Hirdetés

  • Premier előzetest kapott az RKGK

    gp A 3D-s platformer játék végre elérhető lett, azonban egyelőre csak PC-n játszhatunk vele.

  • Megjött az ASUS 240 Hz-es, fényes WOLED monitora

    ph Az MI-s képességekkel felvértezett újdonság 20 százalékkal jobb fénysűrűséget produkál az egész képátlón átívelve, mint a PG27AQDM.

Új hozzászólás Aktív témák

  • zack

    nagyúr

    válasz wd.taz #15241 üzenetére

    Szerintem kár babrálnod. :U Megéri a gari vesztést 2-300Mhz? Vagy egy elqúrt proci? :U
    Látszik a hőfokokon, és a feszen, hogy nem egy átlag feletti példány. Ezt el kell fogadni.
    Az hogy a K2 nem melegszik át...Gondold végig. Tudod mekkora ez a hőleadó felület? A mai procikra egyértelműen túlméretezett high end hűtő, aminek az Ivy-t nem gond lehűteni, meg se kottyan neki. A gondolatmeneted jó, valószínű a kupakolás kaki, de én azt mondom hagyd így, vagy 4,2-4,3 környékére vedd vissza kisebb fesszel.
    Közel sem biztos hogy kupaktalanítás és pasztázás után sokkal feljebb fogsz tudni menni. 4,4Ghz-en majd 1,3V... Az kb 4,6Ghz 1,35-1,36V ami 24/7 szerintem baromi sok.
    Cserébe lesz egy kupaktalanított procid, amit baromi nehéz lesz eladnod gari nélkül és a kupaktalanítás mindenkit el fog riasztani a vételétől, tehát még eladni se lesz könnyű. :U

    Ha nagyon elégedetlen vagy, jobban jársz ha így ahogy van eladod, és cserélsz 3770K-ra. Xarból nem lehet várat építeni. Kifogtál egy magas feszt ígénylő "antituningos" procit. Ezt el kell fogadni, vagy lecserélni. ;)

    (#15242) JanR

    Nálam minden energiagazdálkodási funkció ki van lőve. Évek óta így csinálom, tapasztalat, hogy ezt szereti a hardver ha nagyobb mértékű a túlhajtás. Akinek a tuningból adódó többletfogyasztás probléma, az vagy ne tuningoljon, vagy használja a gyári turbó módot.

    [ Szerkesztve ]

    Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3

Új hozzászólás Aktív témák