- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
-
Mobilarena
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
DanielK
addikt
Én nem gyúrok, de van egy iphone 5-öm!
Ha már sportról van szó, akkor inkább tenisz. Csak egy a bajom, eddig mindkét partnerem lesérült, ráadásul az egyik véglegesen (kiugrott a vála és azóta, ha igénybe veszi, folyamatosa kiugrál). Szóval jelenleg nem sportolok, mert nincs kivel (a többit nem szeretem: pl futás, úszás) Még a bicajozást szeretem, de nem pesten, inkább pároméknál Szilváson, ott jó a levegő. -
nagyúr
válasz ittakary #22201 üzenetére
Mondtam is már a faternak, hogy jobban oda kellett volna lökni, mikor készültem
Mondjuk, kondi szempontból jobb alacsonynak lenni, kevesebb is jobban látszik (látszana ). Szerencsére asszony még nálam is alacsonyabb picit, szóval így teljesen rendben van a dolog.
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
Bling95
őstag
részemről csak a vízilabda bár eljárok fallabdázni is meg ilyenek, bicózni velencei tókört stb stb
-
DanielK
addikt
válasz manchester85 #22205 üzenetére
Én igen.
-
-
Ragnar95
félisten
válasz manchester85 #22205 üzenetére
Jaja, Federer a kedvencem, de Nadalt se utálom, nincs vele bajom, Djokovicot, meg főleg Murrayt nem szeretem
Bling95: squash az tényleg kurvajó, még a tenisznél is jobb, annál kevés dolog mozgat meg jobbanPrivátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Totheground
addikt
válasz manchester85 #22215 üzenetére
Mindkét félnek ugyanannyi ideje volt.
Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
-
manchester85
veterán
válasz Totheground #22216 üzenetére
Mondjuk előjátékkal együtt nem biztos.
bling95!
Az igaz.
[ Szerkesztve ]
i6 Silver
-
Bling95
őstag
válasz manchester85 #22217 üzenetére
minden sportolónak eltérnek a bemelegítési szokásai
-
máyköl
veterán
Emberek, csak én focizok?
-
máyköl
veterán
válasz vadászcsiga #22221 üzenetére
Pedig a legjobb. -
őstag
Whatsapp-ban, ha küldenek hangot le bírjátok játszani?
-
sagit
veterán
Philips 65OLED803 || iPhone 15 Pro Max || Macbook Air M1 ||
-
Tibee86
nagyúr
válasz vadászcsiga #22225 üzenetére
+1
-
sagit
veterán
válasz vadászcsiga #22225 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
manchester85
veterán
Most nézem, milyen kedvesen tőlem idéztél az aláírásodban . Elég szűklátókörű jellemre vall, ha komolyan azt hiszed, hogy egy ember, egy fogyasztó tökéletesen tisztában van a fogyasztói igényeivel. Egy dzsungelben ugrándozó bazári majom lennél többek között te is, ha a társadalom nem neveli beléd születésedtől fogva empirikus módon, hogy mire van igényed. Ettől függetlenül az ember hoz döntéseket, van stílusa, egyénisége. De csak meglévő dolgok közül tud választani. Aki új dolgokat talál ki, meglévő elemek nélkül, azt zseninek hívják. Van egy sanda gyanúm, hogy erre te nem vagy képes. Én pedig elvárom, hogy egy gyártó kitalálja, mi lehet számomra a legjobb. Ha viszont nem leszek megelégedve azzal, amit kínál, akkor úgyis elfordulok tőle. Ettől függetlenül jobban bízok mások innovatív ötleteiben, olyanokéban, akik ezzel foglalkoznak, mint a sajátoméban. Nyilván téged sehol nem kell semmiben kiszolgálni, magad szülöd az igényeidet.
[ Szerkesztve ]
i6 Silver
-
sagit
veterán
válasz manchester85 #22230 üzenetére
ha zavar az idézet kiveszem
kicsit komolyan veszed a fórumot
[ Szerkesztve ]
-
korpicschess
veterán
válasz manchester85 #22230 üzenetére
hosszú szöveg, amit nem olvastam el, de sejtem, hogy miről szól
Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
-
manchester85
veterán
Maradhat, ha így érzed. Csak gondoltam, kifejtem, hogy nem minden hülyeség, ami annak látszik. Ha meg nem hülyeség, sok értelme nincs idézni szerintem, de a te dolgod. Én nem fogok senkire "rászólni", csak tisztázni akartam.
szerk:
Miért venném komolyan? De idézni olyat szokás, ami vagy oltári nagy szöveg, vagy oltári gáz. Szerintem ez egyik se, de mondom, nekem mind1, mit csinálsz.
[ Szerkesztve ]
i6 Silver
-
sagit
veterán
válasz manchester85 #22233 üzenetére
okay, egyszer kaptam 3 nap banánt mert innen idéztem valakitől, és nem tetszettek neki a saját szavai
-
Jojo5
őstag
amikor elkezdtem sportolni, kezdetben jött a kézilabda aztán judo, csak mivel közben híztam mint a desznyó, meg megsérültem, szóval abbahagytam őket, utána kb. 130 kg-osan nekiálltam kondizni meg amikor van időm heti 1-2 focimeccset nyomni...
ezért sem tudom a kövéreket sajnálni(betegség kivétel...)
[ Szerkesztve ]
http://www.youtube.com/watch?v=_MuMSARgyJs
-
Ragnar95
félisten
Kicsit hosszú ez nekem, már a 6-7perces számok is hosszúak nekem, megunom őket a szám végére, ha nem nagyon jók
Most amúgy én a dance-re kattantam rá nagyon, pl ez bejövős eléggéPrivátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Ragnar95
félisten
válasz vadászcsiga #22239 üzenetére
Ő már csak ráadás Ez szerencsére nem olyan szám, amit pár jó nővel a klipben kell nézhetővé tenni
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
turbobusa
senior tag
Ezen a tokon meghaltam a röhögéstől. Kivesz őszintén ilyet? Összebarmolod vele rendesen a mobilt
-
-
Ragnar95
félisten
válasz vadászcsiga #22245 üzenetére
Ízlések és pofonok
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
manchester85
veterán
Na inkább művelődjetek zenei ízlés terén. [link]
Csak annak a véleményét hallgatom meg, aki elejétől a végéig meghallgatja, és nem teker bele, mert azzal pont a zene egészének varázsát veszíti el.
i6 Silver
-
turbobusa
senior tag
válasz manchester85 #22247 üzenetére
Denon papával nagyon durván szól
Hasonló számokat tudnál küldeni? Mert ez nem az agyon szeletelős kategória, kellemes a fülnek komolyan...[ Szerkesztve ]
-
manchester85
veterán
válasz turbobusa #22248 üzenetére
Persze hogy nem szeletelős, ez eufórikus, elszállós szerelemzene, csak az emberek többsége odáig se jut el, hogy megtanulja hallgatni ezt a stílust. Az első 3 dobütem után kikapcsolja, pedig iszonyat, mekkora érzelmi töltést ad át magából.
Küldök szívesen, persze. Majd dobok PM-ben egy pár linket nemsokára. De ha benézel a state of trance topikba, és letöltöd a heti rádióadásokat, akkor rengeteg hasonlót találsz.
[ Szerkesztve ]
i6 Silver
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest