- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
-
Mobilarena
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
SÖ
addikt
Nova3 1,5GB! Hát annyi helyem már nincs, de a free-t lehet hogy kipróbálom. Nálam egyelöre az MC vezet. ☣
-
joey04
titán
-
GALARDO
addikt
Nézegettem, a t-mobile fb oldalát, hááát.... Én ennél a mondatnál adtam fel: "És az iphonnak miért csak 1 év a garancia ? Mert szét esik..."
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
pingwin92
aktív tag
válasz Ragnar95 #11237 üzenetére
Tudtommal nem. Nekem legalábbis akkor csinálja ha installous-ból rákok fel valamit.
Meg van a usefulicons nevű tweak, és ott van egy (ilyen a beállításokban, hogy "Run UICache" vagy mi, és akkor is előjön.
Viszont azt vettem észre, hogy ilyenkor szmúszabb lesz egy mappamegnyitás-animáció. Érdekes.. -
pingwin92
aktív tag
válasz B.Ricsike #11225 üzenetére
Na akkor először is: egy ideig csak használd úgy a telefont ahogy van. Ismerkedj meg vele. Elég elcsépelt ez a duma, de nem véletlenül mondják annyian.
Másodszor: az órát meg az időjárást értem, de a névnap?? Nincs vele semmi baj, de én ilyet még nem láttam, hogy valakinek ez legyen a legfontosabb. Na és mivel alma tulaj leszel, itt az ideje, hogy megtanuld jelmondatunkat: Mindenre van egy alkalmazás. Szóval tuti van egy olyan app, amire ráböksz és kiíja, hogy milyen névnap van ma.
Arra meg hogy a főképernyőről eltűnjenek az appok, és widgetek legyenek a helyükön, ott a JB és csak a JB. A fenti jelmondatot most ki is egészíteném: Mindenre van egy alkalmazás vagy egy tweak. A tweak neve Dashboard X. (De a LockInfoval is lehet hasonlót.)
Ja és igen a JB-től nem kell félni. Csak a hülye embereknek nem ajánlott. Attól még lehet, hogy valakinek nem tetszik, aki értelmes. Kell némi (előre)olvasgatás a témában! Igen, és vannak bugos tweakek, mint pl a winterboard, de ezeket gyorsan letöröld, és kész. Vannak nagyon jók is, amik miat érdemes a jailbreak.
És harmadszor pedig itt van néhány app a kezdéshez:
- bár én annyira nem szeretem, mégis 1 milliárdszor töltötték le; szóval Angry Birds /és nem tudom hogy ebben a számban benne vannak-e a warezhuszárok../
- Jetpack Joyride <- személyes kedvenc
- Boost 2
- BpMenetrend
- CydiaAmúgy az R2-s poén tetszett..
-
B.Ricsike
őstag
válasz pingwin92 #11261 üzenetére
Köszönöm a választ!
Nem akarok én még az elején rögtön JB-zni, föleg úgy, hogy szerintem 5.1-el jön, és tudtommal arra még nincs untethered.
Aztán ha megjelenik rá, és a készülékkel is van elég tapasztalatom, akkor majd eldöntöm, hogy kell-e rá JB.Ez a Dashboard X egyébként nekem böven elég is! Valószínű, ha JB-zek, akkor azt feltolom és kész. (mondomén #11244 köszi a video-t róla )
Még mindig jöhet egyébként az általatok leghasznosabbnak vélt 3 app.vJátékokat ne írjatok, az annyira nem fontos, az Angry Birds az meg amúgyis alap . BPmenetrend nem érint Egriként, de valószínű felteszem.
(R2D2 'kollégát' odaát az Androidos fórumon is utáltuk! ŐsGyökér volt! Szerintem most is jelen van, csak már más néven. Azért szerintem nem vagyunk 1 lapon említhetőek! Legalább is nagyon remélem! )
[ Szerkesztve ]
-
SÖ
addikt
Na erről beszélek
http://m.index.hu/tech/2012/05/10/linuxot_hasznalt_1_5_milliora_buntettek/
-
B.Ricsike
őstag
Nah, megkaptam a telefont, viszont ugy fest, a széria szám nem ugyanaz, mint ami a dobozon van.
Jelent ez valamilyen kellemetlenséget a későbbiekben, vagy nincs jelentösége?
Garancia vagy egyéb szempontok miatt? -
SÖ
addikt
válasz vadászcsiga #11264 üzenetére
Ugyan ebben a helyzetben voltam, csak OSX-en. Elektronikus adatlapokat kellett kitölteni, amihez kitöltő szoftot kellett volna telepíteni, stb. Mind ezt szigoruan Win alatt. Csináltam egy virtuális Windowst, és a könyvelőm gépén küldtük be, az aranykapun.
-
Ragnar95
félisten
válasz pingwin92 #11260 üzenetére
Amikor kijött az iOS5 és frissült az SBSettings, annak a feltelepítése után jött elő ez a bug és cikkeztek is róla,h az okozza
B.Ricsike: csak annyit jelent,h nem az eredeti doboza az a telónak, itt tudod csekkolni a teló szériaszámát,h garis-e mégPrivátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
B.Ricsike
őstag
válasz Ragnar95 #11267 üzenetére
Igen, beírtam a teló széria számát, és ezt az üzenet fogadott :
" We're sorry, but this is a serial number for a product that has been replaced. Please check your information and re-enter your serial number. If your information is correct, you may need to contact us."
Ami a dobozon van, azt elfogadta, viszont az ugye nem egyezik a telóéval.
[ Szerkesztve ]
-
mondomén
őstag
Forget watch bands, this guy uses magnet implants to carry his iPod
Azért mennyire kell ehhez unatkozni.
Bolond ez. -
B.Ricsike
őstag
-
manchester85
veterán
válasz B.Ricsike #11277 üzenetére
Még azt tartom elképzelhetőnek, hogy cserélték a telefont garanciában, így új sorozatszáma lett, amit nem dob ki a rendszer, hisz nem került kereskedelmi forgalomba. Ebben az esetben a dobozon található sorozatszámhoz tartozó garanciaidő lesz érvényes (hisz külföldinél nem indul újra a gari). Ha így van a történet, akkor minden oké, csak ezt nem lesz egyszerű kitalálni. Persze, ha jó ismerős, akkor biztos erről a verzióról van szó.
Tibee86!
Jaja, tényleg, el is kerülte a figyelmem az a hozzászólás. Úgyhogy valószínűleg semmi ok az aggodalomra.
Addig, ameddig az eredeti dobozon írják, ugyanis nem indul újra a garancia. Ez csak a magyar jogszabályok miatt van így, az Apple rendszerében erről szó sincs.
Ricsike!
Minden oké, ne aggódj!
[ Szerkesztve ]
i6 Silver
-
Tibee86
nagyúr
válasz B.Ricsike #11268 üzenetére
Nem vagyok egy túl nagy english, de én ezt úgy értelmezem, hogy ezt a telefont már kicserélték azért nem is él a SN. Magyarán amit a kezedben fogsz, az már egy Refurbished készülék.
Na akkor ahogy manchester85 írja, jól értelmezem, bár arra én is kíváncsi lennék, hogy ilyen esetben hogy tudja meg az ember, hogy meddig garis.
Helyedben intéznék egy telefont az Apple-nek, és ott megérdeklődném, hogy hogy is van ez pontosan.
+ az eladónak is feltenném a kérdést, hogy WTF??[ Szerkesztve ]
-
Tibee86
nagyúr
válasz manchester85 #11278 üzenetére
Felfelé már nem görgettem De akkor mát tudom ezt is. Lényeg, hogy akkor no para, minden f@sza
-
kisbandima
tag
válasz B.Ricsike #11280 üzenetére
Visszaolvastam egy kicsit, de nem találtam semmit arról, hogy akkor ez most kártyafüggő vagy valamelyik szolgáltatónál lett véve eredetileg? A #48572-ben szereplő telefont vetted? Nekem nagyon szúrja a szemem a doboz alatt levő papír. Még nem láttam ilyet. Nem lehet, hogy ezt a csere miatt kapta? A jobb felső sarokban a dátum esetleg jelentheti azt, hogy akkor cserélték a készüléket. Ezt tovább erősíti szerintem, hogy a telefonon rajta van a fólia. Mondjuk most nézem, hogy a töltőn is, bár lehet, hogy csak másik töltőt használt, ezt meg meghagyta tartaléknak.
[ Szerkesztve ]
-
B.Ricsike
őstag
válasz kisbandima #11283 üzenetére
Ez kártyafüggetlen telefon. Valószínű az a csere papír lehetett, mert májusi dátum szerepel rajta, a garancia meg 2013. márc 30.-ig érvényes. Egyébként arról a telefonról van szó, amit linkeltél.
Fólia volt mindenen amúgy!
-
whitezo88
nagyúr
Itt van a jubileumi X. részt!
[link]csak nem tudom miért kell ezt erőltetni, egy hét alatt van benne 5 hír. A csaj ki van égve az egész képpel együtt, annyira világos. És ez csak egy dolog.. na mindegy.
-
Ragnar95
félisten
válasz whitezo88 #11285 üzenetére
Ez meg mi?
Most kajak csináltak egy olyan híradót, amiben gyakorlatilag csak egy csaj beszél selypítve úgy,h a fehér háttér miatt az egész kép nem a legjobb és még képeket se nagyon raktak bele, hát még videókat?Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Ragnar95
félisten
válasz vadászcsiga #11288 üzenetére
De
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
whitezo88
nagyúr
válasz vadászcsiga #11290 üzenetére
én se nézem, csak néha, hátha egyszer jobb lesz de nem.
-
GALARDO
addikt
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
SÖ
addikt
Köszike mindenkinek, a mobilnetesek meg sz@pjanak
[ Szerkesztve ]
-
Tibee86
nagyúr
válasz B.Ricsike #11297 üzenetére
Onnantól kezdve, hogy gondolom te ezt úgy vetted tőle, hogy teljesen új, aktiválatlan a telefon.
Eddig már az kiderült, hogy már a garancia megy, igaz nem olyan régóta, de akkor se úgy van ahogy az eladó mondta. A másik fele, hogy refurbished készülék, ami oké, hogy olyan mint ha új lenne, de azért mégse teljesen.
Egy telefont megérne szerintem is, mert ki tudja, lehet vett magának egy másikat, és annak a dobozát adta neked oda. Bár nem valószínű, de én biztos utána járnék, nehogy esetleg ha úgy alakul, gariztatásnál koppanj.
De ezt úgyis majd te eldöntöd.[ Szerkesztve ]
-
SÖ
addikt
válasz mondomén #11296 üzenetére
Kilövöm, de addigra a felét letölti. A vituális home gombom pont a done-n van előbb azt kell lehúznom róla, de legtöbbször meg se mozdul, helyette az értesítési függöny jön le. Szerinted? Olyan nagy dolog 5 karakret mellétenni v. videó-ra húzni a linket?
Ricsike
Nem szerepel az Apple nyilvántartásába. Csak azt nem értem, hogy enged be az iTunesbe.
Úgy emlékszem az üzenetre, mintha azt írta volna, hogy a sorszámhoz tartozó termék már nem létezik.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest