- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
manchester85
veterán
Vodások!
Facetime megy 3G-n? 4S-től felfele persze.
Tényleg, DanielK, a szállítás mikorra várható?
[ Szerkesztve ]
i6 Silver
-
DanielK
addikt
válasz manchester85 #21852 üzenetére
Még nem is fizettem, így nem tudom.
A részletfizetés miatt várom az elbírálást. De még mindig nem jön semmi... -
DanielK
addikt
A vodának +1 piros pont. Most hívtak az arénából, hogy van készülék, mehetek érte. Mondtam, hogy sztornó, mert megrendeltem online (biztos vagyok, hogy nem marad a nyakukon ). Tök korrekt (pedig mikor leadtam, egy kicsit féltem, mert egy pici post-itre raktam a nevem és számom.)
-
manchester85
veterán
válasz DanielK #21857 üzenetére
Na, meguntam a szarakodást, bementem a vodához. Holnap vagy holnap után kapnak, a csaj pedig hív, vagy küld egy sms-t, ha megérkezett, aztán mehetünk be érte. Egyébként tegnap is volt raktáron (igaz, csak olyan fél 5-ig) úgyhogy ha előbb hazajövök, ahelyett, hogy az egyetemi wifiről kínlódnék, akkor lehet, hogy már rég meglenne a telefon.
i6 Silver
-
Ragnar95
félisten
Mekkora poén már ez a kesztyű Kár,h ilyen drága, pedig amúgy poénból tuti vennék egyet Bár alig nézhetik az embert hülyének, ahogy a kesztyűjével telefonál
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
máyköl
veterán
Havert ma látom az utcán, hogy ütögeti a telefonját, odamegyek hozzá, látom, hogy szedi ki az akksit az S2 -jéből, meg ütögeti a telefon oldalát. Mondom mivan? Azt mondja, ááá, már megint beszart, ma már harmadszorra.
Ez az, amit mi, iPhone -osok soha nem fogunk megérteni.
-
Ragnar95
félisten
válasz máyköl #21860 üzenetére
Röhöghettél egy jót, ahogy megláttad őt
Nekem is haverom folyton szedi ki Galaxy Ace-e akksiját, mondom neki mivan, szar droid, azt mondja ja, folyton lefagy, ha a wifi eltűnikPrivátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Ragnar95
félisten
válasz manchester85 #21864 üzenetére
Trolololo
Amúgy az Android mentségére szóljon,h pl apám HTC Desire S-e, amit már anyám megkapott lassan 2 éve teszi gond nélkül a dolgát, még egyszer se kellett újraindítanom fagyás miatt, egyedül akkor kellett a szoftverrel foglalkoznom, amikor frissítettem 2.3.5-re, de azzal se volt semmi probléma Bár cserébe a gmail full beszart, úgy,h kikapcsoltam a naptrá szinkronizációját és 1db bejegyzés sincs már a telón a naptárban, küldi továbbra is az értesítéseket az ismétlődő eseményekről[ Szerkesztve ]
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
-
bopeti98
őstag
Hali. Van egy több mint két éves iPhone 4 a birtokomba, már így is eléggé megviselt volt(hátlapja 2-3 hónapja szét van törve) de 4 napja az uszoda vízébe beleejtettem, rögtön ki is szedtem, telefon kikapcs, speciális csavarhúzóval hátlap le és 4 napig hozzá sem nyúltam. Ma bekapcsolom és látszatra működött de amikor töltőre akartam rakni se kép se hang. Gondolom a dock csatlakozó a víztől tönkrement. Ráadásul a fülhallgatót se érzékeli. Így most kuka a telefon vagy még javítható? Ha igen mennyiért?
[ Szerkesztve ]
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
Ragnar95
félisten
válasz bopeti98 #21870 üzenetére
Beázás mindig nehéz kérdés, hiszen ki tudja, mi oxidálódott, nem ártott volna rizsbe rakni 1 napra, hogy az felszívja a vizet....
Amúgy ha valóban csak a dock csati a ludas, akkor az szerintem 5-6ezer Forintból kijön, keresd itt hardveraprón fagyallot, őt szokták ajánlani, mert megbízható és olcsó.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
DanielK
addikt
Másnak sincs még üzenete a vodától?
Meddig tart elbírálni a dolgot? -
rankesz
veterán
válasz Tibee86 #21875 üzenetére
NEm rögtön, eltelt kb. egy óra...
Amúgy S1 gyári 2.1-e tényleg kaki volt, viszont nézd meg hogy futtat most egy 4.0.4-et, 4.1.1-et...Ez kb. a 3gs párhuzam, csak sajnos nem gyártói megvalósítás.
S2 már viszont a gyári rendszerrel is teljesen jó volt, S3-nál meg még inkább felnőtt a samu a feladathoz.Én nem azért romolok mert a rendszer megkívánja, hanem mert örömöm lelem benne
-
tDr1v3r
veterán
-
BeLucZ
addikt
Sziasztok!
Lenne valaki itt a fórumon aki tudna nekem segíteni szoftveres unlockolásban privátban?
iphone 3gs 32 gb készülőkről lenne szó és mivel hivatalosan sehogy se csinálják meg itthon én meg szeretném használni a t-mobile dominos sim karimmal(svédben lett véve svéd szolgáltatonál) ezért kénytelen vagyok ehhez a megoldáshoz folyamodni, kb 2 éve vásárolt, szoftver nem lett rajta frissitve sztem, mert akié volt rohadtul nem értett hozzá, ahogy én se tulzottan csak most kezdtem beleásni magam a témába(mondjuk amugy se szivesen csengettem volna ki 20-25öt egy függetlenitésért)Aki ért hozzá és meg tudja csinálni az privátban jelezzen légyszives! Köszönöm
-
-
DanielK
addikt
válasz manchester85 #21885 üzenetére
+1
-
Jadro
veterán
Vagy fordítsuk meg a dolgot: Aki autót akar tuningolni, nem Bentley-t vesz alapból.
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
hackeeeee
Jómunkásember
Aki tuningolni akar, az nem vesz bentley-t, mert valszeg nem engedheti meg magának. De ezt nem tudhatjuk. Nem nyúlkálunk más zsebében. Meg amúgyis, abban mi a varázs, ha tuningolni, javítani akar valamin, közben olyat vesz, amin lényegében nem lehet? Vagy ha lehet is, akkor nem túl sok mindent. Szerintem semmi.
Ez egy hobbi, szórakozás, ahogy felettem is írták.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
sagit
veterán
Fáj neked hogy ez valakinek a hobbija? El sem tudod képzelni?
(#21894) manchester85: "Igenis, mondja meg egy gyártó, hogy mi a jó nekem."
berakom aláírásba ha nem baj?
[ Szerkesztve ]
Philips 65OLED803 || iPhone 15 Pro Max || Macbook Air M1 ||
-
Ricardo
titán
"A zsigulit is sokan tuningolják, de egy Bentley-be az ember csak be akar szállni, és hagyni magát kiszolgálni."
Egy forma1-s autót meg naponta többször is darabokra szednek
-
manchester85
veterán
Így igaz. Csak az a gond, hogy ezzel az elmélettel minden Androidot futtató készülék atmoszférája egybefolyik ezzel a mentalitással, így mondhatni az összes készülék fogyasztói szemszögből stílustalanná válik, hisz a vásárló első dolga úgyis az lesz, hogy beleviszi majd a saját stílusát. Innentől fogva számomra egy készülék jellegtelenné válik. Igenis, mondja meg egy gyártó, hogy mi a jó nekem. Ettől még persze hiányolhatok egy rendszerből dolgokat, de ha jobban tudnám helyettük, akkor én ülnék a világ legértékesebb cégénél vezető pozícióban.
Ricardo!
Te szeretnél egy forma 1-es autóban utazni, mint utas? Én nem. Borzasztó rossz példa volt, hisz ott a néző van kiszolgálva, nem az utas (aki a pilóta, ugye).
[ Szerkesztve ]
i6 Silver
-
bobooo
addikt
-
Jadro
veterán
válasz DanielK #21893 üzenetére
Ez már nem is telefon... Miért tuningolják egyesek a számítógép házaikat? Miért pazarolnak időt a desktop személyreszabására, stb.? Gondolom nem kényszerből, hanem mert szeretik csinálni.
manchester85: Oké, elfogadom, hogy valaki szereti a kényelmet és az uniformizálást, de vannak akik meg szeretik az egyedi, alakítható, személyreszabható dolgokat. Miért baj ez? Van aki azt akarja hogy mondják meg, hogy mi kell nekik, van aki meg inkább ajánlásnak veszi és szeret benne ezt-azt átalakítani ahogy neki tetszik.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
sagit
veterán
válasz DanielK #21893 üzenetére
fenét, csak a nagyon elvetemült "tesztelők"
legtöbben ha találnak 1 jót akkor hónapokat vannak azon a romon
de még így is nagyon kevés azoknak a száma akik egyáltalán tudják hogy mi az a ROMaki nem ért hozzá és vacakol a telefonja az meg elviheti gariba, és ott megcsinálják neki
-
mondomén
őstag
Na ki győzi meg előbb a másikat?
-
manchester85
veterán
Így van. Mások pedig buliznak, szórakoznak, csajoznak, a számítógépet (notit, tabletet, stb) pedig azért szeretik, mert csak észrevétlenül teszi a dolgát. Több Apple reklámvideóban is előjön a következő kijelentés: "We believe that technology is invisible" Vagyis a felhasználónak csak használnia kell, a technológia fejlődését a fogyasztónak szakmai szemszögből nem kell tapasztalnia, figyelnie. A használathoz pedig fél millió alkalmazás áll rendelkezésre. Mi kellhet az embernek, amit fél millió, egy kattintásra levő alkalmazásban nem talál meg?
i6 Silver
-
sagit
veterán
válasz manchester85 #21899 üzenetére
"Így van. Mások pedig buliznak, szórakoznak, csajoznak,"
A személyre szabás kizárja ezeket vagy mi? Nekem nem tűnt fel.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest