- Yettel topik
- Elérhetők az alkatrészek és szerszámok az iPhone 16 otthoni javításához
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- HTC U11 - újra a szorítóban
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
kcsa
veterán
válasz middleway #641 üzenetére
Nézd, ha belegondolsz: mindenhol ennyibe kerül a sima. A jövő héten elvileg postára adják a legtöbb üzletben az első adagokat, ennél jelentősen drágább áron, igaz T procival (ami itt nem is szerepel). Ezek fényében én nem hiszem, hogy ez valós lesz
Focus MK2/2.5 Haynes könyv eladó.
-
kiSSrac
tag
válasz middleway #639 üzenetére
A Chinapadmallban szereplő változatot már áprilisban így és ilyen áron hirdették, aztán kijött a Basic verzió ezen az áron (~250 dollár) majd megjelentek más gyártók 2GB/32GB-s esetleg T-s processzorral való verziói, 300-320 dolláros áron, és utána adták ki ezt 330 dollárért... szóval szerintem a 250 dolláros ár "kamu", de leginkább beetetés, nem frissítették április óta (ezért is van ebben még a sima 6589 nem a 6589T)...
Szerk: én is erre a telefonra várok már április óta, de ennyiért még kicsit drága, várnom kell tovább...
Szerk2: az is elég érdekes hogy 7 dollárt ér nekik a +1GB RAM és +28GB ROM, 1G/4G verzió $242.99 2G/32G $249.99
[ Szerkesztve ]
-
CptBoby
csendes tag
válasz middleway #800 üzenetére
mixeshop ,vasárnap rendeltem ,szerdán kaptam tracking number-t ,dhl (simán átjött vámon) meghozta péntek 14-kor. kértem fekete silicon case-t rózsaszín jött (bleh) , a füles nem agybadugós és nem fa, mint ahogy azt az üzlet elhiteti . a töltő/adatkábel rohadt rövid. a telefon viszont kifogástalan .
-
tolvaj!
őstag
-
tolvaj!
őstag
válasz middleway #960 üzenetére
igazából nem olyan nagy a jelentőssége, csak nálunk és itt is csak a piros miatt. vidéken azzal osztja a netet. igazából ez nem régi vagy új, hanem más szabvány. 900Mhz eléréséhez nem kell akkor energia, vagy ugyanakkora energiával meszebb lehet küldeni a jelet, ezáltal sokkal nagyobb területet lefedve térerővel.
Ha aki mer az nyer, akkor aki merít az nyerít?
-
fPApi
őstag
válasz middleway #960 üzenetére
Elég sok tudja, csak sokan nem nézik, ezért mondják, hogy ez sem tudja, meg az sem tudja. Akinek fontos, az olyat keres. A gond ott van, ha valakinek fontos lenne, de nem tudja, hogy ezt is nézni kellene. Egyébként jelenleg annak lehet fontos, aki vodafone-os, és vagy olyan helyen lakik/dolgozik, ahol ilyen a 3G, vagy járkál szerte-szét az országban és persze szeretne 3G-t.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest