- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nothing Phone (2a) Plus - semmi lényegi plusz
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomyLeeBoy
tag
Sziasztok!
Egy html táblázattam adódtak gondjaim.
Van egy sor a táblázatban, amiben alapesetben nincsen semmi, csak egy üres div. Mégpedig az azért kell oda, mert ajax hívás oda tölti be a megfelelő adatot kattintásra.(a példában a második sor után van egy az alapesetben üres sor)
A probléma akor adódik, amikor ez a sor üres, mert elég csúnyán néz ki és nem tudom sehogy eltűntetni. Viszont elhagyni nem tudom sehogy, mert akkor nem tudom pont oda beltöltetni ajaxal az adatokat.Valami olyan megoldást keresek, hogy amikor nincs a div-ben semmi, akkor ez a sor ne okozzon nekem ott "nagyobb rést" mint a többi sorok között van.
Üdv.: Kev.
Az idő sebessége: 1s/s
-
TomyLeeBoy
tag
Ez nem jött be sajnos. Üres sornál a helyzet változatlan, de mosmár ha belekerül az adat akkor az sem látszik, csak a sor mérete megnő akkorára, mintha benne lenne az adat. Tehát a tartalmát rejti el és nem sort sajnos.
Gondoltam már arra is hogy php if(), és csak akkor legyen ott sor ha meg van hívva oda valami. De a megvalósításnál ezzel is falakba ütköztem mindig.Az idő sebessége: 1s/s
-
TomyLeeBoy
tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest