Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • őstag

    válasz vadászcsiga #24327 üzenetére

    Na akkor elemezzünk :D

    "Faucette szerint egy ismeretlen felhasználói felület, a kompatibilis technológiák hiánya és a kevés alkalmazás alapvetően„

    Ficsőr hiányáról beszél? Akkor nem látta a demóka. Három réteggel mélyebbre tudsz nézni, úgy, hogy az aktuális ablakot nem kell bezárni. Gesztusokról nem is beszélve. Portré készítésénél egy pár másodperces kisfilmet készít, és azon lépkedve a legszimpatikusabb arcberendezést mentheted el pl. kontaktokhoz. A Beta tesztelőkről meg megvan a véleményem úgy általában. Hónapokig náluk van, használhatják, és a tényleges kiadás után derülnek ki szarvas hibák, v. rejtett ficsőrök. Kompatibilitásról csak annyit, hogy semmivel sem rosszabb mint az iOS v. Android. Nem is értem, droid appok portólhatók, szabványos BT, sőt a ma még ritka direct WiFI-ről nem is beszélve, de ott van az NFC, microUSB, HDMI.
    Ja, a legnagyobb ficsőr a teljesítmény hardver igény jobb mint iOS-en. Ez számomra mindennél többet mond. Persze ezt még többször meg kell erősíteniük, de ahhoz kéne kapjak egy teszt példányt. :D Ez az adat kb. olyan mint autóknál a kW/önsúly. Nem érdekel igazán mit írnak, csak már lehetne kapni. :) Ha nem adják fel, mint a Nokia a Maemo-t, MeeGo-t, akkor csak egy ellenfele lesz a piacon, a Tizen. Öt éven belül.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák