- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
tothjozsi96
addikt
válasz #20749568 #187128 üzenetére
Tisztában vagyok vele hogy új rendszer és ilyenkor még akadnak problémák, csak olyan érzésem van mintha most hátra léptünk volna legalább egyet.
#187129 TechN7ne
Ebben nagyon egyetértünk. Windows 7 az olyan gyönyörű volt hogy az elképesztő. Utána a 8 meg milyen ronda lett, én azt a 8-as rendszert alig használtam, amíg lehetett ment a Windows 7, jó kis Aero témával, mennyire szép volt az. Az animációk is gyönyörűek voltak benne, brutál jó rendszer volt. Én rég játszottam, de majd most ráakarok ugrani a Forza Horizon 5-re, kíváncsi leszek. Nézegettem magyar videósokat akik már tudnak vele játszani, srácnál 20 percenként kifagyott a játék.. Nem hittem el. Meg van ez a bevezető, amit végig kell csinálnod hogy tudj játszani, na nála ott is kifagyott, és ugye az elég nagy baj, mert addig nem tudsz túllépni ezen a ponton és nem tudsz játszani vele. Aztán ott imádkozott a videóban hogy csak érjen túl ezen a bevezetőn. -
tothjozsi96
addikt
válasz nord_ #187150 üzenetére
Én is szidom a Pro-t, nekem rengeteg nyűgöm volt már vele, sajnos. Gondolkodtam hogy lecserélem és kipróbálom a 3-ast, de anno mikor megvettem a 2-est akkor már aznap tudtam hogy el is fogom adni. Megvettem, felültem a vonatra és a mögöttem ülő hölgy hangját jobban hallottam, mint a zenét. Ezekután nagy megváltás volt a Pro! Talán majd ha lesz következő szériás Pro, az lesz az igazán jó vétel, ebben reménykedem. Amúgy nem értem hogyhogy ilyen drága még mindig. Én 1,5 éve vettem (2020 máj) és akkor igaz akciósan vettem 74990 forintért az Euronics-ban.
-
vans?
őstag
válasz nord_ #187150 üzenetére
En az atlagnal tobbet repulok, de azert nem kell olyan messzire menni a Pro letjogosultsagahoz szerintem. Elobb porszivozas kozben hallgattam nyelvtanulos podcastot.
@mave: sok oromet az Airpods 3-mal, a sztereo hangzas nekem is tul mesterkelt, ki is kapcsoltam.
hábm bábm
-
Rage47
veterán
filmeknel sztem szuper a spatial audio
-
Gergőke88
addikt
válasz icecave #187155 üzenetére
Pontosan. Kb semmi értelme most az új airpodsnak amíg van a pro ezen az áron.
TechN7ne: félek törölné radi ha leirnam mit gondolok…[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz Gergőke88 #187149 üzenetére
Igen, megvettem... és nem érzem magam hülyének ettől. Egyébként, ha pro-t akartam volna venni, azt tuti biztos, hogy nem az EMAG-on tettem volna, hanem azt is az iStyle-nál, mivel sok panaszt hallok a pro-ra, és a garit "helyi" boltnál szerintem könnyebb intézni. A telót is pont azért vettem náluk, és nem netről rendeltem (pár ezerrel olcsóbban). A Hardveraprós szürkeimportos huszárokat hagyjuk is.
Direkt nem akartam pro-t, mivel egyrészt nem szeretem az "agybadugós" füleseket (tudom, a pro nem is az...), másrészt nem szeretem ha nem hallom a környezetemet (HD569, és a HD 599 is nyitott, tudtam mire számítsak), harmadrészt, írtam is, hogy én otthoni/irodai használatra vettem, leginkább telefonálásra, és itt jellemzően csend van.
Ha lett volna lehetőségem kipróbálni a pro-t, lehet meggyőzhető lettem volna, de nem volt...vans?: köszönöm!
Rage47: filmeknél még el is tudom képzelni, hogy dob az élményen, lehet majd kipróbálom. Bár, arra inkább egy Max lenne ideális. De, annak elég vad ára van, még ehhez képest is.
[ Szerkesztve ]
Icewolf || kósza ||
-
őstag
válasz szekra #187164 üzenetére
Ezt nem tudom, hogy Győrben is így van-e, mert az itteni hivatalosan csak átvételi pont (kérdeztem a garanciát, és ők maguk mondták ezt). Úgyhogy, nem tudom, hogy máshonnan vett készülékeket átvesznek-e javításra.
Nálunk ilyen az Almárium-pro, csak ők meg termékek eladásával nem nagyon foglalkoznak. Pár kiegészítő van náluk, töltő, fólia, meg ilyesmi, de annyi.
Van még az Almamintabolt, ami szervíz, és üzlet is, de ott még nem jártam.
Az iStyle nem kedvenc, csak a telóra mondjuk van 3 év gari. Az első évben, azt tudom, hogy elvileg lehet vinni bármelyik Apple szervízbe, ha valami gond van, de a második, és a harmadik évben nem tudom, hogy ez hogy is van. Ezt akartam kikerülni azzal, hogy náluk vettem a telefont, mert így 3 évig biztos, hogy hova fogom visszavinni a készüléket, ha valami probléma van vele. Aztán max. mondják, hogy akkor fáradjak át a számlával az Almárium-pro-hoz, és ők fogják intézni a továbbiakat... de ne legyen rá szükség.Icewolf || kósza ||
-
Gergőke88
addikt
Icecave: milyen a homepod Mini? Megérte a 100 eurót? 90 euróért tudnék venni…
-
nagyúr
válasz Gergőke88 #187168 üzenetére
Hát, arra jó amire bármelyik hangszóró, kihangosítok dolgokat. Viszont a delay az nem jó, ha megállítasz egy videót még vagy 3 mp-ig szól a hangja… ha elindítod akkor hamar szinkronizál. Nekem a Siri parancsokra jobban kell lámpa kapcsolásra, időjárás lemondásra mára holnapra stb. Amit persze simán megtehetnék a mobillal is. Inkább jót virulunk asszonnyal mire miket mondd a Siri, stb.
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
TechN7ne
nagyúr
válasz icecave #187172 üzenetére
Tok nélkül tűrhetőbb ,120Hz után meg már minden lassú.
Black
Lassan egy hónapja. -
-
TechN7ne
nagyúr
válasz F.B.I. #187182 üzenetére
Nekem most ez a saját iPhone gyűjteményem és mind tökéletesen működik:
2db i4s ,i5s ,i6s Plus ,i11 pro max ,13 pro maxi4s-t használhatatlan IOS 9-el szinte csak zene hallgatásra ,sms és telefonálásra használható.
i5s IOS 12-el nem vészes épp ,hogy használható kategória.
i6s Plus IOS 13-al meg tökéletes ,ez az a széria ami mindent ver eddig tartósságra ,mai napig használom.
i11 pro max meg valószínűleg megy anyukámnak és odaadja az ő i6s Plus telefonját így belőle is kettő lesz a gyűjteményemben.Sajnálom ,hogy eladtam az iPhone i5-öm ,iPhone i5c-t ,iPhone 6s-em ,iPhone 7-em ,iPhone 8 Plus-om ,iPhone X-em és lehetett volna a tavalyi sima iPhone 12-m is a sorban.
De volt nagyon rég egy iPhone 3gs-em is.tothjozsi96
Én is féltem tőle de élőben sokkal jobban néz ki ,inkább egy világosabb türkizkék.[ Szerkesztve ]
-
TechN7ne
nagyúr
Szerintetek érdemes várni ,hogy visszaessen a videokártyák ára ,vagy erre senki sem fog tudni megbízható választ adni?
Esetleg ha most veszek 4-5 kiloért vga -t van rá esély ,hogy egy-két év múlva tökön rúgjam magam mert visszaállt minden a régibe?Én ahogy érzékelem a valuták értékét sztem ez már nem lesz jobb ,csak max. rosszabb.
Black
Harmadik oltás is megvolt?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Videó stream letöltése
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Hálózati / IP kamera
- BestBuy topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- DJI Mini 2 - 4k drón szett hibátlan állapotban - távirányító, akku, táska
- MSI GTX 1660 GAMING X 6gb újszerű
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- Arctic P12, P14, Slim, Max, PWM, PST
- Lenovo ThinkPad E495 Ryzen 5 pro 3500U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest