- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Azonnali mobilos kérdések órája
- MIUI / HyperOS topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Android szakmai topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
Aktív témák
-
tibibi
őstag
csak olyan furcsa,hogy majdnem leesik a motorról ,de a kamera nem mozdul mindegy csak érdekesség nem állitottam ,hogy nem igazi csak mondtam
-
Chaser
legenda
válasz tibibi #40501 üzenetére
Nekem is úgy tűnt, attól hogy sisakon van a kamera a fickó feje még mozog valszeg elég rendesen, a kép pedig olyan mintha egy fix külső kísérő pontból vennék fel, pl egy sínen ahogy te is mondtad. De persze lehet igaz, nem értek én ehhez
seszerk: De nem, a képpel nincs gond, hanem jobb oldalt a fix tárgy amin a fények változnak rendesen, de az soha nem mozdul, na nekem az a furcsa.
[ Szerkesztve ]
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
M_o_g_y_i
őstag
-
tibibi
őstag
Nektek nem tünt fel,hogy a tegnapi pesti "rock koncerten "szinte csak nyugdijas és 50 feletti állampolgár volt ??
-
Ramius
őstag
Aki felismeri a zenét, fizethet nekem egy sört.
SÖR HIMNUSZ: Kozel-i helyeken, dobozos Heineken, kilefetyelt kőbányai üvegében. Kozel-i helyeken, dobozos Heineken, most is visszhangzik a Dreher. Itt van a Stefi a hasamon, kifogy a sör a poharamból, Akkor is iszom ha nem akarok, ha nem fizet senki utamon. Gyomrom mossa a sör, hízik a vesém, az ember mindig jobbat remél. Sörből lettem, sörré leszek, félek, hogy a szeszbe veszek!
gyakorlat teszi a mestert...tönkre...
-
akom
őstag
Fájdalmat mindenkinek!
-
csaszi72
senior tag
HYT H1 hidro-mechanikus óra
akartam hossza írni, nem tudok, nem jönnek a szavak előÁLOM!!!!
[ Szerkesztve ]
Egy társadalom civilizáltságának mértékét a rabokon lehet lemérni.(Dosztojevszkij)
-
Devid_81
félisten
-
george11
addikt
"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
george11
addikt
fail
"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
Ramius
őstag
gyakorlat teszi a mestert...tönkre...
-
george11
addikt
válasz daninet #40543 üzenetére
Jelentsed a modoknak, már úgyis rég jártak erre
amúgy meg jófej voltam, mert van 11 perces változat is[ Szerkesztve ]
-
kalapos
tag
Inviziböl Dzsizusz
-
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest