Hirdetés

Hirdetés

Aktív témák

  • george11

    senior tag

    válasz daninet #16883 üzenetére

    A rossz szokások ugye ...
    Nem mellesleg kéne csinálni ezt azt a honlapon, de az a nagy igazság, hogy már nemtom mit :F A bannercsere az fix(megvan már az új), de volt még pár ezaz, csak tényleg nemtom.
    Jaaa izé. Kaptam egy mailt a dotroll-tól. Nemtom, hogy végül ide került-e a tárhely vagy sem, de bemásolom a mailt. Akire nem tartozik az ne olvassa el :P

    Tisztelt Ügyfelünk!

    Ezúton értesítjük Önt, hogy az ajvtpd technikai azonosítójú tárhely szolgáltatás hamarosan lejár.

    A lejárat dátuma: 2011. 03. 25.

    Amennyiben továbbra is igényt tart a szolgáltatásra, kérjük a www.dotroll.com rendszerébe bejelentkezve hosszabbítsa meg.

    A hosszabbítás díjának a megrendelés után, de legkésőbb a lejárati dátum előtt 3 munkanappal meg kell érkeznie cégünk bankszámlájára. Ellenkező esetben cégünk nem vállal felelősséget a hosszabbítás sikerességéért. A tárhelyen tárolt adatok elérhetetlenné válhatnak, az e-mail címek nem működhetnek.

    Hosszabbítás nélkül, a lejárati idő letelte után cégünk nem tud felelősséget vállalni a tárhelyen tárolt adatok és a postafiókban található e-mailek törlésével, visszaállításával kapcsolatban.

    Üdvözlettel:

    DotRoll Kft.

    Szóval most akkor ezekhez van nekem/nekünk közünk, vagy sem? Ha igen, akkor nyilván fizetni kell(nem két évre szólt a móka?) :Y :))

    "5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"

Aktív témák