- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- TCL 50 NxtPaper 5G - átgombolom magam monokrómiába
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S24 FE - később
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUTCHDB
nagyúr
Magánszemélyként kívánok az extreme digitalnal i11 pro max-ot vásárolni.
Elolvastam az összefoglalóban lévő cikket a garanciarol, szavatossagrol, igy elvileg 1 év jótállás és 1 év szavatosság el a készülékre [link].
Viszont azt nem értem, hogy az 1-2 éves kor közötti készülék meghibásodása esetén valoban újraindul az 1 év garancia?
Ez kvázi azt jelentené, hogy 2 év garancia van a magánszemélyként magyarországi hivatalos forgalmazótól származó iphone-ra?
(Magyarul jelen esetben nincs különbség a szavatosság és a garancia között?)" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz Giovan! #212078 üzenetére
Én is szeretem ezt a funkciót, pláne a face id-val együtt.
Felemelem, hozom az arcom felé a telefont és már el is kezdődik a feloldási folyamat.
Ráadásul ilyenkor az értesítések is láthatóvá válnak már a zár képernyőn is. (Mondjuk ez is beállítás kérdése, hogy az azonosításig rejtse azokat, én spec. így használom.)[ Szerkesztve ]
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz Hegyirabló #212122 üzenetére
Nekem tölti a pc a telefont usb-n, és ez a % -os akku kijelzésen is latszik.
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz Hegyirabló #212134 üzenetére
De a reset után is fenn áll a hiba?
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz Hegyirabló #212136 üzenetére
Szerintem most már jó lesz, nálam is ilyen, vagyis kis "villám" jel és zöld akkumulátor jel.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz ittakary #212181 üzenetére
Tényleg nagy a fejlődés kamera téren, ez számomra nem vitás.
Ami engem nagyon pozitívan érint, hogy sokkal sokkal kevesebb a beégett képrész.
Nem akarok nagyon belemenni, de pl. a gyömbérnél látható, hogy mire gondolok, illetve gondoltam (láttam) korábban is, amikor pl. itt a PH!-n is (mondjuk fotós topikban) szóvá tettem, hogy az iPhone nagyon gyakran beégeti a képrészeket.Az esti fotózás is nagyon jó lett, (éjszakai mód) korábban írtam erről is, akkor kaptam itt hideget-meleget, most azért látható, hogy nem rossz az!
[ Szerkesztve ]
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz Gsx-rr #212202 üzenetére
Nekem az a véleményem, hogy előlapi kamerában régebbóta jobbak a konkurenciánál, de azon is sikerült csiszolni.
XS MAX-nál korábban láttam, hogy vannak elmosott, élettelen részek, most az új szériánál ez teljesen megszűnt." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz #86564352 #212570 üzenetére
Röviden csak arra reagálnék, hogy az egyes évek modelleinek teljesítményei között igenis nagy lehet évek múlva a különbség.
A legkisebb lányomnak sima 6, a feleségemnek 6S-e van.
A 6 már alig alig üti a használható mércét, míg a 6S teljesen príma.
Véleményem szerint ez a különbség egy idő után ugyanígy ki fog jönni az XR és a 11 között.[ Szerkesztve ]
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz #86564352 #212576 üzenetére
Sokan vannak így, hogy csak a száraz %-os erőt nézik, vagy éppen azt sem, mert face, insta, sms-re használják a telefonjukat, ami nem baj, de nekem más a preferenciám.
Én az xs max és a 11 között már most is érzem a különbséget általános hasznalatban is, és nekem egyik sarkalatos kérdés a kamera, amiben én több kategorianyi előrelépést látok.
Pont ott javult a kamera, amit korábban felhoztam pl. itt is negatívumként: beégés és éjszakai fotó!
Ehhez új hardver is kellett és biztos vagyok benne, hogy az ezévi modellek processzorának teljesítménye kell ahhoz, hogy a kameraszoftver ilyen módon tudjon működni.[ Szerkesztve ]
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz #86564352 #212580 üzenetére
A pénz, mint másban is, itt is jelen van.
Értem en, hogy a témaindító mi volt, de én pedig a te megjegyzésedre reagáltam, vagyis arra, hogy az XR és a 11 között van -e akkora különbség ami megéri-e, egyáltalán kijön-e az árkülönbség.Szerintem megéri, mert a számomra fontos dolgokban jobb az új.
Ahogy írtam, lehet ez mást teljesen hidegen hagy, így egy forinttal nem adna a 11-ert többet.
[ Szerkesztve ]
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz McNamara #212635 üzenetére
Ez a DEMO készülék amúgy mit jelent?
Honnan származnak ezek, és ezt hogyan lehet értékesíteni, ha egyszer bemutató darab?
Nekem ez egy kicsit sántít, de lehet én nem gondolom jól..." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz McNamara #212649 üzenetére
Azt gondoltam, hogy kiállítási darabnak szánta a cég, de akkor hogyan lehet eladni, forgalombahozni?
Ráadásul úgy, hogy ki sincs bontva?" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
-
HUTCHDB
nagyúr
iStyle-hoz tud valaki olyan telefonszámot, ami működik, és fel is vesznek?
Az oldalakon lévő 1/510-04-70 ki sem csörög..." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz mr.tamasbiro #212736 üzenetére
Ez most komoly?
Vásárolni szeretnék, de vidéki vagyok, honnan tudjam, hogy elinduljak-e vagy sem...500 km." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz lugosi #212739 üzenetére
Rendelést tegnap megcsináltam, van rendelési számom, (visszaigazoló email) ELVILEG van készleten, CSAK személyesen vehető át.
Debrecenből azért elkocsikázni kb. 15.000 forintot, hogy senkivel nem tudtam leegyeztetni a dolgot igen merész húzás.
Mondjuk közben szép idő lett, akár kirándulásnak is felfoghatom és indulhatok is...[ Szerkesztve ]
-
HUTCHDB
nagyúr
Van aki sima 11 ről váltott 11 pro max-ra?
Ha igen, utólag is úgy érzi, hogy megérte?" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz ittakary #212795 üzenetére
Ami zavar a 11-ben:
-a kijelző
-a káva
-és az iOS nem úgy működik mint a pro max-ban.Az utóbbi miatt az éjszakai képeknél hamarabb lesz mosottabb az eredmény és videoknál is a pro max láthatóan simább, jobb a csillapitas.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz icecave #212800 üzenetére
A billentyűzet átírta...iOS helyett OIS -re (optikai képstabilizátorral) gondoltam.
A kijelző kevésbé színű a 11 -ben, mint a pro max-ban, az oled itt nem samsungot, tényleg nagyon pazar.
Az előnye nappal és éjszaka egyarant előjon, jóval nagyobb a NIT, a betekintesi szoge is jobb, illetve sötétben az LCD szurkesebb.
Igazából akkor érzi az ember a különbséget, ha előtte oledet használt.[ Szerkesztve ]
-
HUTCHDB
nagyúr
Szeretném azt a funkciót aktiválni, ami "3D toutch" szerűen a billentyűzetet hosszan nyomva a kurzort tudom mozgatni.
Az istennek nem találom.
i11pro max" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz pecccccccca #212946 üzenetére
Igen, ez is jó, de a billentyűzetnél nekem valahogy jobban kézre esik.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz hitchins #213052 üzenetére
Nálam is akad gond e téren. (11 pro max, 13.3)
Ugrál a téma széle, elmossa, stb., úgy ahogy te is leírtad.
Talán a fókuszálás (koppintás) az elmosódott részre segíthet, de az sem mindig.
Még szerencse, hogy ritkán használom ezt a funkciót.[ Szerkesztve ]
-
HUTCHDB
nagyúr
Pár napja volt szó pendrive-ról.
Van aki használ iphone-hoz?
Olyan megbízható eszközt keresek, amely kipróbált és pdf world fájlokat is tud kezelni, pontosabban átmásolni." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
HUTCHDB
nagyúr
Van aki használja a névnapok app fizetős változatát?
Ez egy magyar app, jó, szeretem.
1-2 napja viszont a widget-e nem mutatja az aktuális naphoz tartozó névnapot.Másnál nincs ilyen gond?
[ Szerkesztve ]
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz -secret- #213082 üzenetére
Mar 2x töröltem, újra telepítettem, de csak nem jó.
Ha bekapcsolom a következő napi névnap mutatását, az stabilan kijelzése kerül, de az aktuális nem, az a sor üres a widget-ben.Ha jól emlékszem évekkel ezelőtt megvettem a + is, de nem használom.
Egyszerű oka van: amiről most én beszélek, az beállított időben küld jelzést (órára is) ami nagyon jó, mivel nem felejtem el az ismerősöket megköszönteni.[ Szerkesztve ]
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz -secret- #213084 üzenetére
Most nézem, hogy amit te ajánlottál, az is küld értesítést.
Már cseréltem is!(#213086) -secret
Igen, kicsit elbeszéltünk egymás mellett, mert én közben már fel is telepítettem, és néztem a beállításokat, hogy mit tud.[ Szerkesztve ]
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz sly54 #213097 üzenetére
Azt is próbáltam, de a widgeten nem mutat semmit.
Az alkalmazásban valóban mutatja, és a jelzést is be lehet állítani.[ Szerkesztve ]
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz ittakary #213106 üzenetére
Ezt nekem írtad?
Ha igen, akkor olvastad azt, hogy csak a WIDGET-TEL VAN GOND?
A névnapjaim régen szinkronizálva vannak a gmail fiókomba.
Nem is értem, hogy ezt a két dolgot, hogy tudtad így összekultyulni.." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
HUTCHDB
nagyúr
Nem közvetlenül iPhone, így off-ba teszem.
Airpods-ot szeretnénk venni a fiamnak. (Nem szeretnénk boltból vásárolni.)
Hogyan tudom megállapítani, hogy eredeti-e a füles?
Minden fèle dolgot olvastam, főleg arról, hogy iszonyat jók a hamisítványok.
Tud valaki esteleg ebben segíteni?[ Szerkesztve ]
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz Mr.Silkó #213191 üzenetére
Nem ajándék, hanem saját magának venné.
Segítséget kért tőlem, de én sem vagyok otthon a dologban.
Közben azon gondolkodtam, hogy lehet szériaszám alapján ellenőrizhető az Apple honlapján.[ Szerkesztve ]
-
HUTCHDB
nagyúr
Köszönöm az Airpods-szal kapcsolatos hozzászólásaitokat.
Agyalunk rajta." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz devil-k #213227 üzenetére
A feladót mindig fogja mutatni, mint ahogyan a gyári e-mail app is mutatja a zárképernyőn, csak magát a szöveget rejti el!
Sajnos ez ilyen...[ Szerkesztve ]
-
HUTCHDB
nagyúr
Van aki használ QNAP NAS-t?
A rajta levő videókat szeretném telefonon megnézni, de a beépített Qfile lejátszó az audio formátumok nagy részét nem támogatja.
Fel is ajánlja, hogy használjak másik, külső lejátszót pl.Oplayert, Gplayert, de azok letöltése után sem lehet azokat használni.
A VLC playerrel játszottam le eddig a videókat, de az sem jelenik meg a lejátszók listájában, ahogy az előbb említettek és a cég által ajánlottak sem.
Ha esetleg van valaki aki QNAS-ról próbál lejátszani videókat és tudja a megoldást, köszönettel venném." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
HUTCHDB
nagyúr
Nekem is ilyen volt 11-en, illetve előtte xs max-on is, teljesen jól tudtam használni.
Most nem mentésből állítottam vissza a 11 pro max-omat, hanem új készülékként, és szépen mindent újra letöltöttem.
Nincs is igazán bajon vele, csak reggeli kardió közben néznék filmet, de az istennek nem tudok, mert nem működik a hang lejátszása a gyári Qfile-os lejátszóval.
Mielőtt beírtam ide a problémát már - ahogy később Noxy is jelezte - le is töröltem majd feltelepítettem ismét a Qfile-t, de csak nem jó...[ Szerkesztve ]
-
HUTCHDB
nagyúr
Van lehetőség arra, hogy Windows-os laptophoz kapcsoljuk a 11 pro max-ot kábel nélkül?
iTunes-on keresztül szeretne egy ismerősöm zeneket rátenni a telefonjára.
Ugye már nem a szabványos USB -s a kábel, így a laptop USB pontjai kiesnek, illetve másik kábel sincs neki...
Wifi van mindkét eszközön.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- SSD kibeszélő
- OLED TV topic
- Bíró: Zuckerberg nem felelős azért, amit a közösségi média a gyerekekkel tesz
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Politika
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Apple notebookok
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 pro -128 gb - deep purple - független - szép állapotú!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest