- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
-
Mobilarena
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kommy
veterán
A statusbar-os rész tetszik! De nekem ez már nagy lenne. Home gomb se nz ki rosszul csak nekem abból is jobban tetszik a fizikai gomb.
[ Szerkesztve ]
-
DanielK
addikt
válasz manchester85 #8600 üzenetére
Ez mi? Handrás ha jól látom, de ho van? iStyleban?
-
DanielK
addikt
válasz manchester85 #8603 üzenetére
Azt tudom, de ez így egy igazi nagy kö*ögs*g.
-
manchester85
veterán
Miért? Jobs találta fel a farmert meg a hosszú ujjú pólót? Én mindig mindenhova farmerben járok (nyilván eltekintve az öltönyt megkövetelő eseményektől), akkor én is Jobst majmolom? Mit lehet egy farmeren kívül felvenni, ha nem öltönyt veszel fel? Akkor meg az a baj. Mackót, melegítőt, mi?
i6 Silver
-
nagyúr
válasz manchester85 #8610 üzenetére
Pisloghatsz, szerintem meg van különbség egy egyszerű farmer és aközött,hogy valaki SZEMMEL LÁTHATÓAN ugyanúgy öltözik, mint jobs, cipő-nadrág,felső, sőt még testalkat, haj is... épp csak a szemüveg hiányzik róla.
Neked ez a véleményed, nekem az amit leírtam, nem kell egyetértenünk
[ Szerkesztve ]
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
manchester85
veterán
válasz icecave #8611 üzenetére
Egyrészt ránézésre ez egy sokkal modernebb farmer, mint a Jobs féle "oldschool" Levis farmer típus, bár tény, hogy nincs sza*rászaggatva, mint a Keletinél bandázó "mai fiatalok" ruházata, de szerintem ezt nem is tehetné meg.
Én ezen a képen nem látom a cipőjét.
Direkt görnyedten tartja a testalkatát, és kopaszítja magát, hogy Jobshoz hasonlítson, vagy mi? Oké, vegyük úgy, hogy van némi hasonlóság, és? Jobs öltözéke semmi mást nem takart, mint az egyszerű kényelmes viseletet. Emberek milliói öltözködnek még úgy, amire rámondhatod, hogy Jobs-os, hisz a farmer a legnépszerűbb ruhadarabok egyike.
Az a baj, hogy mivel Jobs öltözete pont, hogy semmitmondó volt, így nem igazán lehet Jobs-osan öltözködni. Elton John-osan vagy Elvis Presley-sen lehet. Oké, lehet, hogy neked van igazad, és az utolsó hajszáláig úgy igazít mindent, de ami tény, hogy egy tök snassz hosszúujjú fekete pólóban és egy átlagos kinézetű farmerben "tolja", ami emberek millióinak öltözete a hétköznapokban.
Az egyik tanárom 99%-ban úgy néz ki mint Jobs. A beszéde, a gesztusai, az öltözködése, az alkata, a magabiztossága, szemüveges is, a korai is kb. annyi, és N97-e van. Akkor most mi van?
[ Szerkesztve ]
i6 Silver
-
Mr.Csizmás
titán
-
SÖ
addikt
válasz Mr.Csizmás #8613 üzenetére
Azért ne általánosítsunk. Van egy kis külömbség mint retorikában, mint stílusban.
-
SÖ
addikt
válasz Ricardo #8595 üzenetére
Az érem másik oldala az eladási statisztikák. Tömegesen vásárólják. Ugyan úgy melegszik a többi tablet is, amikbe nagyteljesítményű proci dolgozik. Erre csak a keskenyebb csíkszélesség lenne orvosság, ha nem esnek át a ló túloldalára, és növelnék tovább a teljesítményt. ☻
[ Szerkesztve ]
-
mondomén
őstag
válasz Mr.Csizmás #8617 üzenetére
Appleblog volt, nem?
-
szabopali
aktív tag
Jobs öltözött úgy mint emberek milliói. Része volt a marketingnek! Mondom ezt úgy, h a képen látható fiatalembert személyesen nem ismerem és 1enlőre nem is látom okát a találkozásnak! Ha csak Ő nem?!
Szerkesztenem kellett mert szemembe sütött a nap, a medencéből pedig folyamatosan visszaverődik a fény, be kellett jönnöm. Nem gizdaságból mondom, szabin vagyok!
[ Szerkesztve ]
szabopali
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz manchester85 #8612 üzenetére
Maradjunk annyiban, hogy ez a vicc jut eszembe erről....
Két férfi véletlenül elcseréli a kalapját. Az egyik észreveszi, és megpróbálja finoman megközelíteni a témát:
- Körülbelül egyforma a fejünk, nem?
- Körül igen, de belül?...8616: Inkább freudi elszólás....
[ Szerkesztve ]
-
SÖ
addikt
válasz Mr.Csizmás #8621 üzenetére
Igen.
szabopali
A Sound Generátort nehogy frissisd, csak reklámokat tesznek bele. Nem szoktam bedőlni a frissítéseknek, de most...
-
szabopali
aktív tag
-
joey04
titán
kár, hogy nem értem rá, kinéztem volna XMS-be kicsit. venni még nem veszek, megvárom milyen lesz a következő iPhone. Handras előtt meg le a kalappal. kihozta, amit lehetett a dologból, még ilyen nehéz gazdasági helyzetben is. nem véletlen volt talán nála a leghosszabb sor. mondta is a srác a videóban, hogy a blogja miatt vásárolt ott, és nem máshol. öltözködéshez: nem értem. ritkán van ilyen cuccban. éppen azért szokták őt baszogtani, mert a megkeresett pénzéből van pofája drága ruhát venni, és abban feszíteni. egyszer ez a baj, egyszer az. LOL.
Hasonlóság meg korábban is téma volt már: [link][ Szerkesztve ]
-
SÖ
addikt
válasz szabopali #8620 üzenetére
/ pillanat egy koszos ⊓-en ülök, egy koszos buszon, és a koszos ❏-on keresztűl a ☀-ból csak az UV-t kapom. Ráadásúl most van vége a sulinak, ami azzal jár, hogy a nyakamon is lógnak ketten. A hangzavar a tetőfokán, azt sem tudom ♂ vagyok-e v. ♀. Tehát, ha a folyót elipszilonos J-vel írnám, az csak a nem optimális körülményekre vezethető vissza. Hop hop most valaki a hátamon a leckéjét írja, nem nagyon mozoghatok. Nem felvágásból, de itt élek Pesten és örülök hogy zajlik az élet ☯
[ Szerkesztve ]
-
xlife11
senior tag
válasz Mr.Csizmás #8617 üzenetére
Szeretem handrás blogját, mert annyi szerencsétlen van ott egy helyen, hogy mindig jókat nevetek.Főleg az iPad hírek alatti kommentekre gondolok.
-
SÖ
addikt
Azzal egyetértek, hogy nagyot kaszál, de a stílus mínősíti az embert. Te vagy az első, aki ablogján kívűl isteníti. Ráadásúl szakmailag is túlzásokba nevetséges túlzásokba esik. De hát ez a munkája, különben nem lennének sorok. Akkor miröl is beszélünk? Hülyítjük a népet a profit nevében?
[ Szerkesztve ]
-
eszgé100
őstag
-
joey04
titán
Hülyítjük a népet a profit nevében?
Kicsit erős a megfogalmazás, ám legyen. Igen. Aki el akar adni valamit, annak ez a dolga.
Nem istenítem, csak elismerem a sikerét, jól végzi a munkáját. És a bevételeiből olyan dolgokat vesz, amire a legtöbb embernek nincs pénze. Én sem tudok évente 4-5x Amerikába repülni, mindig új kütyüt venni, de ha sok pénzem lenne, megtenném. Miért ne? Szóval nem ítélem el ezért. -
SÖ
addikt
Szerinted ez milyen üzleti erkölcsnek felel meg. Az új iPad árak az XMS-ben. Még meg sem jelent tehát nem fogyhatott el. De sokan mégjobban rágerjednek, és bármekkora árat ki fognak pengeti. Az üzleti életben nincs helye a naivitásnak, mert arra épül.
Hoppá nem tudok linkelni csak így.
Ez itt a reklám helye.http://xms.hu/uj_ipad-keszlet.html
Szerk. Arról nem is beszélve - hol van az ár?
[ Szerkesztve ]
-
joey04
titán
Az új iPad árak az XMS-ben. Még meg sem jelent tehát nem fogyhatott el. De sokan mégjobban rágerjednek, és bármekkora árat ki fognak pengeti.
Ezt az egészet így most nem értem...Mi az, hogy nem jelent meg? És nem fogyhatott el?
Milyen bármekkora ár? Nem magasabb, mint a többi APR ára. Ott vannak az árak az xms-en. [link] -
SÖ
addikt
Csak azért írok ennyit, mert ma szép idő volt.
Örülnék a 4,6' kijelzőnek, megspórólnám az iPadot.
Egy ismerősöm nyáron adta el az i4-esét még jóárban, hogy ősszel meg vegye az i4s-t. Csak akkor még nem tudta amit ma tudunk. Most ott tart, hogy megvárja az i6-ost. Már lassan egy éve - egy lapát androidot - használ. Voltam nála, és nosztalgiázot egyet. Azt mondta, már nem tudna visszaszokni 3,5'-ra. Pedig nagy Apple fanról van szó. Ha a nagyobb méret jóval nagyobb tud tudással fog közösülni ≝ akkor nálam ♔ lesz.[ Szerkesztve ]
-
whitezo88
nagyúr
Na ki ruhazott be ipadra?
-
Mr.Csizmás
titán
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
Ragnar95
félisten
válasz Mr.Csizmás #8643 üzenetére
LOL
Amúgy ehhez nem kellett macska, már letesztelték hőkamerával,de a hardverfejlődésből kifolyólag nem is csoda,h melegebb,mint az iPad 2...Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
SÖ
addikt
Melyik fele? A nagymennyiségű kijelző v. a 4,6' v. úgy ámblok.
Döbbenet mennyi lány mászkál tepsi Androiddal. Telefonálásnál egy az egyben kitakarja a fejüket de.... még neked sem okozna problémát, mert van egy technikája az egykezes kezelésnek, csak meg kell tanulni. Gyakorolni szigorúan ágy fölött, hogy puhára essen. Általában idővel a szkeptikusoknak jön be a legjobban. Elöszőr furcsa, aztán már rá sem tudnak nézni a 3,5'-ra. Nem sok - különbség - értelme van a 4' ugrásnak. Ezért ha lúd, legyen kövér. Akkor mit szólnál egy S. Note-hoz?[ Szerkesztve ]
-
mondomén
őstag
Amúgy jah. Épp ma láttam egy nagyon kicsi ázsiai lányt valami SonyEricson-al. Hát megakadt rajta a szemem. Nem tudom hány colos volt, de sokat telefonál azt gerincferdülése lesz...
Kipróbálnék nagyobb kijelzőt. Netezni nem valami jó így. Safariban például nagyon rossz a pinch zoom, alig van hely, pedig nincs nagy ujjam.
[ Szerkesztve ]
-
-
r4z
nagyúr
Into the void, into the emptiness, into the place beyond form
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- SSD kibeszélő
- Nintendo Switch
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 - az, ami
- Projektor topic
- Call of Duty: Black Ops 6
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- További aktív témák...
- VEB Robotron Optima Daro 20 mechanikus írógép (A3-as papírt is kezel)
- i5 ös HP ProDesk 400 G2 MT/i5-4590S/8 gb/256gb SSD
- Eladó Új Magyar Lexikon 1-6 és 1962-1980 kiegészítő kötet (az ár az egészre egyben értendő)
- KEZDŐ i7 ASUS ROG GAMER PC - i7-7700 + RX570 + 16GB + 256GB+1TB -
- Lenovo M93P Tiny Micro - Mini PC - Core i5 4570T/8GB ram/256GB SSD - több db
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest