Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Balinov

    félisten

    válasz MaciG #2807 üzenetére

    +megerosites, par IT-ben dolgozo ismi van, hamar talaltak eleg jol fizeto munkat, szoval developer referenciaval sztem nem lesz tul komplikalt allast talalni.

    Tipp: Linkedin-en, ha meg nem vagy fenn, potold qrvagyorsan. egy jo Linkedin profile majdnem annyit er, mint egy utos CV. CV-ben meg belinkelheted a LN profilodat.

    Rent.ie helyett en a daft.ie-t ajanlom. Ingyenes reg utan tudsz email alertet letrehozni, kiscsillio parameter (kornyek, ar, tipus,stb.stb) igy instant email notification-t kapsz.Tajekozodashoz teljesen jo. 3-4 hetre elore tenyleg nem sokan szeretnek lekotodni, de jellemzoen van azert kinalat, szoval daft.ie a baratod.

    MaciG: ahogy mesz befele a varoskozpont fele, az a 200 diffi az agglomeracio javara szepen kuszik felfele :)

    Ja, egy tanacs, ha belvarosi melo lesz es kozep/hosszutavra keresel szobat kiadot, erdemes a Dart vonaltol nem messze menni (ez a HEV itteni megfeleloje). Sok IT ceg viszont Nyugat-Dublin-ban van uzleti parkokban, oda buszon kivul nagyon mashogy nem jutsz el.

    6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/

Új hozzászólás Aktív témák