Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • icecave

    nagyúr

    Pedig én is neki adok igazat, vegyük csak pl azt,hogy az asztalon fekszik a telefon. Rányomok a homa-ra éled a kijelző, azzal együtt ujjlenyomatomat csekkolja és fel is van oldva. Face id-nál meg fel tudod ugye ébreszteni a kijelzőt egy "tappal", de ahhoz,hogy fel is oldjon, fölé kell hajolnod, vagy a telefont felemelni, majd ha feloldott, még egy mozdulat, hogy bent legyél a home screenen.

    Biztos jó lesz ez, pl. már azzal lehetne gyorsítani, ha lenne olyan opció, hogy nem kell plusz egy mozdulat,hanem "leolvassa az arcod" és bedob a homescreenre egyből. Esetleg azt megoldani, hogy minél nagyobb szögben nézhess rá, akkor is felold, nem kell annyira előtted lennie, fekhet az asztalon, te meg mögötte a széken ülve is lehetsz.

    Dupla home gombos lépés is egyértelműen gyorsabb a futó appokhoz, mint ez a "félig felhúzom és várok, míg beugranak" dolog. Aztán még egy mozdulat, ha valamit ki akarok lőni háttérből, amíg a piros kis ikon megjelenik.

    Lehet azt mondani erre, hogy "minek zárod be", de bakker, ha valaki be akarja zárja, lövöldözze ki az appokat. Akkor is lassabb a home nélküli megoldás, és engem nem lehet meggyőzni egy "rosszul fogod" szintű válasszal.

    Ha vennék X-et akkor is ott lennének ezek és el is ismerném őket, hogy a másik megoldás jobb volt.

    Szerintem az a baj, hogy csomó ember baromi drágán megveszi az X-et (vagy bármely más telefont) akkor ha valami nem az az igazi rajta, akkor is mást néz hülyének, és védi, mint a kölykét az anyatigris, hisz ha már ennyit kiadott érte, egyszerűen nem lehet semmi hiba benne nemde? :D

    Később mindezt biztos megoldják, gyorsabb lesz, máshogy lehet majd elérni a futó appokat, stb, de addig azt gondolom, hogy nem más ez, mint egy baromi drága béta teszt.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák