- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tibee86
nagyúr
Pénteken hazafele araszolva a dugóban eldöntöttem, hogy kell idénre is valami dugómentes közlekedési eszköz a nyárra. Motor/robogó kilőve, mert nem tudom hol tárolni igaz eddig jó az arány, mert a 3 robogómból csak egyet loptak el, de az is megkerült. Viszont most elektromos rollerre szemezek, 150-200-ért nagyon vagányokat lehet kapni, simán mennek 30-40km/h-val akár 30km-et egy töltéssel is.
-
B-L-A-C-K
titán
Szerintetek ez jól néz ki?
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Totheground #118961 üzenetére
Pont ezért kérdeztem, eladó azt mondta ha normálisan bánok vele 20-25 évig is ilyen lesz.
-
Totheground
addikt
válasz B-L-A-C-K #118962 üzenetére
Kérdezd meg hogy hány éves és honnan van. Az enyém, ami tényleg rendes, nevelt bonsai és kb ekkora, az majdnem 20 éves. Egyébként meg több 100 évnél is tovább élhetnek, ha megfelelően gondozza őket a vérvonalad.
[ Szerkesztve ]
Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
-
SÖ
addikt
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Totheground #118967 üzenetére
Na jó, azért kérdeztem mert mű, és hogy észre lehet e venni... Mondjuk így hogy lekicsinyítettem a képet nem, így talán igen (háttérbe is mind mű növény)... Nem vettem meg, de meg kellene, semmi gond nincs vele és jól néz ki.
[ Szerkesztve ]
-
buvartacsko
addikt
szegeny elvakult droid userek, vajon mit ereznek majd ha ez tényleg igy lesz? (gondolok itt azokra akik csak azert töltik le a play storebol a move2ios appot, hogy 1 csillagot adhassanak ra)
-
r4z
nagyúr
válasz buvartacsko #118972 üzenetére
Jó húzás lenne a nagy G-től, a fejlesztők és a felhasználók is jól járnának ezzel.
Into the void, into the emptiness, into the place beyond form
-
agabe
addikt
Ismeros nem tudja happn-t beallitani (allitolag 9.3-al ment siman, most 9.3.1-el meg nem a frissites ota).
Megneztem, es amikor keri a bejelntkezeshez a facebook az azonositot es jelszot, na ott tovabb nem megy csak azt irja emailcim, jelszo megadasa utan, hogy elobb be kell jelentkezni a facebookba.
Laptoprol felmentunk FB oldalara (bar a telon levo appbol is lehet, de mindegy), ott a beallitasok / alkalmazasok es webhelyeknel fent volt a happn , azt toroltuk, majd telorol is a progit, meg a facebook app-ot is, a telo beallitas menujeben is toroltem a facebook accountot, majd PC-n beleptunk a happn weboldalara ahol a facebook azonositassal belepett a sajat fiokjaba ami utan laptopon ranezve latszik, hogy fb/beallitasok/alkalmazasok pontban visszakerult a happn, visszatelepitettuk telora face-t, happn-t, es ujra megprobaltuk regelni, de nem ment, az azonositasi facebook belepo oldalnal toabbra is azt irta (azonosito es jelszo beirasa utan), hogy be kell lepni eloszor a facebokba.
Kiprobaltam sajat telomra is ujra feltettem (regen hasznaltam mar) a happn progit ami utan facebook autentifikacio siman mukodott es mar be is volt lepve a happn.
IOS 9.3.1 van az en telomon is. Az ove egy 5S enyem 6S, de nem hiszem, hogy ennek barmi koze lenne hozza, mert probaltam belepni az o telojan a sajat accountommal is, es ott ugyanugy hianyolta a facebook-ba valo belepest mint szukseges megelozo lepest.
Nem talaltam a temarol semmit netem, es igazabol nem volt tobb otletem mit lehetne meg csinalni.
Valaki talalkozott mar hasonloval ? -
huan
őstag
Sziasztok!
Üvegfóliát ívelt szélekkel és olyan tokot keresek SE-re, ami nem csak a hátulját, hanem minden oldalról védi, mint a "bebújtatós" tokok.
Tudnátok ajánlani minőségi fóliát és tokot SE-hez? -
r3dsnake
nagyúr
válasz Gergőke88 #118976 üzenetére
Szóltam párszor, figyelmeztetést is kapott már moditól (jelzés nélkül) korábban, de én vagyok a pöcs hogy már meguntam. Nem a beszólogatással van bajom, hanem a szándékos és rendszeres cseszegetéssel, ami ráadásul még csak vicces se volt. Black hátteres képén jót mosolyogtam.
-
joey04
titán
válasz r3dsnake #118978 üzenetére
Te provokálod ki a viselkedéseddel. Ha persze direkt ez a célod az más, akkor ügyesen csinálod, csak akkor meg ne azt írd, hogy már untad. btw ez egy fórum, itt a modikat rá tudod ugrasztani az emberekre, hogy ne írjanak ilyet, de (és ezt most remélem nem veszed támadásnak, csak tényeket fogok írni) a viselkedésed, a megnyilvánulásaid, a titkolózásaid és a stílusod miatt az emberek elkönyvelték, hogy meleg vagy. Azt el tudod érni, hogy beszélni se lehessen erről, de ettől még az emberek véleménye nem fog megváltozni, sőt még inkább meggyűlölnek. Szóval ezzel a viselkedéssel, tetézve azzal, hogy még ki is tiltatsz embereket, a véleményeket nem változtatod meg, éppen ellenkezőleg, ahhoz meg szépen hozzászoknak, hogy virágnyelven, úgy hogy ne lehessen belekötni, továbbra is sározni fognak. Más kérdés ha valakit úgy "buziznak" le, hogy nem ad rá okot a viselkedésével. Ebben az esetben én is felnyomnám, mert engem azért zavarna, mert én bevallottan undorodom tőlük. Remélem ezt nem veszed támadásnak, beszólásnak, de a világ meg az emberek így működnek.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Lejárt az egyik előfizun, gondolkodtam egy SE-n. Mármint eladni. Egy 16-os bontatlan Telekomos mennyiért menne el vajon, 145-150? Egy 64-es?
[ Szerkesztve ]
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
nagyúr
-
B-L-A-C-K
titán
Nem értem azt aki ~150 ezer körül GSM-be akarja venni, hivatalos helyek helyett. Oké hogy +~10 ezret kiad érte, de 1 év nem újra indulós gari helyett, lesz rá 1+1 év újraindulós, ez nem ér meg ~10 ezret
-
Laca1212
őstag
Mennyit érhet most egy független 16GB-os i5s, karcos kijelzővel?
-
nagyúr
válasz radi8tor #118993 üzenetére
No para.
Izé, az is hirdetésnek minősül,ha megkérdezem itt,hogy a környéken van-e valakinek ilyenje: [link]? Kicsit beszívtam tegnap a vga hűtéssel, aztán most kellene egy ilyen a ventijének 7V-os ágához.
Ha nem lehet ilyet sem, töröld légyszi.
[ Szerkesztve ]
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Horgász topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Call of Duty: Black Ops 6
- Házimozi belépő szinten
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Escape from Tarkov
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest