- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
-
Mobilarena
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
r4z
nagyúr
válasz Blaise #22753 üzenetére
Tiszta a lelkiismeretem, mert amint megjelenik, ezt is meg fogom venni, ahogy a második résztől minden Forzát. A negyedik rész ráadásul limitált, díszdobozos kiadásban van meg.
kuckuc: Fészbúkról könnyű
[ Szerkesztve ]
Into the void, into the emptiness, into the place beyond form
-
Malachi
addikt
eladom a barátnőm gépét, szerintetek mennyit érhet? 50-et el lehet kérni egy ilyenért?
Dell Inspiron Mini 1012, 2010/10, 10,1" WSVGA, Atom450, 2GB ram, 250WD black + eredeti Win7 starter. doboz, bontatlan tartozékok, teljesen karcmentes, hibátlanul működik.
-
whitezo88
nagyúr
válasz vadászcsiga #22757 üzenetére
ipad szépen kicsinálta a netbookokat, nem értettem már korábban sem minek vesznek ezt, alap wordos feladatokon kívül meg laza böngészésen kívül semmire se jó. bár lehet pont csak az kellett. de még a kijelző is nagyon gyenge
[ Szerkesztve ]
-
Malachi
addikt
válasz vadászcsiga #22757 üzenetére
hát, az lehet, de akkor a ph aprón mindenki el van tévedve...40 alatt nem találtam normálisat. mindegy, kértem rá beárazást, majd a szaki megmondja a tutit.
(#22758) whitezo88 - azért mert kicsi kellett és nem volt rá 200+ ezrem, hogy egy subnotit vegyek neki. nem CAD-re használja, csak netezni meg filmezni meg zenét hallhatni. arra meg tökéletes.
[ Szerkesztve ]
-
vadászcsiga
félisten
válasz whitezo88 #22758 üzenetére
A feleségemnek még akkor vettünk netookot amikor az ipad kb 5 hónapja volt piacon, nem lehetett tudni mit tud, szinte nem is láttam csak áruházakban. Az is egy atomos cucc volt, egy eső miatt beázott, dobtuk a kukába (vinyót persze kiszedtem, azóta is használom külső tárhelynek), azzal a lendülettel vettünk is egy másikat de már jobb paraméterekkel. Volt egy gondolatom hogy inkább ipad kellene de asszony lebeszélt én meg nem vitatkoztam. Most sem akarja lecserélni csak bennem vetődött fel de úgy néz ki más is úgy gondolja mint anyu
Malachi
Az enyémen a hsz-szek közt van egy 50e-s ajánlat kp-ben.[ Szerkesztve ]
-
manchester85
veterán
Akit érdekel, hogy miért nem kaptuk még meg mindig meg az iPhone 5-öt, amit apám előfizujára szerettünk volna rendelni.Voda mizéria
i6 Silver
-
nagyúr
válasz manchester85 #22761 üzenetére
Pont az ilyen dolgok miatt vagyok évek óta úgy,hogy akkor hiszek el valamit, ha már megtörtént/elmúlt...
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
korpicschess
veterán
Mégsem iPhone lett.
Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
-
nagyúr
válasz korpicschess #22766 üzenetére
Akkor mi?
Ja, bár ha nem iPhone, akkor "Viszlát"
-
nagyúr
válasz korpicschess #22768 üzenetére
A K800i? Hát biztos olcsóbban megúsztad
korpicschess: láttam azt is, de az mi? Siemens xs, vagy mik is voltak régen... Vagy mi aaaaz?
[ Szerkesztve ]
-
máyköl
veterán
válasz korpicschess #22770 üzenetére
Kár, kíváncsi lettem volna hogyan bírod.
-
nagyúr
válasz korpicschess #22770 üzenetére
Jahogy ja... én a k800i-hez próbáltam valami megfelelőt keresni, nemtudom miért
Aztán hogyhogy? Nem tudtál várni? Talán túl kevésért akartál az igényeidnek megfelelőt kapni?
Utóbbi szitu velem is elő szokott fordulni Konkrétan, van olyan megrendelő cég, aki így elmondja az igényeit, majd azt, hogy szerinte ez 18 óra munka. Én meg elmondom, hogy nem, ez 72, mert tényleg annyi. Persze nem érti, hogy miért nem vállalom. Erre szoktam mondani, hogy ha bemész egy autó szalonba, és egy 50 millást kocsit akarsz, viszont csak 20 millád van rá, akkor nem adják oda. Ilyen egyszerű. Vagy veszel egy kocsit, amit 20-ért is megkapsz, vagy szépen kicsengeted a 50-et a Ferarriért... Persze ilyenkor továbbra sem értik, miért nem vállalom, de hát ez van. Ezért kell vigyázni, milyen szerződést ír alá az ember... szerencsére azért a legtöbb cég, akivel hosszabb távon dolgozom már évek óta, nem ilyenek. Ők értenek hozzá, így tudják azt is, mi mennyi meló hozzávetőlegesen.
-
Tomics
addikt
-
-
whitezo88
nagyúr
válasz vadászcsiga #22779 üzenetére
öhm egy össze vissza mázolt vászondarabra?
belemagyarázzák hogy mekkora művészet, meg érzelmek meg így meg úgy. és még az applesekre mondják, hogy a bedobozolt szart is megvennék, ha alma lenne rajta. -
philoxenia
MODERÁTOR
válasz whitezo88 #22780 üzenetére
Aki megvette, érti a képet. Pont mint az "applesek" az Apple termékek filozófiáját....
9-12 millát vártak, annyit ért a kép, csak kétszeres áron kelt el... Egyébként is egy műalkotás annyit ér, amennyit adnak érte, pont mint egy telefon mondjuk...A használati értékén túl kell látni.... Szokott olyan érv lenni, hogy bár az iPhone drága, de jobban tartja az értékét, mint a többi telefon. Itt is arról van szó, hogy ez befektetés is....
Látod, most a hóhért akasztják, Te nem értesz meg valakit, miközben máskor Téged nem értenek meg... Van pénze, volt árverés, elköltötte.... -
Totheground
addikt
válasz philoxenia #22782 üzenetére
Csak az a különbség, hogy ihonet nem tudok csináni, uilyen képet meg igen.
...
Vagy nem, mert akkor már milliárdos lennék belőle. De hasonlót igen.Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz Totheground #22783 üzenetére
Csinálni nem kunszt....
Eladni művészet...
Na ezt tudja nagyon az Apple... Is. -
Totheground
addikt
-
Malachi
addikt
-
whitezo88
nagyúr
mikor fog ugrani? ott lebeg.
-
nagyúr
-
Malachi
addikt
válasz icecave #22792 üzenetére
kb. két óta múlva ér kb. 40km magasra, (120000ft) ott kiáll a küszöbre és kiugrik. a látványos cél, hogy elsőként átlépje a hangsebességet, közben tesztelik azt is, milyen hatással van ez a szervezetre, hogy később ezekhez a tapasztalatokhoz fejleszthessék az űrturizmust. mármint azt a részét, amikor valami elromlik és ilyen marha magasról kell katapultálni, kiugrani.
-
nagyúr
válasz Malachi #22793 üzenetére
Áhá! Köszönöm!
Ellenben, valaki nem műszerész, vagy ilyesmi itt? Beszart az egyik monitorom Egy ideig jó volt, majd fehéren világított,de ki-bekapcs után jó volt. Aztán már csak a standby led pislákolt, most meg már semmit sem csinál :S
LG L204WT-ről van szó. Mér maradt 2, de baromi kényelmetlen dolgozni rajtuk úgy,hogy megszoktam a 3 monitort.
-
Totheground
addikt
Én azt nem értem, hogy a leghosszabb szabadesés hogy nem lett meg. A hangseb után nem lassított eleget?
Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
-
Malachi
addikt
válasz vadászcsiga #22797 üzenetére
nincs mit, kár, hogy a vége nézhetetlen lett, legalábbis nálam. szétszakadt teljesen, de a földre érést még éppen láttam rendben.
az marha ijesztő volt, amikor pörgött, mint a búgócsiga még fent, a légkör nélküli részen. amúgy megvolt az 1250 km/h is. kb.
nemsokára sajttáj, ott minden kiderül majd, én 1200 fölött emlékszem tisztán, de aztán ki tudja, szétizgultam magam teljesen. imádom az internetet, ilyesmit élőben látni...remélem még lesz az életünkben Marsraszállás és új Holdraszállás is, azt is akarom!!!
[ Szerkesztve ]
-
Zjunior
veterán
válasz Totheground #22798 üzenetére
Azt én sem értem....
Én azt hittem mikor pörgött h vége lesz...
1176km per óra volt a legtöbb úgy láttam!
Óriási élmény volt nézni is!
Gratula neki!Work Hard ™- Play Hard ™!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Hálózati / IP kamera
- Vezetékes FEJhallgatók
- Apple notebookok
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Tőzsde és gazdaság
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest