- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huami Amazfit Bip okosóra
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 40 - jó bőr
-
Mobilarena
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
r3dsnake
nagyúr
Felvettek diákmelóra. Ráadásul rugalmas munkaidő, és annyi órát vállalok, amennyit tudok. Nyáron így egész jó fizu összejöhet. Kedden kezdek, de eddig tetszik.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz lacy86 #118653 üzenetére
Webshop üzemeltetés/feltöltés, termékfotózás, photoshopos melók (bannerek/plakátok), rendszergazda feladatok. Jó fejnek tűnnek, egyből tegeződtek, laza volt az interjú rész is. Referencia munkáim bejöttek nekik. 722ft a nettó órabér, sztem suli mellé teljesen jó. Főleg hogy a régi helyen is maradok beugrós.
-
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Tibee86 #118695 üzenetére
Igen, nagyon foglalkoztam vele mert lefotóztam...:/
Akik rendeltek folyamatosan kérdezgettük, kinek mikor jön, és holt tart, de ha szarod le amit írok, és gépnél ülsz akkor a kis egereddel túlgörgetsz rajta, vagy ha telefonnal tolod akkor a kis ujjacskáddal suhintasz egy nagyobbat.
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Tibee86 #118697 üzenetére
Akkor ellentmondtam magamnak mert egy fotót csináltam róla. Írd fel gyorsan egy kis füzetbe, [moderálva]...:/
"Milyen lehet akkor amikor vársz is egy új telefont?"
Az kb olyan lenne mikor téged kineveztek egy cégnél...
"Örülök neki hát na. Hazafelé nekifeszítettem a hátam az ülésnek a ladában, aztán csikorgó gumikkal jöttem lefelé a dűlőúton, csak szállt a murva világba. Én vagyok az első, aki menedzser lett a családból. Ezentúl a csajozás is más lesz…"
Na kb így lenne, bár a csajozás maradna a régi...:/
[ Módosította: radi8tor ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest