- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huami Amazfit Bip okosóra
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
-
Mobilarena
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoona
aktív tag
válasz -secret- #118301 üzenetére
Annyit én se adnék érte Nekem eddig mindig a bedugós tokok voltak 1-2 dollárért. Ismerősömnek van egy Karbon tokja már 5 éve biztos meg van neki, de ő meg van vele elégedve. Amíg nem volt meg neki tört Iphone-t, kiejtette a kocsiból stb. Mióta megvan neki, azóta is ejtett el telefont de sokat felfogott a tok, még a kijelző se tört be. Ő azt 10 ezerért vette itthon, neki jó vétel volt mert nem cserélgeti a tokjait.
Diablo 3 Battletag - Jessa#2832
-
B-L-A-C-K
titán
Ezektől a videóktól készen vagyok...
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
zolikaDB
veterán
Üdv mindenki!
Jártam itt nemrégiben ,egy 3GS downgrade ügyében, amin 6.1.6 van, és elvileg a 4.1-et aláírja még az Apple.
Sajnos a downgrade nem sikerült, aminek az oka a szifon szerint:
"3GS esetén a basebandet nem fogja tudni downgrade-elni az iTunes, így noha a restore elindul, a végén 1015-ös hibával a baseband miatt el fog szállni. persze ebből kiugraszthatod mondjuk TinyUmbrellával vagy redsn0w-val, mert a 4.2-ig az iOS nem ellenőrzi betöltés közben a baseband verzióját – ugyanakkor problémás lehet, hogy olyan baseband verzió van a készüléken (a 6.1.6-é ugyebár), amit nem a 4.1-hez készítettek, bár legtöbb esetben nincs ezzel gond. ettől függetlenül az iMessage elbukása például elég nagy hátrány ahhoz, hogy már ne érje meg visszatenni rá a 4.1-et."Valaki el tudja mondani, hogy mi ez a "kiugrasztás Tinyumbrellával vagyreds0w-val? És hogyan kell ezt csinálni?
-
gyuromoj
veterán
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
B-L-A-C-K
titán
Két szervizes srác Oroszországban gondolta elviszi az MMA harcos Adam Yandiev lámbóját, kicsit megrúgatni. Rossz döntés volt...< 18+-os vidi.
[ Szerkesztve ]
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
nagyúr
válasz B-L-A-C-K #118318 üzenetére
Hát inkább nem nézem végig, főleg,ha végig mutatják,hogy szedik ki őket....
Bár bírom a vért, ha roncsolt arcot látok, az azért sok nekem.
Mondjuk azt látom, hogy az utas nem volt bekötve a másikat meg nem vártam meg. Persze, lehet nem sokat segített volna...
[ Szerkesztve ]
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
Totheground
addikt
Nem lennék annak a helyében, akinek a sofőr agyát kell leszedni az oszlopról. Amennyi látni, az alapján nem sok maradt belőle...
@icecave: igazábból semmi "durva" nem látszik, az utast kiszedik és vérzik a feje, utána kb vége a videónak.
A legdurvább talán az, ahogy mozgatják egy ilyen baleset után. Nem csoda, hogy 3 nappal később ő is meghalt... Nyakmerevítő pl?
[ Szerkesztve ]
Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
-
B-L-A-C-K
titán
válasz icecave #118323 üzenetére
Annyira azért nem durva, a sofőrt ki se szedik (felesleges), csak az utast, de azon nagy sérülések nem látszanak, ő amúgy komába esett pár nap után halt meg. Öv talán az utas esetében segített volna, másikon nem számított, pont az oszlopba nézet, vagyis át is ment rajta.
Totheground: Azon és meglepődtem hogy szedik ki, eleve ki kellett volna vágni.
[ Szerkesztve ]
-
agabe
addikt
válasz Gergőke88 #118329 üzenetére
Nem vedesre gondoltam, de serultet szakszeruen kell ellatni.
Az teljesen masik dolog, hogy ok voltak a hibasak a balesetben (konkretan a sofor egyedul) amiert ha nem lett volna ilyen szerencsetlen kimenetelu megkaptak volna a buntetest, de a mentosok nem ugy kezeltek a helyzetet ahogy kellett volna. -
Gergőke88
addikt
válasz agabe #118331 üzenetére
1. Az utas is hibázott, ahogy elnézem nem volt bekötve.
2. Sztem a mentosok latva a helyzetet, tudták hogy kvázi a hullaszallitok helyett dolgoznak. (Ne felejtsuk el hogy ez Oroszország...)
3. Érdekelne, hogy mi a francot néztek be ennyire, vagy Valami balfasz bevágott eléjuk. -
ittakary
nagyúr
pont láttam tegnap
sofőrt persze hogy felesleges volt baszogatni, a bal első felfüggesztés, épp kiállt a tüdejéből
mondjátok, hogy nem szakszerűen szedték ki: hogyan lehetett volna máshogy? össze vissza van hajtogatva az autó, nem nagyon volt ott hely szekszerűsködni
-
B-L-A-C-K
titán
válasz ittakary #118334 üzenetére
"mondjátok, hogy nem szakszerűen szedték ki: hogyan lehetett volna máshogy? össze vissza van hajtogatva az autó, nem nagyon volt ott hely szekszerűsködni"
Pl rögzítik a nyakát, kivágják mellette azt az oszlopot, és ketten kiemelik. Mondjuk pont nem ebbe halt bele ahogy kiszedték, de éppen okozhatnak ilyenekkel kárt is.
-
Arcképgyáros
Na elindult a Bershka és a Zara webshop is. Csak emlegetni kellett múltkor.
-
radi8tor
MODERÁTOR
Vigyázzatok, ma április 1-e van. Tele lesznek kamu hírekkel az oldalak.
⭐ Stella
-
Arcképgyáros
válasz radi8tor #118344 üzenetére
Jah, emlékszek volt róla cikk asszem. Aztán még mit tudtok rólam?
Más: Tegnap este ~9 fele telefonált haver, hogy menjek érte mert leszállt a buszról rosszul volt aztán nem tud, hogy hazakeveredni... végig erdős rész, ha 8 őzet nem láttam útközben akkor egyet sem. Kint ugrándoztak az úton, dudára nem mentek le már azt hittem kiszállok aztán odébb rugdosom őket. Paráztam, hogy megint kijön elém valami állat.
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz radi8tor #118344 üzenetére
Mit takart ez a megünneplés?
Ha már itt tartok én hanyadik vagyok?
Nekem ez a 2. nevem, emlékszem az első pár óráig tartott...Rossz helyre írtam valamit, jött a modi eligazítani, akkoriban azt se tudam még kik azok a moderátorok, elküldtem a halál faszára... Ki is basztak...
[ Szerkesztve ]
-
madgie
titán
válasz B-L-A-C-K #118346 üzenetére
Tippelek magamra: 44461.
De lehet nem kéne lottóznom
Nekem ez az első nickem itt, anno regisztráltam valamiért, volt vagy két hsz-m, majd évekig inaktív voltam. Aztán Parci elcsalogatott az index fórumról, majd amikor elkezdtem aktív lenni, egyből nekem estek valamelyik topikban, hogy milyen "alvó ügynök" vagyok... kis idővel később Házigazdaként már nem kötekedett senki ezzel
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- NBA és kosárlabda topic
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- BestBuy topik
- Milyen monitort vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest