- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mobil flották
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Azonnali mobilos kérdések órája
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
Aktív témák
-
Szlovi
senior tag
-
daninet
veterán
Van egy ASUS noti eladó, igényfelmérés!
asus a6rp ap002
Intel celeron m 420 - 1,60 GHz
2 GB RAM
ati radeon xpress 200m vga
80 GB HDD
1 órás akkuteteje kicsit kopott, az egyik zsanérnál van egy hajszálrepedés a műanyagon
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
GrandeP
addikt
válasz daninet #39510 üzenetére
Biztos h senki sem....
Hogyan mentsünk életet...
Ha ezt is törlik, akkor már télleg nem tudok mit mondani a modikra....NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!
-
DeltaPower
addikt
válasz bartucc #39500 üzenetére
Nekem spec bejön ez a punto amit linkeltem, csak a színe nem tetszik. Bravoval az a baj, hogy alapból is elég jól néz ki, és sokan túlcsicsázzák, kevés szép tuning bravot lehet látni.
pl ez a lökös ritka ocsmány [link] ez szintén [link] az ilyen lámpamaszkok pedig undorítóak [link]
erre pedig nem találok szavakat [link]Grande: nesze bünti [link]
[ Szerkesztve ]
"Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser
-
GrandeP
addikt
válasz DeltaPower #39513 üzenetére
Én 4 undorító autót látok....
Ez akkor poén, ha ráadásul dízel is.... egy Budapest - Bamakó útvonal kevés lenne h bemelegedjen a motor...
[ Szerkesztve ]
NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!
-
bartucc
addikt
Na igen, ez szép, de kb 90%-a a tuningolt Puntoknak ocsmány. Jó, ez kb minden típusra igaz. A linkelt autók meg hááát, többet nyom rajtuk a műanyag, mint a fém, és egyik sem hókotró, hogy ekkora lököse legyen, úgyhogy felejtős mind.
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
-
george11
addikt
Pedig lehet szépet is csinálni belőle [link]
Ettől függetlenül egy olasz autót kár elkezdeni spoilerezni, mert kár elb@szni a formáját.
Ültetés le a porba, szép felnik, kis szélesítés, egy kipuff, és ennyi elég is.[ Szerkesztve ]
"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
D@ni88
addikt
Sokan profik a laptopokban Én csak a PC-ket szeretek szerelgetni, meg fejleszteni, ezért nem vagyok otthon benne.
Van egy Lenovo G550 laptop T4500 procival, milyenre lenne érdemes cserélni a procit értelmes árban?
-
-
GrandeP
addikt
válasz D@ni88 #39525 üzenetére
MOst ez olyan h régen volt 3.2 ghz-es, 800-as fsb-s 478-as intel proci....
Jó sok lap le is kezelte...
Itt is ugyanaz a helyzet, attól még h lehet h belemegy a foglalatba, nem biztos h jó lesz...
Én azt láttam, h az a legnagyobb proci a cpu support listában, amit linkeltem... de persze, nem adtál meg full pontos típust, csak gyűjtőnevet...
Én nem költenék rá 5 számjegyű összeget... de persze én szegény ember vagyok, meg smucig.
NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!
-
george11
addikt
válasz Szlovi #39524 üzenetére
Hát a HGT bravo szedi is a lábát, ha kell. (főleg, ha mögötte jön grande kamionnal, és már melegíti az intrudert)
"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
Chaser
legenda
válasz GrandeP #39526 üzenetére
Ha kezel 45nm-es 1066FSB-s cpu-t kezeli a P8xxx szériát is, talán a 9xxx-et is. Ahonnan te linkeltél gondolom lenovo oldal volt, ahol csak azt adják meg milyen cpu-val elérhető az adott konfig gyárilag. Leülhecc'
szerk: intel gm45 a chipset ha minden igaz
[ Szerkesztve ]
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz bartucc #39540 üzenetére
Nem igazán találtam összehasonlítási alapot, itt nem árulnak, vakerán se láttam, ebayen kurta drága, hasra ütve 25k.
szerk: De lehet 30 alatt nem rakom ki Meg az is lehet marad a gépben ahol van.
[ Szerkesztve ]
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Norb3rto
őstag
Óvakodj a csavarhúzóval közlekedő programozótól!
-
bartucc
addikt
válasz Chaser #39549 üzenetére
Az a vicc tényleg, hogy ennyiért QM720-at is kapni, vagy Q9100/QX9300-at is, ami azért nem egy kategória ezzel Olcsóbban kijön egy laptopcserével, mint egy procival. De mindig lesz ember, aki megveszi...
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
Aktív témák
- Sweet.tv - internetes TV
- Crypto Trade
- Telekom mobilszolgáltatások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Politika
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest