Új hozzászólás Aktív témák
-
Dexar007
veterán
Mi a szanalmas ezen? Szerintem vicces..es nyilvan valamilyen szinten igaz is.
A feszbuk oldalt egyebkent ,,külföldiek" szerkesztik. Többnyire,nemet kommenteket illetve bejegyzeseket lattam,de volt francia,holland,es angol is.Magyarok csak rinyalni mentek oda,es mentegetozni.
[ Szerkesztve ]
Give me your cum,bull!
-
dlaj
őstag
Egy kis muzsika, ami talán nem offtopik.
-
Frankosan
újonc
T. Kollégák!
Ha valakinek van tapasztalata 3.5 T autónál: mi a jobb? Emelő hátfal, vagy nélküle?
Mindkettő mellett van érv, de mi a gyakorlat? -
ooloo
őstag
válasz Frankosan #3207 üzenetére
Üdv,
Ma kaptam egy full kontrollt a németeknél Rostock közelében .... mivel nem talált semmit - pedig a "függönyt" is elhúzatta velem és a saját kártyájával még nyomtatott is - azért büntetett meg , mert a fülkében volt a kemping főzőm . Nem az a nagy , hanem a kicsi lapos , amibe az az eldobható flakonos gázpalack való . Én eddig úgy tudtam , hogy ezt a fajta gázpalackot lehet tartani a fülkében . Azt mondja a jard , hogy 300 euró .... Tettem a szegény csóró keletit , mert ugye senkinek nincs ínyére egy szaros gázpalack miatt közel 100.000 forintot fizetni Végül megegyeztünk 30 euróban .
Kérdezem a jobban értesülteket , hogy ez egész Európára érvényes , vagy csak a németeknél szankcionálják a fülkében tartott palackos gázrezsót ? Úgy értem , hogy űrmérettől függetlenül tilos a PB gáz tartása a fülkében ?
Kellemes hétvégét mindenkinek !
[ Szerkesztve ]
Semmi sem olyan veszélyes a "demokráciára" , mint amikor az emberek szabadon választhatnak!
-
törölt tag
válasz Frankosan #3207 üzenetére
Attól függ, hogy mit szállítasz. Az sem mindegy, hogy milyen állapotban van a hátfal. Valamint, a súlyával is számolni kell, ami jelentősen csökkenti az amúgy sem nagy hasznos terhelhetőséget.
ooloo:
Olyanról már hallottam, hogy az alupalackosért büntetnek, de ezzel a hírrel megleptél. Ráadásul azt "dobozost" csak úgy tudod összecsomagolni, ha előtte leválasztod a palackot.[ Szerkesztve ]
-
ooloo
őstag
válasz #79335424 #3209 üzenetére
Ha büntetni akar , akkor talál fogást ..... nem volt más , így ezért büntetett . Feltételezem , ha talál a kártyámon , vagy a rakományrögzítésen fogást , akkor nem megy el a fülke átvizsgálásáig . Különösebben nem vág földhöz a büntetés összege , csak ezt a fajta "kekeckedést" még nem tapasztaltam , pedig jó pár kontrollon átestem már . Valljuk be . A rendőrök zöme is ember .... de vannak kivételek . Én egy kivételbe szaladtam bele . Pechemre .
[ Szerkesztve ]
Semmi sem olyan veszélyes a "demokráciára" , mint amikor az emberek szabadon választhatnak!
-
törölt tag
Nekem kétnapont rántotta, kávé főzés, hétvégente csirkepörköltre is elég 1 palack . Plusz néha teát főzök. Eleinte nem gondoltam volna hogy ennyi mindenre elég lesz. Viszont én is a fülkében tartom az ágy alatt amit elvileg kívülről oldalrol tudok megközelíteni, ha kontroll van. Amugy meg belülről is. És már én is hallottam higy buntetnek érte. Mindegy mekkora.
-
törölt tag
Tudom, hogy miről írsz, nekem is olyan van. Már hogyne kéne leválasztani! Csak akkor tudod lecsukni a doboz tetejét, ha fejjel lefelé fordítod az edénytartót. De, csak akkor tudod fejjel lefelé a helyére tenni, ha az általad linkelt képen is látható kart feltolod. Na, azzal a karral választod le a palackot a fejről.
[ Szerkesztve ]
-
ooloo
őstag
válasz #81556480 #3212 üzenetére
Szia ,
Szerintem bal lábbal kelt fel , vagy a rendőrcsajszi előtt tette a keményet , vagy az is lehet , hogy a kártyám "tiszta" volt és a rakományrögzítést is kifogástalan állapotba találta . Egy jóérzésű rendőr max figyelmeztetett volna , ha legközelebb találkozik velem és a fülkébe találja a gázrezsót , akkor megbüntet .
Más..
Én 2-3 kg lapockából szoktam pörköltet készíteni és azt 4-5 részre adagolva rakom a VOLVO fagyasztójába . Tarhonya hozzá , vagy rísz , és kész a főtt kaja ... én lecsót is rakok bele . Így nem olyan "száraz" .
-
zsid
senior tag
-
törölt tag
válasz Dexar007 #3221 üzenetére
Hááát... Én még integettem neki a felvonulási téren (biztos önszántamból), de ezekre a marha nagy jóságokra nem emlékszem. Volt a kezemben gyalásó, de attól még nem tanultam meg ásni. Dideregtem az őrtoronyban egy AMD -vel, meg 90 éles skulóval, de ettől nem tanultam meg lőni. A vezetés tanulás sem volt magasabb szinten, mint most. Munkahelye tényleg mindenkinek volt. Papíron. De, csak azért, mert akinek nem volt, azt automatikusan bevitték KMK miatt. Húúúú, de jó vót!
[ Szerkesztve ]
-
dlaj
őstag
A Sygic november 30-ig alaposan le van árazva. Arra gondoltam, hogy megvenném az európai verziót.
Ezzel kapcsolatban és úgy általában a navigációs alkalmazásokkal kapcsolatban lenne néhány kérdésem:
- Egy kezdő kamionosnak jó választás a Sygic, ez az ami a legjobb nekünk?
- A Premium+Traffic változatát érdemes megvenni, vagy a közlekedés információ nélküli változatát?
- Ki mit használ? Mit tartotok a legjobbnak?
- Érdemes-e egyszerre kettő navigációt futtatni a biztosabb célba érés érdekében? -
Zolás
addikt
-
berek21
őstag
Szerintem ebből egy komoly vitát lehetne generálni, mert mindenki másra esküszik. Vannak Becker, Garmin, TomTom fanok, és van olyan aki "mókol". Neked kell eldöntened, hogy mit akarsz vérmérséklet, pénztárca szerint. Az sem mindegy hogy hol fogsz járni, vagyis mely országok fontosak. Próbálj sok tesztet olvasni a kütyükről, pl. Navigyurci.hu kezdésnek jó lesz. Hogy a kérdésedre is válaszoljak, én garmin dezl 560 lt-t használok.
Lancia Delta III eladó!
-
törölt tag
válasz berek21 #3228 üzenetére
Hát engem egyaltalan nem erdekel milyen a gép. Most egy Nimendee cuccom van, ami Magyarországon kb ismeretlen. Jó nagy es hd a kijelzője. A lnyeg szerintem a program. En igo primot hasznalok 3 éve.( unio, angol, minden volt mar) Fontos hogy az ember tudja hasznalni. Az egyik navinal sem jo hogy beutom a címet oszt megyek. En tervezem az útvonalat. A primonak remek a poi listája. Parkolás, bevásárlás nagyon könnyen megy vele. Sose vitt tiltásba, nem fagy le, gyorsan talál műholdat (bár ez a navi érdeme inkább) Sok cég is benne van, plusz néha beugrok gyógyszertárba is a segítségével. Szerintem fölösleges százezreket költeni ra, hanem inkabb az embernek kell érteni a dolgát, a navi csak mutassa az utat es ne engedjen tiltott helyre. Stauinfot egy sima tmc antennával mar tudna ez is bar én ezzel nem foglalkozom mert ha stau van akkor is arra kell mennem. Max ha szűk az idom ránézek céges okostelon hogy esetleg meg elotte pihenozzek.
Es megvalami: Sokan mondjak hogy legyen nálad papir alapu terkep(nalam nincs) viszont van egy ugyanilyen navim ami zsír új. Tartalékba. 1-el Sosem indulok el. De egyszerre csak egyet hasznalok. Plusz van egy terkepprogramom a laptopon.
[ Szerkesztve ]
-
berek21
őstag
válasz #81556480 #3229 üzenetére
Egyetértek veled nagy részt. Az elején én is sokat használtam az igo-t. Jó volt sokat segített, bár a vége felé már nagyon elmentem olyan irányba vele, hogy szinte többet foglalkoztam a finomításával, mint a funkciójával. Az elmult 10 évemben már nem volt szükségem rá, (osztrák belföldezek 80% körfuvar Graz környéke) ígyhát maradt az out of box kütyü. Szerencsére választék van rendesen.
Lancia Delta III eladó!
-
törölt tag
Ha legális lenne, akkor 2db. Wayteq X985BT -m lenne, Truck licenszes Primo 2.4 -gyel, és Gurjon skin -nel. Persze így, hogy nem legális, természetesen szóba sem jöhet ez a lehetőség.
-
dlaj
őstag
válasz berek21 #3228 üzenetére
Köszi a választ! A navigyurci-t ismerem, de még eddig csupán lustaságból (és annyira még nem is volt aktuális) nem kezdtem el olvasgatni. Pótólni fogom, mert érdekel a téma.
A további hozzászólónak is köszönöm a tippeket!
Most úgy gondolom, hogy egy truckos Primo jó választás lesz.
-
fesii
aktív tag
Van valaki a hödinél?
-
attamero81
senior tag
Hello mindenki.
Ma az M0-án Annahegynèl elcsîptek guritás közben.Eredmèny 97 km 45.000!!
Szèp mikulás.Nem érhetne hamarabb véget a film,mielőtt földet érek??!!
-
zsid
senior tag
válasz attamero81 #3236 üzenetére
Az Annahegyen évi 360 napon trafiznak.
[ Szerkesztve ]
<tRucKdriFteR>
-
törölt tag
válasz attamero81 #3236 üzenetére
Az a hely tényleg klasszikus vadászles. Nem is értem, hogy jutott eszedbe ott gurítani.
-
törölt tag
Tegnap este kezdtem, erre ma csináltam egy 4 óra 50 perces vezetést. Cipelhetem még két hétig. Hurrá!
-
törölt tag
válasz berek21 #3241 üzenetére
Persze, rögtön megállás után nyomtattam. A vicc az, hogy most tényleg nem kamu. 3:30 -tól átgurultam az összes parkolón, de esélyem se volt. Még necces helyet sem láttam szabadon. Úgy volt, hogy elérem a lerakó parkolóját, de kifogtam egy balesetet, amin elbukott a terv.
-
törölt tag
válasz Dexar007 #3244 üzenetére
Persze, totál védhető a dolog, több nyelven a rendőr elé tudom tolni az ide vonatkozó jogszabályt. Csak a francnak sincs kedve magyarázkodni. Meg, egy ilyen fellelkesíti, hogy tovább keresgéljen, és olyankor tök mindegy, hogy van rajtad sapka, vagy nincs.
[ Szerkesztve ]
-
ooloo
őstag
Üdv,
Mit tudtok a Prévost Hungária szállítmányozó cégről ...
Aránylag korrektek ? Időben és rendesen fizetnek ? Mennyire hihető a ledolgozott 21 nap után járó 1500 eurós jövedelem ?
A válaszokat előre is köszönöm !
Kellemes napot....
Új hozzászólás Aktív témák
- Latitude 5290 2-in-1 12.3" FHD IPS érintő i5-8250U 8GB 256GB ujjlolv 4G LTE gar
- X13 Gen1 27% 13.3" FHD IPS érintő Ryzen 7 PRO 4750U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Elado vegyes IoT eszkozok (sensor,socket,smart speaker)
- Katana GF66 12UE 27% 15.6" FHD IPS i5-12500H RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- ZBook 15 G4 27% 15.6" FHD IPS i7-7820HQ M2200 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest