Hirdetés
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megérkezett Magyarországra a Xiaomi Smart Band 9 Pro
- Xiaomi Watch 2 - fast fashion
- Végre hivatalos a legolcsóbb 5G-s készülék
- Oppo Find X5 Pro - megtalálták
- Google Pixel topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Aktív témák
-
Thulcandra
senior tag
válasz venember83 #26330 üzenetére
Bolti ára: 610.000,- HUF ?! habbabbabbabababa ehhuhuhehuhehuhhgee hörgghhhhhh pffffff meg egy fél agyvérzés.
Más:
Itt is esik szépen a hó, éjfél előtt már egy sószóró kocsival is összefutottunk egyik forgalmas úton, ami a 30 km tábla ellenére egész biztosan nem harminccal veretett, persze nekik lehet és egész biztosan azért hajtanak, hogy megfelelően terüljön el a só...
Hétvégi kirándulásra a hó pedig elolvad. Ennek nem örülünk! Bízunk benne, hogy jövőhétre majd megkapjuk a -3 - -5 °C hőmérsékletet egy kis hótakaróval!
" Ride away from falling ground, ride away from the big black cloud, ride away until the day come that we all live in a 2 wheel nation "
-
venember83
nagyúr
válasz Thulcandra #26353 üzenetére
Nem kell annyira meghőkölni: [link]
-
Tamoo
MODERÁTOR
na asszem itt is hó lapátolás lesz, nem tekerés...pedig végre ráérek
-
ludsimon
veterán
Na itt is leesett rendesen a hó!
Ma is csúszkálós napom lesz, vagy majd úgy igazából holnap, ha nem takarítják le az utakat.
Járt már valaki kint bringával?
14.kerületben mi a helyzet?undefined
-
dqdb
nagyúr
válasz ludsimon #26356 üzenetére
Ma terveztem, hogy eltekerek HDD-t venni, de inkább lemondtam róla. Nem a hóval van bajom, szinte tiszta hóban elérnék a boltig, hanem a tegnapelőtt tapasztalt alattomos jégfoltokkal és vadonatúj kátyúkkal, amiket most befed a hó. Szóval csak óvatosan, én sisak nélkül nyuszi voltam.
tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek
-
ludsimon
veterán
Az Árkád körül van biztonságos kerékpár tároló?
Be kell mennem az Árkádba, az MKB bankba a bankkártyáért.
Szerk.:
Bár szerintem ekkora hóba ez a nap nem hiszem, hogy ma lesz.[ Szerkesztve ]
undefined
-
dqdb
nagyúr
válasz ludsimon #26361 üzenetére
Én ott kedvtől függően három helyre szoktam lakatolni:
1. az Árkáddal szembeni villamosmegálló fémkorlátja
2. eléggé félreeső helyen van, ezért U-lakattal ajánlom csak, az Árkád Fehér úti oldalánál hátul van egy bringatároló, és ott a vízszintes vascsőhöz
3. az Ikea előtt lévő bringatárolóba, és átsétálok az ÁrkádbaVan még egy tároló a Sugár Ikeával szembeni bejáratánál, de az nincsen túlságosan szem előtt.
-
dqdb
nagyúr
válasz ludsimon #26363 üzenetére
Én az Árkádhoz az Ikea-Sugár közötti terület -> aluljáró útvonalon közelítek, és a 3-as villamos kőbányai oldali megállójánál lyukadok ki (Hervis van közvetlenül a bejárat mellett, és a térkép alapján az MKB a lehető legmesszebb). Egyszer végigmentem a Kerepesi úti oldalon, de ott nem találtam semmi használható helyet. Az Árkád saját tárolója szinte csak dísznek van, mert véletlenül vettem észre egyszer.
A B betűs jelzésnél van a bringatároló, de én inkább a korlátot javaslom.
[link][ Szerkesztve ]
-
-
Tamoo
MODERÁTOR
Erről (italtartós hátizsák) mi a véleményetek? Megéri szerintetek? Elég kicsi, de ha vagy két szenyó pótbelső meg GPS elfér, nekem már jó
Ui: nem megrendelni előlem az uccsó darabot
[ Szerkesztve ]
-
ludsimon
veterán
-
-
Xantomas
őstag
Nekem ilyen citadel tatyóm van, ilyen decathlonos italtartóval, de ez sem tűnik rossz vételnek, csak akkor még nem volt kifutó modell.
A citadell tatyónak is van italtartóval adott példánya, de az kétszer annyiba kerül mint így a kettő együtt. Ugyanúgy megvan a belső zseb, a kiment, és a cső tartó fülek rajta.
[ Szerkesztve ]
"Megint eggyel hülyébb vagyok, mint tavaly"
-
dqdb
nagyúr
válasz ludsimon #26370 üzenetére
Erről a bejáratról eddig nem tudtam, pedig már 20-30 alkalommal jártam az Árkádban Igaz, én a Fehér úti és Kerepesi úti frontot jártam végig. A panorámaképen még látszik is a bringatároló.
-
tekeyagd
aktív tag
-
Nem tudja valaki, h mondják angolul a centrírozó szerszámot? ebay-on néznék egyet...
Mindenkit egyforma külső inger ér, de egyén függő, h éljük meg :P
-
tekeyagd
aktív tag
-
Meme
aktív tag
-
Gyok2
senior tag
Ki milyen sárvédőt használ MTB-re, ami jó is és nem pálcás, nem csőre rakható?
[ Szerkesztve ]
Tiszta Windows rendes ház
-
ludsimon
veterán
Sziasztok!!
Most értem haza.
Tapasztalatok:
Ezen a télen SOHA nem volt még ennyire csúszós Budapest utcái!
Aki teheti az inkább válassza a tömegközlekedést!Nagyon csúszott, elég kevés út van még letakarítva rendesen.
Nem estem, szorítottam erőből a kormányt, és nem fordult ki alólam, megúsztam.De sokszor ahol az autók kitaposták, a nyomvonalról mikor le akartam térni hatalmasakat csúszott a kerék, de meg tudtam fogni.
Talán segített az is, hogy tavaly "megtanultam", hogyan kell kezelni a szituációt.
Csak sajnos nem mindig fog sikerülni, nekem is ez 10-13Km/h-nál sikerült biztonságosan.Egyszer 20Km/h körül mentem, de éreztem, hogy ez így nem lesz jó, majdnem kicsúszott, úgyhogy visszavettem a tempóból.
undefined
-
-
Bikeman
aktív tag
válasz tr00p3r #26383 üzenetére
Tényleg, az hogy van, hogyha tárcsás kereket viszek centíroztatni, akkor hozzá kell érinteni azt a tekerős távmérő bigyulát, az nem szedi le a festéket/matricát a felniről?
Mert ugye a V-fékesnél egyszerű, mert a fékezőfelületen karistol (szó szerint) a mérő.
Csak azért merült fel bennem, mert a használtan beszerzett másik pár Crossmax SLR-emet azért csak elvinném egy centírra, mielőtt beállítom a helyére...
Mindenkihez szólva kérdezném, hogy a Probike-ban jól tudnak ilyen típusú kereket centírozni?
Meg főleg hogy? Felnikaristolással?
Vagy mi a budapesti ultimate Mavic szervíz?
-
Meme
aktív tag
válasz Bikeman #26391 üzenetére
van olyan állvány, amin muanyag bevonat van, igy nem fém karistol.
amugy meg ha tudnak és akarnak is jol centirozni, akkor nem fog hozzáérni semmikor.
nézni is kell centirozás közben mikor kozeledik a "jelzohoz", nem csak amikor már hallhato, akkor csavarunk...másrészt mavic-hoz kell 2 spec. kulcs is, egyik a niplihez, a másik meg mefogni a kardküllöt.
Szevasztok bogyókák!
-
ludsimon
veterán
Tapasztalt téli bringásoktól kérdezem.
Ha ma iszonyatosan csúszós volt az út, és az este lefagy, megkeményedik a hó, rosszabb lesz, vagy jobb?
[ Szerkesztve ]
undefined
-
ludsimon
veterán
válasz tekeyagd #26397 üzenetére
Mondjak valamit komolyan?
A jég nem volt ilyen durva, mint ez a mai hó!!!!!!!!!
A jégen csak kicsúszik ha élesebb kanyarban fordulsz, illetve ha erősebben fékezel, de ennél a mai hónál?
Csak megyek egyenesen, le akartam fordulni, és az alattomosa, nem megszívatott?
Utolsó pillanatban rántottam vissza a kormányt.Arról nem is beszélve, hogy pár centit fordítottam csak a kormányon!!
[ Szerkesztve ]
undefined
-
ludsimon
veterán
válasz becuszabi #26399 üzenetére
Miért a 10-15cm-es hó milyen?
Tudom nagyon jól, ma tapasztaltam, és félek mi lesz ha megfagy!Alig lehet fordulni, ráadásul csúszik is az hó+aszfalt mint az állat.
Mentem jégen még tavaly, tudom nagyon jól milyen...Nagyon óvatosan kell közlekedni! Ma is inkább hagytam a francba, mentem lassabban, és késtem el, minthogy a nagy sietségben esetleg a mentő vigyen el, mert akkor meg majd a szüleim nem engednek bringára ülni egész télen..
[ Szerkesztve ]
undefined
Aktív témák
Hirdetés
- 90 - Lenovo Legion Pro 5 (16IRX9) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4070
- ASUS RTX 3060 TI
- Rode Wireless Go 2 kit
- Legjobb ár !! 2023 MacBook Pro 14" M3 Pro / 12C CPU / 18C GPU / 18GB RAM / 1TB SSD / Bontatlan
- Toshiba Tecra R950, 15,6" HD+ Kijelző, i5-3230M CPU, 8GB DDR3, 128GB SSD, WIN 10, Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest