Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Qtya123

    őstag

    válasz Tüzi #19043 üzenetére

    Na, tegnap pont ezekről beszéltünk, erre délután egy olyan helyről jeleztek, ahonnan azt hittem, hogy nem fognak már hívni, hogy enyém az állás.

    Szóval 1 hónap és vége a kamionnak, mert irodai munka lesz és nem tudom mellette csinálni. Meglátjuk milyen, a kamion továbbra is itt lesz B opciónak. De a munkaerőpiaci helyzetről annyit, hogy 38 helyre adtam be és a legtöbbnél a br. 650-700 körüli bérigényem volt a gát, nem a szaktudás. Amin még nem is csodálkoznék, ha egy elmaradottabb régió zsákfalujainak környékén lévő cégekhez adtam volna be. De mindenki azt zengi, hogy hú Budapesten milyen jók a bérek. Hát látom.
    Ez a cég is egy amcsi multi, valószínűleg ezért is adta meg, mert nem annyira surmó a méretéből és bevételeiből adódóan, mint a kkv.

    Azért hiányozni fog a kamion. Majdnem 2 év. Igaz havi átlag 4-5 nap volt.
    Bár igaz, hogy valamennyire megismertem és a szerelvény kezelését szívás helyeken is megtanultam, megoldottam törés és karcolás nélkül, de azért még mindig csak kapirgálom a felszínt. Az igazán benne levés nem volt még, a napokig fülkében alvással, főzéssel, parkoló, tisztálkodási lehetőség kereséssel, zajokkal, parkolói élettel, stb...
    Szóval összességében még mindig kicsit laikus az ember és hiába mondom azt, hogy amit csináltam tetszett, nem tudhatom, hogy élesben is ugyanezt mondanám-e, vagy más lenne a véleményem. Ennek a pudingnak nem az evés a próbája, hanem a rendszeres fogyasztása. :DDD

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák