Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
- Bluetooth-headsetekről általában
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Hirdetés
-
Assassin's Creed Shadows - Elhalasztották a megjelenést
gp A teljes kiadás PC-s verziója első naptól elérhető lesz Steamen is.
-
Legújabb retró beszerzésem - 3Dfx Voodoo4 4500 32Mb
lo Kezdenek fogyi ezek a kártyák, pontosabban a 4 és 5 széria kártyái már lassacskán igen ritkának számítanak. A korábbi...
-
Kaliforniában sem kell okostelefon az iskolákba
it Új törvény keretében korlátozzák vagy tiltják ki az iskolákból az okostelefonokat az amerikai államban.
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Toobee
veterán
válasz Cathfaern #118682 üzenetére
Most, ha a marketinges beszélne belőlem, akkor azt mondanám, hogy sok volt a reklamáció vevői részről az "öreg" pörkölések miatt, ezért elindították a pregrind, meg a 6 hét pihenés mozgalmat.
Egyébként izgalmas dolog, amit írsz, nem gondoltam volna. Magam részéről én a már kellően kihűlt filter szeretem, amikor elkezdenek kinyílni a virágos jegyek is, de nem csap még át savas irányba. CasMo Las Flores például most nagyon bejött, bár szerintem már nem kapható tétel, talán február óta pihen a fagyómban.
-
Cathfaern
nagyúr
válasz Cathfaern #118682 üzenetére
Újabb 4 hónapnyi tapasztalat után a következőket mondanám a termoszban állással kapcsolatban:
Továbbra se volt olyan kávé ami frissen nagyon jó lett volna, 7 óra termoszban állás után pedig rossz. Viszont egyértelműen megváltozik a kávé íze, és ez van amelyiknek jobban áll, van amelyiknek kevésbé. Az termoszban állás során egyfajta "bogyós", "piros gyümölcsös" , illetve úgy általában gyümölcsös savak felerősödnek (de főleg málna, ribizli, szeder, meggy, stb. vonal) minden más pedig picit háttérbe szorul. A "felerősödés" szó fontos, ugyanis ha egy kávéban egyáltalán nincsenek ilyesmi savak, akkor inkább csak azt érezni, hogy minden kicsit laposabb lesz.Példák:
Most egy anaerob kávé van bontva, többé kevésbé "klasszikus" rumos csoki vonal frissen. Termoszból délután meg meggyes rumos csoki. Majdnem azt mondanám az utóbbi jobban áll neki, de semmiképp se mondanám rosszabbnak.
Viszont pár hete egy nagyon "florális" etióp volt, az délutánra olyan... semmilyen lett. Nem lett kellemetlen, nem rossz, csak valahogy lapos. Itt egyértelműen jobb frissen.Röviden: továbbra is azt gondolom, hogy teljesen jó alternatíva ha az ember nem tud frissen főzni kávét, sőt, van olyan kávé aminek kifejezetten jól áll. De megváltozik az íze, és kávé válogatja hogy ez mennyire jó, semleges vagy probléma.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Renault, Dacia topik
- Öt Starship után embereket küldene a Marsra Musk és a SpaceX
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- EAFC 25
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- PlayStation 5
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen