- Yettel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
Aktív témák
-
titko
tag
-
george11
addikt
válasz Szlovi #45160 üzenetére
Saját telek, saját ház, saját épület, saját garázs, saját melléképület, és adózzak utána?
Hogynepersze ..."5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
george11
addikt
válasz daninet #45162 üzenetére
Az általában nem műhold ...
Katonatelep nagytiszteletben álló atyaúristene pl egy magánrepülőről fotóz rendszeresen.
EZT mi a ku@rva annyukért nem fotózzák?[ Szerkesztve ]
"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
tibibi
őstag
válasz george11 #45163 üzenetére
Azé bazze,mert droidokat akarnak nevelni birkákat akik elhiszik amit csovi hazudik
nesztek aztán jöhet a ban
Nem foglalkoznak szerintem a fényképekkel a környékemen gomba mód szaporodnak az engedély nélkül épitett házak senkit nem érdekel Honnan tudom ,hogy engedély nélküli onnan,hogy épitési tilalom van a reptér miatt vagy 25éve.[ Szerkesztve ]
-
GrandeP
addikt
Random bünti, mert csak... énszótam
NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!
-
daninet
veterán
válasz GrandeP #45167 üzenetére
Ott van mellette a Related-ben a Rolling in the deep, multkor ezzel az embernek nevezett mozgóbüfével ijesztgettek. De abban a videóban az elején jól megszívja az orrát és hallani ahogy lenyeli a turhát
Na meg az a nyelvpiercing.. azt gondolta, hogy attól most szebb lesz vagy miafene?Na mindegy, összevetve mindent, úgy gusztustalan ahogy van, nem lehet sokáig nézni
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
titko
tag
válasz george11 #45161 üzenetére
Ez azt mutatja, hogy el fogunk jutni a tulajdon alapú adózáshoz. Mivel jövedelmet el tud titkolni bárki, de tulajdont azt nem. Mindennek van tulajdonosa akit így vagy úgy meg lehet adóztatni. Eddig a 13m2-nél kisebb garázsok után nem kellett fizetni. De valaki rájött, hogy a Hunyadi, Széchenyi,Halasi út teli van ilyen kisebb garázsokkal. Hát sarcoljunk.
Biztos útfelújításra fogják költeni szerintem -
aXXon
őstag
"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov
-
Szlovi
senior tag
Egy kis vasárnap délelőtti cukiság:
-
Ramius
őstag
Ha már bünti, meg zsibbasztás:
Ember sétál a sivatagban napok óta, a kiszáradás határán van. Egyszer csak meglát egy csecsemőt a homokban.
Felveszi és látja, hogy életben van és még oázis.gyakorlat teszi a mestert...tönkre...
-
M_o_g_y_i
őstag
-
GrandeP
addikt
Prizmán ismétlik a maffiát...
-
george11
addikt
Ez kibasz jó
"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
vikcsi
senior tag
Monitor és laptop árából 3-3e ft kedvezmény szerdáig
ELADÓK: IBM T60 bontás, ssd-k, pc alkatrészek, Nikon P4 digi fényképező, Panasonic FULLHD kamera, stb... cserélek is; KERESEK régi/hibás CPU-kat gyűjteménybe!
-
george11
addikt
[ Szerkesztve ]
-
tááo
aktív tag
Jó napot!
Azért lassan itt a jó idő:
"Ha faragsz még egy ilyen rímet, fogad funkcióját átveszi az ínyed" (L'art pour l'art)
-
GrandeP
addikt
SOS keresek!
9cm-es venti,
Paraméterei: 24V , 98 miniamper, 2,3 wattMinimális eltérés lehet benne, nem, a 12 voltos 14 centis az nem minimális eltérés...
Forrásban reggel nézem, de addig is hátha van valakinek elfekvőben ilyen...
[ Szerkesztve ]
-
daninet
veterán
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
tááo
aktív tag
Hátha nem volt még:
"Ha faragsz még egy ilyen rímet, fogad funkcióját átveszi az ínyed" (L'art pour l'art)
-
fero02
nagyúr
Hnap reggel szabadul Stohl bucika. Csak nekem tűnik qrva kevésnek a letöltött idő mennyisége?
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest