Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Avicularia

    veterán

    válasz Qtya123 #20494 üzenetére

    Szerencsére a Honda visszahozta a gombokat. Az új hibrid Civicnél minden fontos funkciót elérek gombokkal vagy tekerővel(hangerő, hőmérséklet, ülésfűtés, kormányfűtés, telefon, stb) de pld ami a Teslánál megy az nevetséges, hogy már indexkar sincs az autóban.
    Elektromos autós emberek sokszor nevetségesek a térítős dumájukkal, mint valami jehova tanúja. Itt a fórumban is sokszor megfigyelhető.
    Vehettem volna a hibrid Civic helyett elektromos autót, de mivel lakásban lakom nem tudom otthon tölteni. Gyorstöltés nálunk 6-7 sek/kW (200-250ft) és akkor drágább lenne tölteni mint most benzint tankolni. Ha lassú töltéssel megelégednék akkor az van 2 sek-ért kb. de az asszem 22kW, aminél ülhetnék 2-3 órát a kocsiban. Havi 2K km megyek, sokkal drágább lenne az elektromos autó nekem mint a hibrid és a drágább ár mellé ülhetnék órákat a kúton. Van akinek megéri az EV, itt a Tesla model Y vezeti messze az eladási listát, de csak annak éri meg aki tudja otthon tölteni, pláne ha van napelem a háztetőn.

    Megállni tölteni 200km-ként duma tényleg nevetséges. Nekem 1600 km-re van Budapest. Ezt a távot akkor szakítom meg mikor 6 órát ülök a Trelleborg-Rostock kompon illetve a teljes távon 2x szoktam tankolni.

Új hozzászólás Aktív témák