Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
emilll
tag
válasz
RetepNyaraB #44 üzenetére
'sztán mi a nem kultúrált abban amit írtam? Csak úgy kíváncsiságból.
-
Igen, az a baj, hogy a fogyasztók nagy része nagyon messze van a tudatostól, így az, hogy majd mi alulról megreformáljuk azt, hogy mire van igény, az eléggé hiú ábránd (bár pár évvel ezelőttig még én is hittem benne, de egyszerűen nincs már erre idő). Sajnos embertársaink nagyrésze konzumeridióta, és nem fog a fenntarthatóság miatt többet fizetni egy “sz@rabb” vagy akár egy ugyanolyan minőségű termékért sem. Igazából kormányzati szinten igen egyszerűen meg lehetne oldani: vagy fenntartható elvek mentén működteted a vállalatod az országban, vagy mehettek innen a pi©sába. Viszont ehhez a vállalati érdekképviseletnek és a kapzsiságnak el kell tűnnie a politikából.
-
moleculez
veterán
"Egyedül nem tehetek semmit" - mondta 8 milliárd ember. - és hasonló bölcseletek. Azonban tegyük hozzá, hogy intézményesített, ipari kornyezetszennyezes nem az enduser által fog megvaltozni, bár szerepet játszik benne mindenképp. Én lennék a legboldogabb ha hosszú élettartamú, javítható termékek jönnének ki és ennek nyilvánvalóan rengeteg pozitívuma lenne. Pedig kiveszem a részem a misszióból: Nemrég vettem egy felujitott Thinkpadek, mert most kelleni fog a Win. Hát mi öröm és bódottá' hogy 8 csavar kicsavarásával a főbb elemeket ki tudom cserélni otthon, de atomjaira bontani sem sokkal bonyolultabb. Használt ruhát veszek (Vinted nagyon pörög UK-ben), mert inkább veszek egy jó állapotú minőségi, akár márkás ruhát, mint azonos árban egy új szart. Kis autóval járok, ami karban van tartva. Szelektíven gyűjtöm a hulladékot. Sorolhatnám.
De! Amíg a celebek private jettel repülnek szomszédos városok között, amíg az elektronikai hulladék kezelési stratégia kimerül annyiban, hogy vigyük el Ghánába, addig miért én copjak a papír szívószállal?! Az analógia mentén maradva, miért én vegyek azonos pénzért gyengébb telót, csakhogy megspóroljak egy telót a Ghanaba tartó millió tonnás hajóról?
Szóval Szvsz ezt magas szinten kell kezdeni, ha belatható időn belül változást akarunk. Pedig a vásárlói magatartás igencsak könnyen befolyásolható, nagyon könnyen meg lehetne ezt lovagolni. -
emilll
tag
válasz
RetepNyaraB #31 üzenetére
Sosem értettem ezt a "minek odafigyelni a környezetvédelemre kicsiben" felfogást.
A nagy cégek kinek termelnek? A fogyasztóknak. A "kicsiknek". Ha a fogyasztók elkezdenek környezetbarát(abb) termékeket venni, akkor a cégek alkalmazkodni fognak. Ha a fogyasztók büntetik a környezetszennyező, rabszolgamunkát használó cégeket, a cégek meg fognak változni, különben elveszítik a fogyasztóikat. Ha cégek azt látják, hogy a zemberek a környzetbarátabb, javítható, fair-trade termékeket kezdik el venni, akár az olcsóbb, de hamarabb elromló, nem javítható, stb. termékekkel szemben, akkor változtatni fognak.
Ez az "én kicsi vagyok, nem tudok semmit tenni, a gonosz cégek a hibásak mindenért" felfogás csak kifogás.Ezt és a Faiphone-t nem csak Magyarországra gyártják, tehát nem értem miért is lényeges az, hogy Magyarországon mennyire fog fogyni.
Abból, hogy neked "nem működnek" a Fair-termékek, még nem értem miért jutottál arra, hogy másoknak se fog? Te valami mérce vagy? Egyértelműen működnek, hiszen a cég már sok éve működik, újít, fejleszt, tehát van igény a telefonokra. Ahogyan 100%, hogy lesz igény a fejhallgatóra is, hiszen nem hülyék, látják, hogy a telefonok hogyan fogynak és biztosan csináltak piackutatást, stb. mielőtt előálltak egy új termékkel.A minőségre meg már leírtam, hogy nem a hasonló árúakkal kell összehasonlítani - ahogyan a telefonjukat sem. Igen, valószínűleg hangzásban elmarad a hasonló árkategóriájú termékektől, de nem is azokkal összehasonlítani, hanem az olcsóbbakkal. Akiknek van mondjuk 100ezer Ft-ja (az összeg hasraütés, nem emlékszem mennyibe kerül), és választhat, hogy vesz ennyiért egy távol-keleti fülest vagy ezt a javítható, fair fülest, azok közül lesznek, akik a távol-keletit választják és lesznek akik ezt - akkor is ha nem hiszed, mert te nem választanád. Ennyi.
A Mátrai-erőmű meg nem tudom hogy jön ide...
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
mjani1172 #37 üzenetére
Tényleg nem kötözködöm; remke dolognat tartom a Fairphone-t, egyszerűen Magyarország jelenleg nem érett sem mentálisan, sem pénztárcában erre. Szeretném látni, hogy már igen.
A szemétdobálástól a falra mászom. 2023-ban, Budapesten a szelektív kukába a féldisznó is egyben beleqúrva, minden héten, ugyanúgy. Kiírom levélben a bejárati ajtóra, kedvesen, tényleg, hogy lécci, két másodperc mindenki életéből, nemá, stb. Van foganatja? Persze, hogy nincs. Nagyon mélyen vagyunk. S itt már bejön mégis Lölö a képbe: amilyen példát lát az istenadta - aki kettő db agysejtet nem képes saját erőből mozgatni, csak ha a Blikk és az M1 megmutatta neki merre kell - szóval arra megy. Példa pedig van bőven
-
mjani1172
addikt
válasz
Amit írsz annak lényegével egyetértek, én is így gondolom.
Csak rossz a végkövetkeztetés.Amíg a kőműves Jani a lacikonya olajjal üzemelő, 30 éves dízelpassattal jár, Lölö fillérekért megkapja a súlyosan szennyező Mátrai Hőerőművet, állami milliárdokból szépen feltuningolja, majd eladja a szlovákoknak és kiveszi belőle osztalékban az egykori vételár párezer százalékát - rohadtul nincs miről beszélni zöld fejhallgatók ügyében.
-Szerintem meg pont az ember tegye meg amit tud (ahogy egyébként te is, :14 éves hybrid autóval járok, ....próbálok úgy választani, hogy tartós is legyen, 35 éves fejhallgatóim vannak (meg erősítő, CD, tuner és lemezjátszó), szerelhetők (jól kell céget választani) és remekül működnek ......ezek mind jó dolgok.)-ne másra mutogasson.: Lölö fillérekért megkapja.....
Na én ebben nem látom az összefüggést, azért mert a Lölő ilyen vagy olyan, esetleg bárki más hülye, neked még nem kell annak lenni.Mi köze lölőnek a füleshez?
Én például soha nem dobom el a szemetet, nem érdekel, hogy más eldobja. És bár ez kis dolog, hiszem hogy ettől is jobb lesz a világ. Ez a füles is ilyen, tényleg nem váltja meg a világot, de örülni kell, hogy van aki gondolkodik. Nem kell kell túldimenzionálni. -
hallerlaller
addikt
Buds Live is könnyen javítható
-
Noukoum
veterán
válasz
milkabrams #33 üzenetére
Nem a legfontosabb.
Nem voltak ilyen megnyilvánulásaim, szemben... -
válasz
Nem érthetünk egyet abban, hogy a fenntarthatóságnak egy alapértelmezett gyártási elvnek kéne lennie?
Én nem írtam azt, hogy ez egy világmegváltó cég, de az elv, amit képvisel az igen is üdvözölendő. Tisztában vagyok azzal, hogy vizipisztollyal nehéz erdőtüzet oltani. Ámbár, ha egyre több ember (cég) ragad vizipisztolyt, és erre neadjisten olyan törvényi előírások is születnek, hogy a fő károkozóknak kötelességük az általuk okozott kárt semlegesíteni (ennek elmulasztása esetén meg igensúlyos szankciókat kiszabni), akkor véleményem szerint még megelőzhető lenne az, hogy az emberi lét számára nélkülözhetetlen ökoszisztéma összeroppanjon. Bár őszintén szólva, jelen pillanatban erre nem sok esélyt látok, túl erős a kapitalista lobbi, ami sajnos felülírja a józan észt. De nem becsmérlem azokat, akik ezzel próbálkoznak.
Az is baj, hogy a kisemberekben keltenek lelkiismeretfurdalást, a fenntartható gondolkodással meg új piacot is teremtenek, aminek lehet, hogy olyan cégek is haszonélvezői, amik nagyban hozzájárulnak az ipari szennyezéshez. Viszont ha az embereknek a gondolkodásmódja nem változik, akkor nem tud kialakulni egy kritikus tömeg, aminek már lenne nyomásgyakorló is.
35 éves fejhallgatóim vannak (meg erősítő, CD, tuner és lemezjátszó) ez tök jó, jóval megbízhatóbb a működésük, mert amikor azokat gyártották, akkor még jobban törekedtek a minőségre, most meg ugye tervezett avulással árulják a cuccok jelentős részét, csak hogy meglegyen az áldott gazdasági növekedés.
Tisztába vagyok azzal is, hogy Magyarország egy árérzékeny piac, ahol a környezetbarát, fair körülmények között előállított termékek elvi értéke nem igazán fér bele az ár/érték mutatóba, hiszen ugyanazért a pénzért kevesebbet kap(hat) tudásban. Igazából valid is az érv, mert nem tartom helyesnek, hogy mindig mindent a kisemberekkel akarnak megfizettetni, miközben a tőkés réteg meg röhög a markába.
Sajnos nagyon hiányzik a megfelelő edukáció ezen a téren (is). Át kéne állítani az embereket arra, hogy ne úgy gondolkozzanak, hogy "de há' más se csinájja akkor én minek csinájjam" hanem hogy "ha a másik erre képes, akkor erre én is képes vagyok". Persze ehhez pozitív példával kéne elöl járni a legfelsőbb körökben. Tudom, bilibe lóg -
moleculez
veterán
válasz
#24-es kommentem pont rád illik. Nem Te vagy ennek a celkozonksege. Kész, pont, itt a vége. Ettől függetlenül a cucc teljesen a helyén van, a piacán belül.
-
RetepNyaraB
veterán
Nézzétek, egyáltalán nem értünk egyet és ez nem baj. Megvitatni viszont olyasvalamit érdemes, amiben van esély a nézetek közeledésére.
Egyrészt alapvetésként nem gondolom, hogy ez a kis zöldeskedés itt a kiskertben bármit
változtat a Föld siralmas állapotán. Véleményem szerint ez nagyban dől el, a nagyot pedig minden időben a lehető legrövidlátóbb politikai és ezzel öszefonódott gazdasági lobbi alakítja. Mi a homokozóban a saját kis egónkat simogatjuk a zöld boltokkal, zöld termékekkel, lebomlós zacskókkal és egyéb bohóságokkal, miközben a környezetünk belefullad az ipari szennyezésbe. Nem látok olyan érvet egyelőre, ami ezt a véleményemet megváltoztatná.
14 éves hybrid autóval járok (nem plugin, nem hiszek az elektromos közlekedésben sem), igyekszem ezt a részt szegényes lehetőségeimmel kimaxolni, de nem takarózom zöldséggel, mert akkor nem használnék autót.
Ha hifiről van szó, ott nekem egyetlen érv létezik: a hangminőség a számomra még elfogadható árkategóriában. Itt nem érdekelnek a műzöld szempontok; szóljon jól és próbálok úgy választani, hogy tartós is legyen. Pl. 35 éves fejhallgatóim vannak (meg erősítő, CD, tuner és lemezjátszó), szerelhetők (jól kell céget választani) és remekül működnek (ennél zöldebb nem tudsz lenni a témában), meg egy konzumer XM3 Sony, az ötödik éve megy, érezhetően az akksi se lett romos benne. Simán megérte az árát és bár nyilván van ennél jobb BT fejes kb. a 3-400k Ft árkategóriában, a Sonyt oda tudom kategóriában rakni a Fairphone mellé. Nem érzem az érveitek súlyát továbbra sem.A fairphone telefonját nagyon igyekeztem befogadni, de akármerről számolom, ez Magyarországon nem működik. Nekem ennyi felesleges pénzem nincs, akinek van az ájfónt vesz és nem ferfónt. Értem a zöldítést, meg fair munkát éstöbbi; sajnos a világ ezen felén jobbára az a gond, hogy ezer forint egy vekni kenyér. Amíg a kőműves Jani a lacikonya olajjal üzemelő, 30 éves dízelpassattal jár, Lölö fillérekért megkapja a súlyosan szennyező Mátrai Hőerőművet, állami milliárdokból szépen feltuningolja, majd eladja a szlovákoknak és kiveszi belőle osztalékban az egykori vételár párezer százalékát - rohadtul nincs miről beszélni zöld fejhallgatók ügyében.
Nyudogtan győzzetek meg, nyitott vagyok az intelligens párbeszédre -
emilll
tag
válasz
RetepNyaraB #27 üzenetére
Egy "zöldségéről" ismert és a többi márkától leginkább ebben különböző cég által készített termék alatt miért ne kezdhetnénk bele? Pláne ha pont az volt a "kifogásuk" egyeseknek, hogy "ez csak a zöldségről szól" meg, hogy drágább, mint a konkurensek hasonló áron.
Nekik (nektek) kellett elmagyarázni, hogy sokaknak nem az ár az elsődleges szempont, hanem a tartósság, a fair-trade, stb., stb..
Nem tudom, hogy a Fairphone megjelenésekor is ugyanez ment-e itt (nemfogjavennisenki, drága, zöldség, stb.), hiszen az is drágább, mint a többi hasonló telefon. A telefon már bizonyított, hogy van rá igény, veszik az emberek, akkor miért lenne másként a cég fejhallgatójánál? -
válasz
Pedig abszolút mehetne egy vita szerintem, tekintve, hogy a gyártó cég a fenntarthatóság elvein alapszik. Az a baj, hogy túl sokáig voltunk hozzászoktatva a nyomottabb árú konzumer elektronikai termékekhez, és most van egy gyártó, aki rámutat arra, miért is olcsóbbak a konkurensek termékei, holott lehet, hogy technikailag már egy magasabb kategóriát képviselnek.
Hiába, a kapitalizmus hajtó rugója a profitmaximalizáció, aminek persze ártanak a különböző környezet védelmi előírások és a munkások emberi körülmények között való dolgoztatása, tisztességes bérért cserébe. Úgy nyilván könnyebb olcsóbban adni a termékeket, hogyha mindezeket figyelmen kívül hagyják.
A fenntarthatóságnak nem úri huncutságnak kéne lennie, hanem alapértelmezett gyártási elvnek.
Gondolom a fórumozók is szeretnek a tisztességes munkájukért tisztességes fizetést kapni, amellett, hogy egy gyár nem terheli a környezetüket (vagy ha mégis, ezt busásan kárpótolják, nem úgy mint Gödön pl.) Ezeknek (sajnos) ára van, amit kénytelenek a termék árába is beépíteni. Vagy nem, hanem bukni a profit ezen részét, amit nyilván előszeretettel tesznek meg, elég nagy számban -
scdlsc
senior tag
válasz
Ezt te írtad: "Ez a zöldségről szól, nem másról."
Én erre írtam, hogy ez nem csak arról szól.
-
scdlsc
senior tag
válasz
RetepNyaraB #17 üzenetére
Nem mindenkinek a pénz az isten. Tudtommal ez a cég is odafigyel, hogy a munkások, akik készítik a termékeiket, azok rendes fizetést kapjanak. Tehát az ilyen termékek megvsárlásával nem csak a környezetedet óvod, de egy kicsit anyagilag is igazságosabbá teszed a világot.
-
xhege
veterán
válasz
moleculez #24 üzenetére
Nagyjából ennyi igen.
Az a helyzet szívás valamire igényesnek (szebben fogalmazva érzékenyebbek). Lehet ez hangzás, a képek minősége bármi. Onnantól az ember mindig a jobbat és jobbat hajszolja, és minden apró hibát felnagyít. Én a telefonok kamerájával vagyok így. A fotó minőség miatt hajszolom és sosem találom az igazit, mert mindegyik kompromisszumos valahol. -
moleculez
veterán
Arról nem beszélve, hogy az átlag user (avagy e készülék celkozonsege) "igénytelen", mégpedig azért, mert ma már egy közép kategóriás füles úgy szól, hogy az számukra, valamint a legtöbb embernek teljesen vállalható, sőt sokak szerint kifejezetten jó. Bevallom én is ezek közé tartozom, es az Airpods Pro nekem tökéletes. Főleg a streamelt zene korában. (Kicsit hasonló, mint a közép kategóriás teló kamera produktuma, a legtöbbünknek bőven jó.) Namost, ha már szinte mindegy hogy szól, mert szarul tényleg csak a filléres dzsunka vackok szólnak, más featureok alapján választanak ezen userek. Van akinek a szín, az anyag, a csomagolás, vagy épp mobilapp megléte a szempont. Esetünkben pedig a szerelhetőség. Aztán ott van az aki hangzás alapján keres fülest, mert vájtfülü, vagy igényesebb, stb. Na ők egy másik piac, ők ennek nem celkozonksege.
-
emilll
tag
válasz
A Molyember #16 üzenetére
Neked meg azt kellene megértened, hogy a Fairphone is létezik és veszik, pedig ennyi pénzért lehet kapni telefonokat, amik szebbek, erősebb processzor meg kutyafüle van benne, de valakinek fontosabb, hogy ne kelljen 3 év múlva kidobni, mert az akkuja fél nap alatt lemerül, vagy mert leejti és annyiba kerül a javítása, mint egy új telefoné, stb.
Miért olyan nehéz megérteni, hogy nem mindenki úgy gondolkozik mint te és nem ár alapján dönt? Mi az, hogy nem fogja megérni soha az árát? Ha valami kerül 100ezer Ft-ba, de hasonló minőségűt lehet venni 80ezer Ft-ért is, de a 100ezer Ft-os 10 évig tart, míg a 80ezer Ft-os 3-ig, akkor mi az, hogy "soha nem fogja megérni az árát"?
-
Noukoum
veterán
válasz
A Molyember #21 üzenetére
Barlangból nézve biztosan.
-
A Molyember
tag
mjani1172 Noukoum
Ti hulyek vagytok eskuszom.
-
Noukoum
veterán
válasz
Ki kellene jönni a barlangból és akkor meglátnád hogy a hangzás csak 1 tétel a sok közül ami fontos szempont egy fejhallgatóban.
-
mjani1172
addikt
válasz
Akkor erre válaszolj kérlek.
Alapmotoros autó nagyon sok extrával, vagy komoly motoros alapfelszereltséggel?
Vagy márkás ruha hitvány anyagból gyenge minőségben, esetleg márkátlan jó anyagból szépen elkészítve.
Melyik éri meg? -
RetepNyaraB
veterán
válasz
Így van. Ez a zöldségről szól, nem másról. Illetve az azt meglovagoló hájpról. A telefonjuk sem jó ár\értékű, de aki erre érzékeny, jó vételt csinál vele mégis és orbitális terméktámogatást kap hozzá. Egy fejhallgató esetében erre nem sok szükség van; jobb esetben el sem romlik rajta olyasmi (a driver kivételével), ami nem javítható - akár házilag, kis barkáccsal. Marad a vas és, hogy mit tud. Plusz a zöld hájp
-
A Molyember
tag
Azt kene megertenetek, hogy ez egy fejhallgato. Aminek a fo funkcioja a hangkepzes. Ebben (is) vannak arkategoriak. HA nem teljesiti az arkategoriajanak megfelelo hangzast, akkor kuka. Mindegy, milyen formaban talaljak, hogy vonzo legyen a zoldeknek. Felolem kitarthat barki egy subpar fejes mellett es cserelgetheti akar 10 even keresztul is benne a drivereket, de ettol meg nem fogja megerni az arat. Soha.
-
emilll
tag
válasz
A Molyember #14 üzenetére
Egyetértek az előttem szólóval, hogy felesleges elmagyarázni, meg is értem, hogy ő feladta, de én megpróbálom, mert szeretem a kihívásokat...
Az az értetelme "egy esetlegesen rosszabb teljesitmenyt megvenni ugyanazon az aron", hogy ha ez elromlik, akkor lehet javítani, ezáltal tovább tart, tehát már eleve nem ugyanannyiba kerül, mint az, amit nem lehet javítani. Ennyire egyszerű.
Plusz vannak, akik inkább vesznek drágábban környezetbarátabb terméket, mint olcsóbban olyat, ami nem az.
Aki csak az ára alapján hasonlítja össze a termékeket és amint lejár a garanciája dobja is el és veszi a másikat ha elromlik, az nem fogja megérteni azokat, akik igyekeznek környezettudatosan vásárolni. -
Noukoum
veterán
válasz
A Molyember #12 üzenetére
Hát ha ezt magyarázni kell akkor felesleges magyarázni.
-
A Molyember
tag
Az ar viszonylataban irtam, ahogy te is.
Ismerem a markat, koszi. A lenyeg, hogy az arkategoriaban esetlegesen jobban teljesito fejhallgatok valoszinuleg nem romlanak el hamarabb, mint ahogy ez romlana el. Akkor mi ertelme van egy esetlegesen rosszabb teljesitmenyt megvenni ugyanazon az aron, ha ugyanaddig birja, mint az, amelyik szervizt igenyel?De ez mind csak az idealis eset es feltetelezes egyelore, nincs meg eleg teszt, csak beszelgetni tudunk rola maximum.
-
Van egy határozott érzésem, hogy ez vitathatatlanul siker lesz. A Fairphone sikeres.
De mint hangzás.....
Jó kis Grado, Goldring, és hifi fejesektől a high-end gyártók... Nem géppel hanem kézzel, de javíthatóak.
És ne feledkezzünk meg róla, hogy létezik fejhallgató szerviz itthon. -
Noukoum
veterán
válasz
A Molyember #9 üzenetére
Ki mondta hogy nem jó?
Nézd meg a gyártót és a terméket és talán rájössz miért.
-
A Molyember
tag
A kabeleket gondolom megint a fenntarthatosag meg a zoldseg neveben hagytak ki a csomagbol.
NoukoumHat pedig pont errol kene szolnia egy fejesnek ebben az arkategoriaban. Ha nem jo a hangzasa, minek mutyurkezne vele barki?
-
milkabrams
őstag
válasz
RetepNyaraB #5 üzenetére
A Mezéhez kapható volt minden alkatrész, a Hifimant csak modolás céljából kaptam szét, persze maga a planar membrán kicsit más tészta.
bollokcs80: kb. 2 éve sikerült elcsípnem egy refushibed ath dsr7bt-t ~100 euróért.
-
Noukoum
veterán
válasz
RetepNyaraB #3 üzenetére
Szinte biztos hogy "rosszabb" hangzásban mint az árkategóriája. De ez nem is erről szól.
-
bollokcs80
Korrektor
válasz
RetepNyaraB #3 üzenetére
Na igen. Bár én nem vagyok szakértő, azért magyar átlagzsebenek ez nem filléres kategória.Én '21 nyarán vettem egy 40 ezres Sennheiser HD458at, igaz nem környezetbarát, de gyárilag járt hozzá Type-C és jack kábel, valamint táska és rockzenéhez eszméletlenül jó. Kérdés,hogy ez kétszeres áron tud-e kétszer annyit....
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
milkabrams #4 üzenetére
az akkus cuccok már kevésbé (sehol nem szerzel hozzá laposelemet), pláne, ha egybe van heggesztve az elektronikával. Jah, meg amikor leválik a Hihiman vezető fóliája a mágnesről és dobhatod ki a szajrét, mert azt nem cseréled és nem is adnak... Itt meg elvileg minden moduláris és gondolom az alapanyagok is recikláltak. Ezen a részen pont nem érdemes rugózni, ki van találva. Általában sajnos nagyon nem magyar pénztárca ár/értékben - itt bukik el.
-
milkabrams
őstag
A legtöbb hifi fejes javítható, legalábbis a Meze 99c fejesem minimális szerszámkészlettel és tudással is javítható és a Audio Technica ill. Hifiman fejesekhez sem kell mérnöki diploma.
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
bollokcs80 #1 üzenetére
Ki gyártja nekik a drivert és pontosan milyen. Meg a DSP-t a kékfoghoz.
Majd lesz teszt reméljük. -
Fritz Teufel
addikt
válasz
bollokcs80 #1 üzenetére
A cikkben is szerepel: 249.00 Eur plusz a sallangok
34.95E a USB-C Long Life kábel és
12.95E az USB-C mini jack 3.5mm kábel -
bollokcs80
Korrektor
Az ötlet jó, kérdés, hogy milyen a hangzás és mennyi az ár.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Moduláris Bluetooth kiegészítő lett a Fairbuds XL.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7900 XT 20GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékkal garanciával hibátlan
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest