Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Qtya123

    őstag

    válasz Di Natale #20724 üzenetére

    "Azért lepődtem meg annyira, mert a sikeres GKI vizsga után annak reményében éltem, hogy a másfél éves jogosítvány szerzés tortúrának ezennel vége."

    De ezen felesleges meglepődni, a kettőnek egymáshoz semmi köze. Munka típusától függetlenül az az általános, hogy van üzemorvosi vizsgálat a legtöbb munkahelyen. Ahogy az erkölcsi bizonyítvány is alap legtöbbször.

    K&H SZÉP kártya meg szerintem szintén nem egy idegességre okot adó dolog. Legalább van a cégnél cafeteria, sok másik kamionos céggel ellentétben.

    Egy munkahely váltás jobb esetben nem abból áll, hogy innen kilépek, oda meg belépek és egy darab A4-es papír aláírásán kívül semmit nem kell intézni. Vannak ilyen helyek, építkezésre bármikor lehet menni segédmunkásnak, hamar találni olyan helyet, ahol szóban megegyeztek, hogy gyere max aláírsz egy papírt, aztán más nem is kell. Cserébe meglepődsz, hogy 4 órás bejelentéssel sok esetben járulékok fizetése nélkül, borítékba kapod a pénzed.

    Meg azért őszintén.... Nem egy nagy dolgok ezek. Erkölcsi igénylése pár kattintás ügyfélkapun, SZÉP kártya igénylés fél óra a bankban.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák