Hirdetés
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Poco X6 5G - egy Redmi álruhában
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Helló, Android 15, merre vagy, Hyper OS 2?
- Az éj sötét és tele van Xiaomi 14T-vel
- A mai nap az Android 15-ről szól
Új hozzászólás Aktív témák
-
sh4d0w
félisten
200-300 közötti kategóriában ott van még a Sony Xperia 5 III is, Vodafone-nál kapható és szerintem oda beférhet...
https://www.coreinfinity.tech
-
Fecogame
veterán
Xiaomi 12 Lite-t is felvettem volna a listába, már 100k alatt is kapható, most is épp ezt nyomkodom, nagyon elégedett vagyok vele.
Lassú a mobilinterneted? 4G/LTE antennák, közvetlenül raktárról ---> http://bit.ly/LTE_Antennak
-
batai15
félisten
S21fe nem rossz,de nagyon gyenge az üzemidő.
Rejoytol még nem szabad venni ,egyre több a negatív visszajelzés.
-
troller
senior tag
50 - 100k közé simán beférne a Redmi Note 12 pro 4g, ami gyakorlatilag a Note 10 pro új házban és a mai napig nagyon combos darab, ha nem muszáj az 5g. Mondjuk én inkább a 10 pro-t vettem 2 hónapja, mert van dedikált SD kártya helye a 2 sim mellett, a Note 12 pro 4g-ről meg lespórolták a dedikált SD-t, ami sajnos egyre nagyobb divat manapság...
Asus P8H67M-LE; Xeon E3-1270v2; 2x8GB DDR3; PNY GTX 1660 super 6GB
-
pauliboy23
senior tag
A moto g54 power-hez annyit, hogy itthon hivatalosan a 12gb ram-os változatot kapni. A 8gb-os egy-két dologban eltér. Itthon nincs hivatalosan (persze lehet kapni), 5000-es akksi, 15W a töltési sebesség, és van adapter a dobozban.
[ Szerkesztve ]
-
janeszgol
félisten
A karácsonyi ajánló hozza el nekem az ünnepérzet kezdetét. Olvasom is!
-
bollokcs80
Korrektor
Alapos és olvasmányos cikk, mint mindig. Nekem 100 alatt a Redmi Note 12, 100-200 között az A54 vagy a Nothing Phone I lenne a befutó, 200-300 között az S21FE vagy a Nothing II, esetleg almában a 13.
Videós verzió is lesz?
[ Szerkesztve ]
B.Cs.
-
Graphics
Jómunkásember
50 alatt most a moto G31 akciós az emagon, én rendeltem is belőle a családba.
Annyiért ajándék.
[ Szerkesztve ]
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
Tschubi
tag
Köszönöm az összefoglalót!
Épp vásárlás előtt vagyok, jó eséllyel a Redmi Note 12 Pro lesz a befutó, megnyugtató hogy szerepel is az ajánlottak között. :-)
A cikkel kapcsolatban: nekem kicsit nagy volt az ugrás 100e felett, egy 150e Ft-os lépcsőt még betettem volna.
Dani írhatna a fülesekről egy hasonló listát. -
Wesiz
tag
annyira nem értem amikor az alsó kategóriás (itt 50ezer forint alatti) telefonokba 90 Hz-es kijelzőket tesznek...
először legyen rendben a teljesítmény, fusson minden (többé kevésbé) zökkenőmentesen, na akkor tegyünk bele 90 Hz-et. de ha egy telefon még a sima böngészésnél és egyszerűbb alkalmazásoknál is akadozik, akkor mit ad hozzá az élményhez hogy amúgy a kijelző gyorsan frissül? nagyon sima lenne a scrollozás HA a hardver be tudná tölteni amit be kell.
csak feleslegesen drágítja a telefont, semmi értelme. -
scyllarus
veterán
SE 2022 sehol? Ha valaki nem szeretne tepsit és mégis normálisan működő telót szeretne, nincs is más opció.
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
Bounti
aktív tag
"érdemes inkább a Moto G72-re vetni egy pillantást, ami 108 megapixeles kamerát (jó, ez csak egy szám), Helio G99-es chipsetet és remek kijelzőt kínál. Adnak hozzá 6 GB RAM-ot, sztereó hangszórókat, a rendszer pedig az ígéretek szerint előbb-utóbb a 13-as Android lesz."
Nem rossz telefon valóban (aktívan használom), de Magyarországra nem jött biztonsági frissítés június óta (a Google féle azért érkezik), illetve a most, nagy nehezen, egy éves késéssel külföldön elindulni látszó Android 13-s frissítés egy nagy rakásnak tűnik, mivel téglásíthatja a telefont. Ez annak fényében kimondottan nevetséges, hogy az egy éves késést azzal igyekeznek magyarázni, hogy minden szempontból hibamentesre akarják készíteni az amúgy vevőcsalogató fícsörként szajkózott Pixel-közeli élményt.
[ Szerkesztve ]
Ha a halál árnyékának völgyében járok is, nem félek a gonosztól... Mert én vagyok a völgyben a legesleggonoszabb!
-
domos
senior tag
Xperia 1 V tetszene, de drágább mint egy i15PM, az meg csak úgy "kipróbálni" sok (nekem).
If you don't do it enough, nothing's gonna really happen.
-
kcsa
veterán
Nyolc lepedő és három motyó. Biztosan nem kell elolvasnom a szerző nevét
"sajnos" aktuális nálam a végigolvasás, anyám kitalálta hogy neki már nem jó az S10e, nehezen tudom megmagyarázni neki hogy csak számottevő összeg rálocsolásával kap hasonlót/jobbat
Focus MK2/2.5 Haynes könyv eladó.
-
kapal
tag
A Samu A54 nem ajánlott? Pedig gondolkodom egy beszerzésén. Kommenttérsak sem ajánlják?
-
Érdekes a SG A54 hiánya .
Jó volt olvasni az összefoglalót ismét .[ Szerkesztve ]
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
ironbed
aktív tag
Köszönjük a cikket! Nagyon alapos és részletes útmutató a telefonvásárláshoz.
-
janeszgol
félisten
válasz scyllarus #12 üzenetére
Kis telefon rajongóként azt kell mondanom, hogy eljárt felette az idő. Kicsi akku, rossz üzemidő. A weblapok nem ilyen kis méretre lettek megírva már, az alkalmazások detto.
Inkább vegyék az i11-et vagy i12-t.
Oké csak 4 GB ram van bennük, de ez ma még talán csak kisebb, elhanyagolhatóbb probléma.[ Szerkesztve ]
-
addikt
Xperia 1-V. Bizony ott a helye a legjobbak között..
Realme GT 6T Eladó..!!!
-
-
foglaltvagy
kezdő
A54 ben van az a xar közelségérzékelő ugye?
Hát hozzá nem nyúlnék! Nemrég még a Xiaomit ekéztük érte? Samunál meg ok ?
Én sem ajénlottam volna a majd 80mm szélességével! -
janeszgol
félisten
válasz foglaltvagy #30 üzenetére
Teljesen jó a közelségérzékelő. (Hardveres van benne, nem szoftveres. Bár utóbbi is lehet jó, csak a Microsoftot kell megkérni rá, hogy csinálják meg.)
-
Sz.L.
aktív tag
Hasznos ajánló! Köszi!
Üzleti megbízhatóságom adott: Több, mint 15 év PH tagság + régi és új rendszerben csak pozitív értékelések! (Nincs több HSZ, csak PM/PÜ.)
-
elfelejtette
veterán
Moto G54 Power edition 12/256GB-os verziót kapott az asszony, meg van vele elégedve.
"Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
janeszgol
félisten
Az ajánlóhoz annyit fűznék hozzá, hogy pont a két kisebb i15 lett a legjobb. Megkapták a dinamikus szigetet, a Type-C csatit, de megtartották a megszokott némítókapcsolót.
Lightningos iPhone-t már nem szívesen ajánlok, de az i13 még jó vétel lehet. A 14 azért nem, mert a 14 és 15 között csak egy ötvenes a difi. A sima 13 az 290k. (Mindhárom a 128 GB-os verziót jelenti.) -
janeszgol
félisten
Na mégegyet. Galaxy S22. 240 ezer ft körül igen jó vásár szerintem. 300-320 ezer az S23.
Igen tudom fentebb az i14 és i15 közti 50k-s difire legyintettem, de ott a csatlakozót, a dinamikus szigetet is figyelembe vettem. -
Bog
HÁZIGAZDA
Beleírtam az A54-et, bár nem az volt az alapvetés, hogy az "oké" kategóriát ne mindig tegyem bele, szerintem az A54 az maximum az "oké", főleg a csoffadt Exynos 1380 miatt. De tény, hogy a support miatt hosszútávú választás.
Bog utazik a YouTube-on: https://goo.gl/J9p96u
-
-
Fecó 11
csendes tag
100-200 közé befért volna az Iphone11, picit drágábban meg a 12/13 alapmodellek!
-
válasz foglaltvagy #30 üzenetére
Nem
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
Fancy-boy
addikt
Karácsonyi ajánló és a második képen maszkos emberek az MWC-n.
Ez aztán nagyon ünnepi hangulatot áraszt. -
Terentius
őstag
Poco F5 -öt ajánlom, mindenre is elég. Jó kamera, gyors rendszer, szép kijelző, jó hangzás.
OnePlus 12 16/512
-
szs85
tag
Köszi ezt az írást, mindig nagy élvezettel olvasom. Nekem a belépő kategória a kedvencem, imádom ezeket a teszteket, nagyon sok ember főleg ezen készülékek mellett szerez benyomást adott márkáról.
Az én ajánlóm a belépőkategóriába 2023. december 1-jén (sztem pár nap múlva már nem élnek ezek az akciók, illetve más akciók lesznek érvényben):
35.000 - Moto G31 4/63 Emag
45.000 - Redmi 12C 4/128 Mstore
50.000 - Moto G32 6/128 - ennél a típusnál mostanában előfordulnak akciók ezen az áron változó helyeken érdemes figyelni. -
Graphics
Jómunkásember
100 környékén még ott van az Edge 30 Neo, ami ugye tavalyi modell, de kicsit kisebb méretben még jó választás lehet.
-
Orosz Mérnök
tag
Sajnos nem olvastam az én általam favorizált Redmi 12 -t,ami nálam az abszolút elfogadható belépő szintű telefon,ami létezik pár ezerrel 60000 felett 8/256GB-os kiszereléssel. Ja, és mai napig várom róla a magyar nyelvű teszteket. Ez szól mindenkinek,aki ezzel foglalkozik. Méltánytalanul el van felejtve,pedig hónapok óta kapható. Mindegy,leszek béta tesztelő egy fekete 8/256-os verzióval.
-
Graphics
Jómunkásember
válasz Orosz Mérnök #48 üzenetére
Azt hiszem már máskor is megírták, hogy a Redmi 12 Note többet nyújt.
Redmi 12 ( eMMC-s... Ez azért 2023-ban elég harmatos)
De teszteld nyugodtan. Hivatalos ára 70 ezer.
Annyiért nem annyira jön be, amikor ott van a Moto G54 Power is 80-ert. Vagy Moto G72.
Akkor radobok és kapok egy időtálló cuccot.
[ Szerkesztve ]
-
mhydas99
aktív tag
Azert a Moto edge 40 egyaltalan nem rossz az araert sztem kivaltja az s10e-t. A hardvere durvan az S21-hez merheto. Bar teny hogy agyeldobos valtozas nem lesz. Plusz nagyobb is. De vegulis mindent mwgkap az araert ami fontos. Csak a frissitesekkel van elmaradva a Moto. Jo esetben 3 evet adnak, de lehet csak 2 lesz.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil Felvásárlás!! Samsung,Iphone!! NAPI LEGMAGASABB ÁRBAN! ORSZÁGSZERTE!
- Honor 200 Pro valamint Zöld Honor 200 256 Gb
- iPhone 13 pro 128gb szürke/ kis hibás/87%akku
- APPLE iPhone 12 64 GB Black - 9 hónap garancia
- Samsung Galaxy S24 5G Onyx Black, 1 Hetes, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Független, 1 Év Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest