- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Morpheus
tag
Üdv.
Egy komoly problémával kerültem szembe aminek a megoldásához szeretném a tudásotokat kérni
Jó előre leírom, h fika nem kell, csak válasz a problémára
Megpróbálom minnél érthetőbben bár elég nehéz
A lényeg:
Keretekkel dolgozom (nem táblázatok, hanem keret)
Az oldal index.html 3 fő keretből épül fel
(itt ugye van egy index.html ami tartalmazza a másik 3 html-re vonatkozó infókat amiből lényegében összetevődik az index.html) (ezek legyenek 1.html, 2.html, 3.html)
namost az index.html egyik kerete (tegyük fel a 2.html) tehát az egyik al html tovább van osztva további keretekre (2a.html, 2b.html, stb...) de ezek már nem a fő index.html-en belül vannak osztva hanem magában a 2.html-ben
Ennek az egyik keretében mondjuk a 2a.html-ben van egy link, ami ugye beépül strukturálisan a 2.html-ben ami viszont beépül az index.html-be.A problémám az, hogy hogyan tudom azt megoldani, hogy az imént említett link az index.html "1.html" azaz az index.html 1-es keretében nyíljon meg.
Ha csak simán keret1-ként mutatom meg neki a helyet akkor ugye a 2.html 1-es keretére dobja a hivatkozástpróbáltam a targetet visszavezetni ../../index.html keret1-re de nem tudtam vagy legalábbis nem bírok rájönni, hogy hogyan lehetne, neten meg nem tudom, hogyan lehetne erre rákeresni
PLZ HELP
előre is köszönöm az építő jellegű hozzászólásokat[ Szerkesztve ]
"Morpheus felhasználónak 39 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!" phmegbizhatosag.atw.hu
-
Morpheus
tag
válasz Sk8erPeter #3009 üzenetére
igaz, igaz
index.html tartalma:
<html>
<frameset framespacing=0 frameborder=0 border=0 rows="113,28,1*">
<frame name=Keret3 src=szerkezet/logo/logo.html scrolling=no noresize>
<frame name=Keret2 src=szerkezet/menu/menu.html scrolling=no noresize>
<frame name=Keret1 src=szerkezet/valtozo/fooldal.html scrolling=no noresize>
</frameset>
</html>A Keret2-ben található menu.html további keretekre van osztva
menu.html tartalma:
<html>
<frameset framespacing=0 frameborder=0 border=0 cols="1*,750,1*">
<frame name=Keret3 src=bal.htm scrolling=no noresize>
<frame name=Keret2 src=menuszerkezet/menu.htm scrolling=no noresize>
<frame name=Keret1 src=jobb.htm scrolling=no noresize>
</frameset>
</html>Ezek ugye mind egymásba épülnek és egy szerkezeti egységként jelennek meg egy oldalon, (oldalként)
szerkezet/menu/menuszerkezet/menu.html-ben van a menu amiben van a link
tegyük fel van ott egy PH link ami a prohardver.hu-ra mutat és azt szeretném, hogy ha rákattintok akkor az az index.html 1-es Keretében nyíljon meg"Morpheus felhasználónak 39 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!" phmegbizhatosag.atw.hu
Új hozzászólás Aktív témák
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest