- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
Aktív témák
-
K6000
aktív tag
válasz bartucc #21247 üzenetére
Akkor inkább nem mondom milyen informatikusokkal hoz össze a balsors
A legutóbbi példa:
Van eladó ASUS P4T533-C alaplapom. Hibásként árulom mert nem tudom kipróbálni mivel se ramom se procim nincs hozzá. A kedves vevő meg, hogy a próbához nem is kell ram meg proci sem, csak lusta vagyok rákötni a tápot. Hát rákötöttem, az alaplapon a led szép zölden világít, de nem akartam magyarázkodni egy profinak aki már több mint 10 éve hardverekkel foglalkozik. Valahogy kevésnek éreztem magam, viszont tényleg nem zárlatos az alaplap és a dakota értelmezés szerint tényleg működik mert a füst még nem jött ki belőleAz ECC-s ramokkal meg olyan szívásom volt mint még soha semmivel. Mert valahogy csak azokba a gépekbe akart menni amibe gyártották. A sok önjelölt rendszergazdának meg nem bírtam elmagyarázni, hogy attól mert szervernek nevezi az összetákolt sima asztali gépét még nem lesz szerver! Még akkor sem ha egy
hackeltwindows 2003 sbs fut rajtaASUS PSCH-L 3.2GHz HT Intel. 4db Corsair 1GB ECC DDR ram 400MHz dual channel, SCSI U320 Seagate 73GB 16mb 15000rpm 2db (raid 1) + 2x WD160 RE (sata raid 0) + HP SCSI Dat72
-
E_richard
csendes tag
Nálunk 3(!) rendszer gazdi(bizonyítványt nem mutattak még)erölködik egy
serverrel...a cégnél,nemrég lett kiépítve egy vonalkód alapján katalogizáló rendszer..hát sajnos egy hulladék lassú szétesik nem frissül stb.
Kérdezném linux nem volna stabilabb?Vagy nem feltétlen op.rendszer hiba?
Személy szerint abban sem vagyok biztos hogy serverrel látják el a többi gépet..lehet csak mezei pc-ről
MS nav. a szoftver..Jelenleg nem tartózkodom Hungarisztánban...ha egy forint lesz a CHF szóljatok, indulok haza ;)
-
E_richard
csendes tag
Azt vágom... de gondolom linuxhoz is létezik(vagy lehet csinálni) katalogizáló programot....bár a vonalkód olvasón is MS op fut...azt meg nem bizti hogy támogatja..mobil kütyü téren linux picit le van maradva..(kivéve android ...de az nem ez )
Jelenleg nem tartózkodom Hungarisztánban...ha egy forint lesz a CHF szóljatok, indulok haza ;)
-
K6000
aktív tag
válasz E_richard #21254 üzenetére
Ezekkel a vállalatirányítási rendszerekkel sokat lehet szívni, de nem szégyen szakember segítségét kérni. Sőt ezekhez a rendszerekhez jár támogatás mind a telepítéshez mind a bevezetéshez. A jó informatikus / rendszergazda inkább segítséget kér 1-2 speciális esetben mint szív napokat. Főleg akkor ha a support 1-2 óra alatt megoldja a problémát
ASUS PSCH-L 3.2GHz HT Intel. 4db Corsair 1GB ECC DDR ram 400MHz dual channel, SCSI U320 Seagate 73GB 16mb 15000rpm 2db (raid 1) + 2x WD160 RE (sata raid 0) + HP SCSI Dat72
-
K6000
aktív tag
válasz E_richard #21256 üzenetére
Linux - MS vegyes rendszerekben a legjobb választás a Novell / suse / + Microsoft!
Igen pozitív a tapasztalatom Mondjuk már vagy 6-7 éve összeborultak így nem is csoda ha jó az együttműködés. Van sok-sok közös fejlesztés, meg elég komoly a kompatibilitásASUS PSCH-L 3.2GHz HT Intel. 4db Corsair 1GB ECC DDR ram 400MHz dual channel, SCSI U320 Seagate 73GB 16mb 15000rpm 2db (raid 1) + 2x WD160 RE (sata raid 0) + HP SCSI Dat72
-
D@ni88
addikt
-
bartucc
addikt
válasz E_richard #21250 üzenetére
Segítek én is, ha időm van rá, de inkább csak ismerősöknek. Ismerős ismerősének a nagynénjének már nem, mert utána is mindig hoznák hozzám, ami megtisztelő, de sajnos nincs rá időm.
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
-
Ramius
őstag
gyakorlat teszi a mestert...tönkre...
-
chipi-85
senior tag
válasz Ramius #21264 üzenetére
Áh nem tudnak mit kezdeni! sz@ré hu**é tudnak céget alapítani kint,aztán már meg is van a külföldi igazolás! a csoro magyarok nyögik az adókat,aki meg sz@rja a pénzt az meg ott csal ahol lehet! plusz a mi pénzünkön "üldözik" majd őket.. Magyarország.. én így szeretlek!
-
GrandeP
addikt
Én ezt télleg, esküszöm, szívemen a kezem!
Miért fáj az az emberek ha valaki megpróbál magán "törvényesen" segíteni?!
Most etttől neki miért rosszabbb, h szegény szerencsétlen ember próbál spórolni 1-200 ezer forintot....Buz. irigy magyar parasztok...
Bazzz, akkor engem is jelentsetek fel, mert én meg általában külföldön veszem az élelmet mert occsóbbb , meg minőségibb....,
De most bassáttok meg benne vagyunk a nagy EU-ban, nincsenek határok, hagy tehessem már meg megtorlás nélkül h vegyek valami más országban, amit itt használok...
Ne legyen már megint Stálinizmus![ Szerkesztve ]
NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!
-
Ramius
őstag
válasz GrandeP #21266 üzenetére
Mondd meg nekem, te mit tennél a szlovák rendszámos Q7-essel akin nem tudják behajtani a büntetéseket, magyar rokkant kártyával parkol, és a gazdája közel sem rokkant?
Én tudom fizetni az adót, ha nehezen is, ő meg nem akarja?Hát az ilyen dögöljön meg...
gyakorlat teszi a mestert...tönkre...
-
chipi-85
senior tag
válasz Ramius #21267 üzenetére
Így van! nem 2es golfokon meg dacia loganon van szlovák rendszám! ezért nem csökkentenek jövedéki adót,ezért nem törlik el a reg adót! vámos ismerőseim mondták h.milliárdos kiesést jelentenek ezek a kocsik! többször volt elöterjesztve a jöv adó csökkentés de ez miatt nem lehet! szóval te is szopsz az SK rendszám miatt!
-
aXXon
őstag
válasz GrandeP #21266 üzenetére
Igazuk van, pont az csal, aki megtehetné, hogy ne csaljon és azért ez nem egyenlő azzal, hogy veszel egy kis élelmiszert külföldön...
"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov
-
Ramius
őstag
Más téma.
Ha már lomtalanítás van, van-e valahol gyűjtőhely a veszélyes hulladékoknak?gyakorlat teszi a mestert...tönkre...
-
alázógyík
addikt
válasz chipi-85 #21268 üzenetére
Ne vedd már be ezt a dumát, hogy azért nem csökken ez+az, ilyen-olyan adó, mert szlovák rendszámos autók rohangálnak.
Tudod ott kellene kezdeni az egészet, hogy a Dán autóadók utáni, európában 2. legnagyobb autós sarcot csökkentik. Azért alakult ki a szlovák/lichtensteini/.... rendszám ipar, mert el lehetetlenítik az új autó vásárlásokat a b@szott nagy adóikkal.
A cégek se véletlenül mennek külföldre, és nemhiába csökken az adóbevétel. Ez mind a majom kormányok (régi/új) hozadéka.
Egyébként az EU-ban erre nincsen semmilyen határozat, ami tiltaná. -
akom
őstag
alázógyík-al értek egyet.
Nem értem miért jó ez az államnak..
Most befizeti 100 ember a 10x et.
Ha olcsóbb lenne befizetné az 1000 ember a 2x et. -
Kloss
őstag
Még mindig keresek AGP-s videokártyát. Nem kell túl komoly, megtenné egy GF4 MX körüli is.
-
Norb3rto
őstag
Óvakodj a csavarhúzóval közlekedő programozótól!
-
daninet
veterán
álső
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
faragojof
őstag
válasz DeltaPower #21288 üzenetére
Nem hiszem, nem találkoztunk még társaságban soha...
Úgy emlékszem...Várj csak!
-Szivem! Te ismered ezt a DeltaPower nevű gyereket?
-Nem! Nem ismerős a neve! De hagyjál már, tusolok!!Na! Neki se vagy ismerős...
"Formicate Under Command of the King,,
-
DeltaPower
addikt
válasz faragojof #21289 üzenetére
asszed bevállalná nyíltan a szeretőjét? nem tűnt fel hogy túl gyorsan lezárta a témát? "De hagyjál már, tusolok!!" semmi "miért ki az és honnan kellene ismernem?" vagy hasonló, pedig pontosan tudta kiről beszélsz
"Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser
-
alázógyík
addikt
válasz DeltaPower #21290 üzenetére
Szóval megvolt...
-
faragojof
őstag
válasz DeltaPower #21290 üzenetére
Igazad van! Elbeszélgettünk!
Elástam a kert végibe.
Ezt is..."Formicate Under Command of the King,,
-
DeltaPower
addikt
válasz faragojof #21292 üzenetére
látod, látod, megmondtam azért kösz hogy szóltál, törlöm a számát a telefonból
majd értesíts légyszives ha lesz utánpótlás, addig választok a maradék 99 névből"Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser
-
faragojof
őstag
válasz DeltaPower #21294 üzenetére
Nincs szerencsém a nókkel...
De mostmár nemtom mit csináljak...
Nézegetem a pincében a följegyzéseimet, és van már köztük két műBerta is...Asszem kezeltetni kéne ezt a féltékenység-szindrómát. Persze ehhez keresnem kell pszichológust. Megint.. De most férfit...
Apropó nézz utána. Nem kilencvenkilenc. 88...
[ Szerkesztve ]
"Formicate Under Command of the King,,
-
Norb3rto
őstag
-
Norb3rto
őstag
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest