Aktív témák
-
GrandeP
addikt
Megy ám a buzulás rendesen...
NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!
-
chipi-85
senior tag
...egész héten ilyen meleg lesz az idő??
-
laci80
tag
na végre, hogy valami csajos kép is előkerült
itt vagyok már egy hete egyedül a kocsiba, ti meg nyomjátok itt a buzolos vidokat, meg képeket
van még bő két hetem mire hazamegyek anyához addig recskázhatok eleget, nem kell még linkeket is nyomni"Olyan egyszerű vagy, hogy a százas szög hozzád képest integrált áramkör."
-
GrandeP
addikt
Nem gyengén haldoklik a péhá... ez is mind miattatok van, mert orrba szájba hirdetgettek... INGYEN!
-
GrandeP
addikt
válasz laci80 #21621 üzenetére
Há milyen felnövekvő kamionos nemzedék vagy te?! Minden parkolóban van az automatában..
-
daninet
veterán
Potya hajnali első
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
daninet
veterán
-
pohár
félisten
válasz daninet #21626 üzenetére
telóról vagyok, keress rá youtube-on: Felix Kröcher - Travel Pussy
na ez az igazi travel pussy
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
daninet
veterán
Na ki alszik?
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
GrandeP
addikt
ELLSŐŐŐ!!!
Hová tűnt Teebbeee? Tán mán megint tesiórán volt, azt most "lábodozik"!?
-
Steve1979
aktív tag
Keresek olcsó szép jó GPS navigációt.
Priviben bombázzatok
COMMODORE gépeket veszek ! C128 és AMIGA előnyben !
-
bubi92
őstag
mi ez a masírozás a városban? két rendőr autó meg két motoros kísér egy atra "konvojt" ami állt vagy 5-6 kisbuszból, meg vagy 10 teherautóból
-
Maxon
tag
Sziasztok vegyetek alaplapot meg procit lehet egy kicsit alkudni is
ASUS P5VD2-X, meg egy Intel Pentium D805 processzor hozzá eladó -
daninet
veterán
válasz bubi92 #21641 üzenetére
Én is láttam de akkor már csak a rendőrök voltak.. Pirosnál csávókám telefonál, mellette levő sávban a két motoros rendőr szúrja mint az állat. De nem vette észre magát a fószer, már villantották is le.. Baz 2 m-re volt tőle a két zsaru
-
gabe_
őstag
Sovány szakácsban sose bízz!
-
Szlovi
senior tag
válasz DeltaPower #21638 üzenetére
Mint kopasz pi..nak a hajolaj
-
GrandeP
addikt
LOOOOOOOL
Hungarisztán, én így szeretlek!NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!
-
K6000
aktív tag
válasz GrandeP #21646 üzenetére
A szerző nagyon profi:
Kecskeméten amúgy nagy hagyománya van a színesfémgyűjtésnek a Mercedes-gyárhoz viszonylag közelebbi utcákban élők körébenASUS PSCH-L 3.2GHz HT Intel. 4db Corsair 1GB ECC DDR ram 400MHz dual channel, SCSI U320 Seagate 73GB 16mb 15000rpm 2db (raid 1) + 2x WD160 RE (sata raid 0) + HP SCSI Dat72
Aktív témák
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Ukrajnai háború
- BMW topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Autós topik
- További aktív témák...
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
- Raspberry Pi Zero W (v1.1) + 16Gb Sandisk UHC microSD
- Latitude 5290 2-in-1 12.3" FHD IPS érintő i5-8250U 8GB 256GB ujjlolv 4G LTE gar
- X13 Gen1 27% 13.3" FHD IPS érintő Ryzen 7 PRO 4750U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest