- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
xlife11
senior tag
válasz philoxenia #11751 üzenetére
Erről viszont megnéznék videót, nekem az a tapasztalatom hogy az opera mini egy szutyok, nem is használom.
-
Ragnar95
félisten
Azért ezt én megnézném a valóságban is
Hogy lenne egy 1 magos 1 GHz-es procis androidos tablet gyorsabb, mint egy iPad2 úgy,h a Safari az (egyik) leggyorsabb mobil böngésző?Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz Ragnar95 #11753 üzenetére
Nézd meg ezt például:[link]
Egyébként a megjelenítés sebessége alapvetően két dologtól függ. Az adatmennyiségtől és a megjelenítendő elemek bonyolultságától. Az adatmennyiségnél pedig legtöbbször a fogadó, vagy a küldő oldali sebességgel van leginkább baj...
Azt pedig még mindig fenntartom, hogy az olvasás sebessége meg sem közelíti a görgetés/megjelenítés sebességét. Nyitok egy új fület/tabot és amíg azt tölti, bármilyen eszköz, addig a másikat olvasom, nézem....
Ezt asztali gépen gyakran csinálom olyan videóknál, amelyeknél gyenge a feltöltés a küldő oldalon...
Ennél gagyibb tablet nemigen van, de betöltés után görög ezen is...
Pedig ez már árban messze van a 250 $-tól...[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
válasz philoxenia #11754 üzenetére
De szerepet játszik a betöltés sebességében a processzor és a böngésző sebessége is, nem véletlenül gyorsabb az oldalak betöltése egy i4S-en, mint egy i4-en
Ok, az Opera Mini gyorsabban betölti az oldalakat, mivel tömöríti őket,de ettől még elég fapados és bugos a Safarihoz képest (legalábbis iPhone-on)"Azt pedig még mindig fenntartom, hogy az olvasás sebessége meg sem közelíti a görgetés/megjelenítés sebességét."
Ettőlmég várnod kell, mire betölt az oldal, bár ha közben mást olvasol, az megoldás lehet rá[ Szerkesztve ]
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz Ragnar95 #11755 üzenetére
Te sem gondolod komolyan, hogy a procisebességtől függ a betöltés...
Van olyan oldal, ami ezen a gépen is lassan töltődik, amin írok.... -
xlife11
senior tag
válasz philoxenia #11756 üzenetére
De amúgy érdekes, hogy nem volt még olyan tesztelő aki azt mondta volna bármelyik droidos tabre, hogy na, igen, ez jobb lett mint az iPad.
-
Ragnar95
félisten
-
gzbotii
nagyúr
válasz Ragnar95 #11759 üzenetére
Nem, en egy K800i-rol beszelek. En azon hasznalom
Volt nekem i4, Omnia 7, Optimus Sol, Desire stb..Dehogy, a safari az egyikk leglassab bongeszo mobilba..szinte biztos. A Sol gyorsabb volt. Hogy a WP7.5-osoket ne is emlitsem..
(persze lehet i4s jobb, de ott mar masabb a HW isWhen every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
Ragnar95
félisten
válasz gzbotii #11760 üzenetére
Rakd már egymás mellé a telókat, majd ugyanazt a netet és gyári böngészőt használva egyszerre kezdve nézd meg, melyik tölti be először az oldalakat van egy olyan érzésem,h nyerni fog az i4...
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
gzbotii
nagyúr
válasz Tibee86 #11761 üzenetére
Egy dolgot ertsunk meg. En szeretek, amennyire lehet, realista es objektiv lenni, ha komoly dolgokrol beszelunk.
Es szerintem a Safari nem a mobil bongeszok kiralya... Ami biztos, hogy az iOS a legkiforrodtabb rendszer, az i4/i4s meg a legkomolyabban osszerakott keszulek, minoseg meg minden. Az is biztos, az iPadek a legjobb tabletek.
A masik ami biztos, hogy az iTunes egy adag kaki, a Zune veri (hasznalhatosag), ha mar errol van szo. Hiaba, az a hu de nagy szolgaltatas az iTunes hata mogott..
Az is biztos, a Safarinak van par nagyon jo megoldas, de az is biztos, hogy nem a legjobb bongeszo mi van mobilra.Nekem nincs bajom az alma termekeivel, de azt nem szeretem, ha valaki nem lat ki mogule, mert elvakult es minden mast lenez. Akarcsak egy Samsung forumban
Ragnar95: aha, megvolt. Ne tudd meg, melyik nyert
[ Szerkesztve ]
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
Tibee86
nagyúr
válasz gzbotii #11764 üzenetére
Sok mindenben egyet értek most veled
Safaris témához sokat nem tudok hozzáfűzni, én azt használom, nekem tökéletesen megfelel, lehet az Opera fel annyi adatforgalmat generál, de arra meg nagy ívben teszek.
Az iTunes-t az elején nagyon utáltam, de szerintem csak az is megszokás kérdése, persze egyszerűbb TC-ben csak átdobálni a dolgokat, de az pl. tetszik benne, hogy valamennyire rákényszerít, hogy rendet tartsak. És ha az ember tényleg kitapasztalja/megtanulja használni, akkor nincs vele gond. Zune passz, életemben nem használtam
Hidd el, használtam az iPhone előtt elég sokat droidos telefont, de úgy látom, hogy az iOS-hoz képest nagyon "gagyi". Persze, aki arra vágyik, hogy mindenféle romokat, meg minden mindenhogyan tudjon hackelni, annak az a jó választás, de az iOS-nál nem is érzek rá nagyon késztetést, hogy bármit nagyon megváltoztassak, ha meg igen, ott a JB.
Kilátok mögüle, de egyelőre az android nagyon messze van attól, hogy csak elgondolkozzak azon, hogy visszatérjek rá.Szerintem nem is fog odáig eljutni még egy darabig. Innentől kezdve, csinálhat a Samsung akármit Másfelől meg amit még délután beszéltünk, amit Handrás írt, teljes mértékben egyet kell értsek vele, mert nekem még mindig szempont, hogy telefonként tudjam használni, és ne egy féltéglát kelljen zsebre vágnom nap mint nap. -
nggabi
félisten
"szenyor dzsíííí"
-
gzbotii
nagyúr
válasz Tibee86 #11766 üzenetére
Szerintem, meg Zune atlathatobb..arra jo nagyon jo amire kell (media tartalom szinkroznizalasa).
Droidos telefonokat en sem preferealom, idaig az Optimus Sol volt, ami bejott, de..de.
Ha lehet iOS vagy WP kozul valasztok.Osszel uj telefont fogok venni, ha minden ok lessz akkor egy i4/i4s (meg meglasuk, a new ajfon mennyire nyomja le az arat) Vagy esetleg MeeGo..de a kiforatlan rendszerekbol kicsit elegem lett.
A meretnovekedes dologra visszaterve: az biztos, ha lessz is minimalis. Nem fog jonni 4,5" telefon almatol.
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
máyköl
veterán
"Operaminivel egy androidos tablet minden ájpednél gyorsabb...."
Rég hangzott el tőled ekkora marhaság... -
b4zsi-
őstag
válasz gzbotii #11764 üzenetére
+1 az Itunest úgy rühellem ahogy van. Az iphone mindenben nagyon tetszik néha hiányzik az Fm rádió( én hibám ez se a telefoné) , de az Itunes ott nincs választás kötelező azt használni. Én szerettem a total commandert. Attól még lehet rend a telefonodon, mert nem Itunest használsz.
-
nggabi
félisten
ti most komolyan ezen veszekedtetek egész nap h melyik tölt be gyorsabban? nem mind1 h 0,9 vagy 0,87 s???
sárkány te meg belemész ilyenbe...
"szenyor dzsíííí"
-
gzbotii
nagyúr
válasz nggabi #11772 üzenetére
Szerintem, mar mindeki abbahagyta. Vagy most epp ezert, mert unatkozol?
b4zsi-: valoban nem artana a mass storage, en is kerulnem szivesen az iTunest.
néha hiányzik az Fm rádió( én hibám ez se a telefoné) -na ezt fejtsd ki, mert nem ertem, hogy miert a te hibad, ha a telefonban nincs FM radioWhen every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
gzbotii
nagyúr
válasz nggabi #11782 üzenetére
Feher volt es valami szines folia volt a hatan.
Szegenynek a kezben ugy nezett ki mint egy tablet..Szegenyke szerintem laptop helyett vette. Gondolom a baratja rakott ra egy warezolt Office-t es akkor teljes kihasznaltsagaWhen every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
Xero
nagyúr
válasz philoxenia #11733 üzenetére
"Eddig azonban nemigen emlékszem, hogy Mac-et láttam volna vonaton..."
2005-ben Miskolc-Budapest viszonylaton heti 2x tudtam volna iBookot prezentálni.
Egyébként hülye dolog, de én magyar vonaton nem is szívesen húznék elő ilyesmit. Viszont egy Railjeten minden gond nélkül. Legutóbb novemberben voltam vonattal München mellett, és az oda vissza út során Apple termékekből a következő volt a felhozatal: iPhone 4db, iPad 2db, MacBook 1db, MacBook Air 1db.
Szóval ez nagyban függ attól ki merre mozog.
Új hozzászólás Aktív témák
- NBA és kosárlabda topic
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- TCL LCD és LED TV-k
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Horgász topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest