- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gsx-rr
veterán
válasz Rage47 #188450 üzenetére
Elvileg lezartak a legteret az Oroszok elol, ne tudjanak utazgatni,
Most mar a nyaralast is megoldjak ide Dominikara egy masik felsegjelu geppel ami nincs kitiltva.
Tegnap erkezett 385 es heti 12 jarat jon elvileg
Tehat haboru van szankciok de siman megoldottak egy olyan dolgot,ami nem eletbevago,hogy tudjanak az Allampolgarok nyaralni. Ez is politika ,mert igy nem lazadnak, nem mehetnek sehova, es nem szidjak emiatt a kormanyt.[ Szerkesztve ]
-
Rage47
veterán
válasz Gsx-rr #188451 üzenetére
Tegnap mondta tv-ben egy ott élő magyar cégvezető, hogy az oroszok általában megoldják ezeket szankciókat, ha nincs pármai sonka, akkor csinálnak orosz sonkát, ami hasonlít, ha nincs ez meg az, akkor csinálnak maguknak
Szóval egyelőre nem ütöttek akkorát a szankciók rajtuk. -
radi8tor
MODERÁTOR
AirPods Pro elkezdett zörögni
ez valami olyan hiba ami gariidőn túl is javítható vagy kuka?
Rage47 neked nem ilyen gondod volt vele?
Mindkettőben zörög valami, ami akkor hallható amikor berakja a fülébe az ember. Egyik oldali kicsit hangosabb... 3 hónap híján 2 éves a cucc.⭐ Stella
-
btudos
nagyúr
válasz tothjozsi96 #188462 üzenetére
Mennyi idő alatt fordult meg a szervizben? Nekem is recseg, de rengeteget használom, nehezen nélkülözöm.
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
ittakary
nagyúr
válasz r3dsnake #188461 üzenetére
ezzel semmit nem mondtál
1 éven belül volt?
1-2 év közötti szavatosságos javítás volt?
volt rá visszahívás?az airpodsra 1 év gari van mivel céges számlára vette
1 éven túl csak akkor fogják cserélni ha van rá visszahívás különben szekszuálhatja
de egy próbát megérhet papír nélkül odavinni#188463 btudos
minden szerviz telefonszámát ingyenesen kiadja a google
meg kell kérdezni mert teljesen változó - néha 1-2-3 nap , néha 1-2-3 hét[ Szerkesztve ]
-
radi8tor
MODERÁTOR
Kösz az infókat, sikerült a számla PDF-et elkérni Telekomtól, kinyomtattam és elviszem Almáriumba.
⭐ Stella
-
Gsx-rr
veterán
Van valakinek AirTag?
Gondolkozom veszek es az utasaimnak adok Amerikai kirandulasokon
Pl plazaban ha elkeverednek stb?
Mit gondoltok? -
Gsx-rr
veterán
-
-
B-L-A-C-K
titán
válasz szekra #188479 üzenetére
Szerintem nem hülyeség, neked/nekem lehet, de az Ő szemszögéből kell nézni, hiszen turistákkal foglalkozik. Gondolom megkérdezi ki élne ezzel a lehetőséggel hogy kapna egy ilyet (aki tudja magáról hogy b@lfasz és eltévedhet), ez egy biztonság érzeted ad az adott illetőnek.
-
Gsx-rr
veterán
válasz szekra #188483 üzenetére
Voltal mar a Sawgrass-ban?
Ez nem a Duna Plaza
Elarulom en se talaltam meg az autom eloszor.
Turistak minden korosztalybol legtobbszor nyelvtudas nelkul kerulnek ki.
A vasarlas az egyik legjobban vart program Dominikan is.
Mit csinaljak szerinted mikor egy 2 kilometer hosszu plazaban elengedek 4-5 csoportot?Nem sertodok meg, csak nem gondolod az a helyzetet.
Akkor mondjam azt halalra rohogom magam mert valaki azert vesz egy airtag-et mert nem talalja a kulcsat?
En ezt nem tudom pl felfogni.Black: hidd el a Polus centerben nem izgulnek de ez egy csillag alaku plaza korbe lehet setallni tobb kilometer es atlosan is vannak utcak es mint Parndorfban meg a kulteren is.
Masik: A felelossg az enyem ha barkivel barmi van
Tegnap mikor teszteltem tok jo volt az autot otthagytam egy utcaban amugy ha nem jegyzem meg a sarkot keresgelhettem volna kb vakon voltam azt hittem mar 3 utcaval elobb,hogy ott hagytam
[ Szerkesztve ]
-
Gsx-rr
veterán
válasz szekra #188485 üzenetére
Oke, ezen a teren nincs tapasztalatod.
Nezz be utazasi csoportokba,mikor azon izgulnak,hogy 1:50 perc eleg lesz-e a repteren az atszallashoz es hasonlok
Hogy mar az ut elott csoportok alakulnak akik egy idopontban utaznak,hogy segitsek egymastNeked rohejes de van aki evekig sporol es az elso utja egy tavoli orszagban es a legfontosabb nekik ,hogy biztonsagban erzik magukat.
Hozzateszem rengeteg tapasztalt utazo is van a vendegek kozott, pont emiatt inkabb rendelnek egy Magyar transzfert(az legalabb megerkezik) sim kartyat, mobil routert kapnak stb...
[ Szerkesztve ]
-
Gsx-rr
veterán
Nem is tudtam,hogy a Siri felolvassa az ertesiteseket es az uzeneteket is, Carplay-el nagyon jo vezetes kozben, foleg ha lesz Magyar
Meg azt nem neztem tudja e az Angolt es a Spanyolt egyben[ Szerkesztve ]
-
Gsx-rr
veterán
válasz radi8tor #188488 üzenetére
A feature jo es jol is mukodik a tamogatott nyelveken.
Tegnap neztem az Ipad Minit,most egy Samsung tab-om van ,repulon filmnezesre hasznalom masra mar nem is jo olyan lassu
Gondolkozok ,veszek egy Minit kerdes apro munkakra hogy valik be,most is el kell kuldenem egy excelt, kicsit modositva,majd a parkoloban a csomagtarton benaskodok a laptoppal
Mondjuk a Samu fele ennyiert jobb opcio de ez meretben pont idealis,viszont filmre a keparany miatt nemValaki hasznal Ipad-et word,excell-el?
-
Sukta 95
aktív tag
Tudtok ajánlani tartósbérlettel foglalkozó céget, akivel esetleg van személyes tapasztalatotok?
www.maon.hu Online marketing. Neked.
-
radi8tor
MODERÁTOR
átvett eszköz bevizsgálása megtörtént.
A javítás módja: alkatrész javítás.
Felhasználandó alkatrészek: jobb oldali fülhallgató, bal oldali fülhallgatóEz most akkor csere lesz vagy javítás?
⭐ Stella
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légtisztítót vegyek?
- OLED TV topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ukrajnai háború
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- DJI Mini 2 - 4k drón szett hibátlan állapotban - távirányító, akku, táska
- MSI GTX 1660 GAMING X 6gb újszerű
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- Arctic P12, P14, Slim, Max, PWM, PST
- Lenovo ThinkPad E495 Ryzen 5 pro 3500U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest