Aktív témák
-
daninet
veterán
válasz GrandeP #25399 üzenetére
én egyszer egy Opel astrába ültem hátul, és két kibaszott kövér zsaru ült mellettem.. majdnem nem fértünk be
persze helyszínen nem volt nekik vmi papír ezért fáradjon velünk h aláírja... ez volt a rendőrséghez képest a város másik felén... jól kib*sztak velem, éjjel gyalogolhattam vissza 3km-t..Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
bartucc
addikt
válasz daninet #25403 üzenetére
Te is amatőr vagy, mert csak GrandeP lehet ELSŐ!
Chaser: addig jó. Egyébként én OTP-nél vagyok, 25 éves koromig kb semmibe se kerül a számla, addig ráérek eldönteni hova menjek.
[ Szerkesztve ]
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
-
-
GrandeP
addikt
válasz alázógyík #25412 üzenetére
Szabadfordításban mondom, amit akkor mondtak...
"Én egy német rendőr vagyok, ez itt a német autópálya, ha akarom akkor lelőlek, csak sajnos akkor 1 papírral többet kell kitöltenem, egyébként megtehetem!"
Amúgy meg a szokásos volt, mondtam h anyád halőr volt, mi, szálkás kulák?! by: Hofi
Lefejeltem az őklét, hassal megfogtam a gumibotját, majd herével hárítottam a rugását, majd pedig összekuporodva lefogtam magamat nehogy kárt tegyek benne....Pislogtam mint hal szatyorban... nem nagyon okoskodtam...
ui: tegnap "találkoztam" egy makkonya részeg SPF kollégával, kicsit ki volt a csávó....
NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!
-
vikcsi
senior tag
válasz bartucc #25406 üzenetére
Elmúltam 25, de még ingyenes az otp junior Azt hiszem 28-ig, volt valami kitétel amit mondtak, amikor megkérdeztem, h miért ne mkell fizetnem
Egyébként majd én is mkb-ba megyek valószínűELADÓK: IBM T60 bontás, ssd-k, pc alkatrészek, Nikon P4 digi fényképező, Panasonic FULLHD kamera, stb... cserélek is; KERESEK régi/hibás CPU-kat gyűjteménybe!
-
gabe_
őstag
Basszus, az gáz, ha fejbeb*szott egy doboz Borsodi búzasör? (Búzából szűretlenül)
Sovány szakácsban sose bízz!
-
GrandeP
addikt
Akinek van szoftver hibás, vagy bármilyen hibás, kivéve kijelző, LG KP500-as mobilja, az ne tartsa a fiókban, vagy a kukában, adok érte X összeget vagy valamiben kiegyezünk, kölcsön adom Gyíkot is, a sexrabszolgát is akár! ...
Elöbb unalmamban szétkaptam, kapott kontakt spréyt vagy 4-5 dl, jó is volt kb 20 percig, de már megint nem érzékel, így még adok neki esélyt, mert egyébként Asszony imádja...
-
bartucc
addikt
-
törölt tag
-
poffsoft
veterán
-
GrandeP
addikt
válasz alázógyík #25430 üzenetére
Ha nem mondod, akkor is mentem volna.......
Remélem Szásicskától vetted meg a kis hamvas bőrű, maláy ribit?!"kretén rabló fail kompiláción", 1:36-nál elsírtam magam!
-
gabe_
őstag
Vegyetek "evidiás" videokártyot!
-
gabe_
őstag
-
TeeBee73
veterán
"4Z 1N73LL1G3NC14 4 V4L70Z45H0Z V4L0 4LK4LM4ZK0D45 K3P3553G3" -573PH3N H4WK1NG
-
GrandeP
addikt
[ Szerkesztve ]
-
poffsoft
veterán
esik....
kecskébe az nem az "elnézést"???
[ Szerkesztve ]
-
bartucc
addikt
500Gb-tól 1Tb-ig keresek vinyót, piaci áron, lényeg hogy minél hamarabb!
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
-
GrandeP
addikt
Jön a vihar, nem sokára ide ér....
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest