- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- TCL 50 NxtPaper 5G - átgombolom magam monokrómiába
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S24 FE - később
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Topikgazda
válasz syIex #317463 üzenetére
Nem emlékszik, hogy bármi különöset elfogadott volna.
Sajnos, lehetséges, hogy volt egy felugró üzenet/ablak, amire akár véletlen is rányomhatott, egy pillanat alatt. Így valóban nincs tudomása róla, viszont e nélkül (szerintem) nem lehet tanúsítványt telepíteni. Kellett a jóváhagyás.
Ha a képeden látható “további részletek > “ kapcsoló alatt sincs eltávolítási lehetőség, akkor csak a beállítások visszaállítása és adatok törlése marad, utána új telefonként való beállítással. [kép]
[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz MikeWazowski #317499 üzenetére
Ezt küldd el nekik SMS-ben: [kép]
Azt a részt, amit a válaszban írtak. Én direkt hagytam ki a saját jelszavamat belőle.
-
Topikgazda
válasz MikeWazowski #317505 üzenetére
Akkor a második út az lehet, amit előttem már felvetett @lugosi.
-
Topikgazda
válasz burgatshow #317540 üzenetére
Teljesen mezei CP mentes navigáció volt. -
Topikgazda
No kérem… a “tudatlanságom” elindított egy kisebb lavinát , viszont azt kérem, hogy engedjük el ezt a rövidítéses szálat. Zsolt ma megtanulta, hogy a CP=CarPlay, a többit pedig hagyjuk ennyiben.
-
Topikgazda
válasz Stauffenberg #317556 üzenetére
Idővel talán ez is ide fog érni.
"Nem is érdemes kapcsolgatni"
Szerintem sem. Utoljára talán 2010 körül kapcsolgattam ki/be, még az első Androidos telefonjaim idején. Immár több, mint 10 éve nem foglalkozom vele, se Android, se WP, se iOS alatt. A másik ilyen a WiFi, amit nem piszkálok...
-
Topikgazda
Tekintsünk egy picit a jövőbe: iPhone 17 'Slim': Everything We Know So Far
-
Topikgazda
válasz noorbertt #317600 üzenetére
Windows-on is jól működik a jelszó kezelése iCloud app szinkronizálja rendesen. Chrome és edge kiegészítő jól működik
Igaz is, magam szintén ugyanígy alkalmazom. Nem is jutott az eszembe külön említeni, csak megszoktam, hogy nemrég ott is elérhető lett (MS Edge). Ezt a kettőt használom: Safari és MS Edge.
-
Topikgazda
válasz timelord1987 #317609 üzenetére
Hol lehet ellenőrizni, hogy jó lett-e?
Beallitasok
Uzenetek
iMessage kapcsoló alatt
Küldés és fogadásba lépj (ha ki van pipálva, akkor aktív) [kép]Vagy kezdj írni üzenetet egy iPhone felhasználó ismerős részére, és ha a beviteli mező írja, hogy “iMessage”, akkor azt fog küldeni és kék lesz a buborékja.
-
Topikgazda
válasz ricsi0307 #317613 üzenetére
Tipp: ha legközelebb hasonló helyzetbe kerülsz és nem szeretnél látni egy rendszeralkalmazást (akár még egy ilyen csekély helyigényűt sem), akkor válaszd inkább a középső opciót: [kép]
Így ha meggondolod magad, könnyen ismét elérhető.
A konkrét esethez: érdemes megpróbálnod kicsit később a letöltést és telepítést, ahogyan az a felugró üzenetben is szerepel. -
Topikgazda
válasz Adrex #317637 üzenetére
Szia!
Sajnos, ebben az esetben nem tudsz tenni semmit. A szolgáltató egyetlen esetben oldja fel a korlátozást: ha az eredeti vásárló rendezi a fennálló tartozást, ami a tiltást eredményezte.
Nálad ugye ez kilőve…Nem rendőrségi ügy.
Ez kemény tanuló pénz ilyenkor , hogy legközelebb nagyon gondosan válogasd meg, kitől veszel “kéz alól” telefont. A gyanúsan olcsó ár szokott lenni az egyik figyelmeztető jelzés.
[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz timelord1987 #317658 üzenetére
-
Topikgazda
válasz szildavid90 #317734 üzenetére
Velem még nem történt meg, de valamilyen ritka átmeneti rendszerhiba fordulhatott elő nálad.
-
-
Topikgazda
válasz Stauffenberg #317778 üzenetére
„Én amúgy örülnék, ha lenne iPhone-ban is kijelzőbe épített ujjlenyomat olvasó, aztán döntse el mindenki melyiket szereti jobban”
Dolgoznak rajta az Apple berkein belül.Időbe telik az elvárt szintű működés elérése, de várhatóan lesz ilyen lehetőségünk.
-
Topikgazda
-
Topikgazda
-
Topikgazda
válasz MikeWazowski #317842 üzenetére
Szerintem is volt már kérdés, de ez legyen a legnagyobb probléma e topik életében.
-
Topikgazda
válasz Zοltta #317854 üzenetére
Nálam egy normál 15-ös van, kisebb tárhellyel (nekem elegendő a 128 GB is, mert minden megy a felhőbe). Számomra nagyon bevált, több képességre nincs szükségem, mint amit kínál. Mondhatni, én vagyok a célközönsége.
A normál iPhone 15 és a
MaxPlus egy topikban futnak, esetleg ide: [link] nézz be.[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
-
Topikgazda
válasz Enigma1945 #317954 üzenetére
„Na es igaz az, hogy egy adott akksi szazalek utan vissza veszi a teljesitmenyt az iphone?”
Szia!
Nincs teljesítmény-csökkentés, a kémiailag elöregedett akkuk esetén más történik: [kép] Itt találsz bővebb információkat: [link]
[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz Enigma1945 #317962 üzenetére
Nem a teljesítmény csökken, hanem kikapcsol a rendszer (a leírt feltételek esetén).
Új hozzászólás Aktív témák
- SSD kibeszélő
- OLED TV topic
- Bíró: Zuckerberg nem felelős azért, amit a közösségi média a gyerekekkel tesz
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Politika
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Apple notebookok
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 pro -128 gb - deep purple - független - szép állapotú!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest