- iPhone topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- Új információk a Galaxy A36 és Galaxy A56 kameráiról
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android szakmai topik
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
tolvaj!
őstag
azt kell mondanom, hogy beadtam a derekamat... én is ram fetisiszta vagyok, de apeelme bizonyítéka meggyőzött arról, hogy nem kell a nagytesó. OTG is van. az otg miatt gondolkodtam el a vowney V5 vs JY G4- en. így hogy javítva van ez a funkció is az új G4ben így már nem kell gondolkodnom. igaz 80 dodó is lehet a különbözet attól függően hol vásárolok, de a G4 akkor is jobb valahogy. a vowney jó, de viszonylag ismeretlen és a G4 számlájára nem csak a támogatás írható hanem az emberibb méret is. igaz életemben három emberrel találkoztam akinek nagyobb keze van mint nekem de a nadrágzseb az elsődleges tároló szerepét tölti be és az nem nagy ( pedig nem járok hereszorító buzinaciban) G4 jöhet, már nem kell az advanced, viszont egy vonzóbb árcédula jöhetne
Ha aki mer az nyer, akkor aki merít az nyerít?
-
icons
addikt
Én is amiatt várok rá (valójában a Blade-met is csak amiatt cserélném le. Minden másra tökéletes (netezés, pdf, telefonálás, sms, whatsapp, shazam, stb. Ezek mindegyike teljesen jól elfut rajta)).
A plusz 300 Mhz-et úgyse fogom kihasználni (najó... ha továbbra is az isteni java fog futni a telefonokon, akkor csak a gui-hoz is szükség van (4.0tól felfelé) egy 800Mhz-1Ghz-es procira. Mert azok az effektek tényleg jól néznek ki
A +ROM jól jön, a RAM pedig nem jön rosszul, de amiatt én se várnék!
(#651) middleway
Én is így vagyok vele, de jelenleg 80ajróval drágább, annyit pedig nekem biztosan nem ér meg az a +RAM, ami még évekig nem fogok kihasználni (utána meg jó eséllyel úgyis cserélem), plusz egy kicsit jobb kamera, és gyorsabb proci (+több ROM).(#653) bigrock
"Az csak a mai programozók szánalmas tehetségtelensége..."
Azt azért ne feledjük el, hogy manapság egy kép is lehet 5-10 megás, Photoshop pont emiatt képes gigákat is megenni, esetleg gigabájtos méretű videókkal dolgoznak az emberek, netalántán kedvük szottyan fullHDban olyan játékokkal játszani, amik lassan úgy néznek ki, mint a CGI, az AI egyre okosabb, a pályák hatalmasak (és nem kell bennük tölteni (már a jobbakban)!!), de ezektől eltekintve igazad van, szánalmas, hogy nem elég 64k nekik... Meg az is, hogy gigabájtokat meg bír zabálni egy gép rendes használat közben... szánalmas programozók! De gondolom te már foglalkoztál ilyen komoly programok írásával, és neked csak pár tíz megát evett!
Ha demoscene programozó lennél (amit erősen kétlek), akkor minden tiszteletem a tiéd, de picit megismerkedhetnél nagyobb projektekkel is. Amennyiben nem, akkor pedig ajánlom, hogy először mélyedj el a dologban, és utána fejts ki véleményt -
chab7
addikt
Tényleg nem RDS-es az FM rádió a készülékben ahogy a mobilarénás cikkben írják?
Lenovo ThinkPad T500 (Win10) | Huawei Mate 9 (8.0)
-
tolvaj!
őstag
ott hogy nem kell külön kártyát venni. amúgy csak akkor gyorsabb, ha jó minőségű flasht használnak, de valószínű, hogy az hiszen a rendszerpartíció és minden azon van. de egy C10 es kártyával is megvan a sebesség ( feltéve ha valós class10) de összeségében nézd meg a telefont. viszonylag compact méret, 4,7es HD IPS kijelző, 2giga ram ( igaz erről már letettem, mert nem kell), 4magos proci, ÉS 3000 MAH AKKU!!!!!!!!- ja és OTG . de elég a sima G4 hiszen benne van az otg és ott az a bivaly akku ami a lényeg számomra, és a mérete a többihez képest.
Ha aki mer az nyer, akkor aki merít az nyerít?
-
kiSSrac
tag
-Nem kell külön megvenned
-Tuti nem lesz kompatibilitási probléma, lehet hogy nem kell egyáltalán venned másikat, viszont ha igen akkor még ott van hogy ezen kívül van 64GB lehetőséged, így akár közel 100GB is lehet a telefonod tárhelye (hogy kinek kell ennyi azt nem tudom a lehetőség viszont ott van -
lolchief70
aktív tag
Sziasztok!
Innen vett valaki G4-et (vagy mást):
http://www.fastcardtech.com/goods.php?u=59977&id=8144Mit kell tudni erről a boltról?
Niért írnak fent 2GB Ramot alul meg egyet? -
bigrock
addikt
válasz lolchief70 #668 üzenetére
Röviden: egyike a leghazugabb, legmegbízhatatlanabb (de jó szó :-) ) webshopoknak. Szigorúan nem ajánlott.
-
laolaj
aktív tag
Hali mindenkinek!
Olyan nagy bajom van, hogy rendeltem egy telefont Kínából G4 németbe. Meg is jött. Már vagy 2 hete a VÁMnál van. Tegnap levelet kaptam, hogy mennyek be hozzájuk. Mentem a kis levélkével és közöltök, hogy van egy rossz hír. Vissza kell küldeni a telot mert nem szabványos (értem itt hogy EU szabvány meg ilyenek). Na most onnan kaptam papírt is. Ami persze német nyelvű.
Mit lenne érdemes csinálni? Mert ugye a paypallel fizettem a kínai Minideal shopnak. Kivel érdemes felvenni a kapcsolatot? Vagy egyből vissza igénylést kellene eszközölnöm?
Tud valaki segíteni, mert most nem látok tisztán!
Üdv.
L.Ha nincs jövőképed akkor jövőképtelen vagy! Ne azt hajtogasd h nincs pénzed.. hanem kérdezd meg h milyen módon lehet!
-
Remélem még nem csúsztál ki a rendeléstől számított 45-ik napból.
Amennyiben nem én azt javaslom, hogy a kapott dokumentumokkal írj a PayPal-nak, és az ott leírtakra hivatkozva kérd vissza a pénzed.
Persze ebben az esetben a készüléket minden tartozékkal együtt vissza kell juttatni az eladónak. A visszaküldést igazolnod is kell valahogy, tehát erről is be kell szerezned dokumentációt.Off: amúgy mekkora köcsögség már ez! Én hetek óta használok ilyen készüléket és még nem haltam bele a szabványok hiányába! Sokkal jobb telefon ez mint sok drága "szabványos" készülék.
-
icons
addikt
De Németbe miért rendelsz Kínából? Jóval precízebbek, mint az otthoni határon, biztosan kell VÁMot fizetned rá.
Szerintem érdemesebb Mo-ra rendelni baráthoz, aki utána kiküldi neked (gondolom ha nem eladótól jön, akkor nem kell rá VÁMát fizetni, különben furcsa esetek lennének (kapsz otthonról egy halom ruhát, meg egy csekkett mellé, hogy bizony ezek bizony jó drága ruhák, úgyhogy sok lesz a VÁM rá ))
-
laolaj
aktív tag
Azért mert itt is van szórás!!!
de elsőnek ez megoldódik és akkor majd valahogy magyarba és onnan kijuttatni más most nagyon nincs.
ui: ja és nem kell fizetni mivel nincs neki CE tanúsítványa és így nem kell fizetnem semmit. Megy vissza a csomag ahogy van, ahogy a vámos mondta nekem most.
[ Szerkesztve ]
Ha nincs jövőképed akkor jövőképtelen vagy! Ne azt hajtogasd h nincs pénzed.. hanem kérdezd meg h milyen módon lehet!
-
chab7
addikt
Akkor ez a típus sajnos kiesett nálam a kiszemeltek közül (mielőtt fikázódnék hogy ennyi miatt, rádió dx vétellel is foglalkozom és mikor utazgatok akkor a telóval szoktam, és kell az rds a könnyebb beazonosítás végett).
Sajna kicsi kínaik hol ezt hol azt kihagynak a cuccokból, itt egy gombvilágító led, no meg egy rds modul, máshol meg mást[ Szerkesztve ]
Lenovo ThinkPad T500 (Win10) | Huawei Mate 9 (8.0)
-
Thrawn
félisten
Kezdek úgy izgulni, mintha csak az enyém érkezett volna meg kicsiny országunkba, pedig még meg sem rendeltem Tapasztalatokat várok
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
DearMan
tag
Én 5-én rendeltem, sík ideg vagyok!
-
: iSiS :
tag
innentől lesz igazán izgalmas a dolog,ha már ezt látod;
2013/07/03
15:11
Elem információ :
Célországba elküldve / Elem külföldre küldött
2013/07/10
07:20
Elem információ :
Célországba megérkezett / Megérkezett a célországban
2013/07/10
07:28
Elem információ :
Küldemény Vám ELE állítva / Elem vám elé2.nap még semmi..!
-
Jazz
veterán
Üdv!
G4-ről mik az elsőkézbőli tapasztalatok? Van akinek már megérkezett vagy még rendelés alatt?
A rom támogatás az hogy néz ki? A gyártó hivatalosan ad ki frissítéseket, vagy valahol van egy kis orosz csapat akik maguk gyártanak, javítanak, adnak ki frissítéseket?
Magyar nyelvű verzió van hozzá?Innen valaki rendelt már? [link]
Thx
[ Szerkesztve ]
free your mind
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest