Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Ace Ventura

    addikt

    válasz Intruder2k5 #6263 üzenetére

    Ne mond fel, és akkor nem kell fizetni.Ha egy évet aláírsz, akkor miért akarnád felmondani idő előtt.Szerződésszegés miatt akármekkorára büntethetnének.A szerződést aláírtad, tehát vállalnod kell a következményeket.
    Ne idegeskedj ezen, megkéred a kolleganőt, hogy nem szeretnél tájékoztatást kapni a lehetőségekről, és kivesznek a listáról, de hidd el sokkal több az olyan ember, aki azért rimánkodik, hogy keressük fel, ha van valami lehetőség.
    Érdekes, hogy a gáz fűtőértéke egyre szarabb, az ára évről évre egyre magasabb.Mégse anyázik a tigázos topicba senki.Ott sem kapsz a hűségedért semmit, hiába fizeted a számlákat rendesen.Szarabb szolgáltatást kapsz 3-szor annyiért.Picit közelítsd meg máshonnan a dolgokat, és akkor könnyebb elfogadni.
    Az én területemen is van konkurencia.Ki is próbáltam.6megás kábelnetem volt 4000 Ft-ért.(nem kis cégnél)
    A 6M-ból 2M jött stabilan, hiába reklamáltam nem érdekelt senkit.Volt olyan, hogy 10 napig hagytak net nélkül, mert nem volt cseremodemük, amikor a vihar miatt tönkrement az enyém.Sőt ennél a cégnél az 1 éves hűségidőm lejárta után 1 hónappal bementem, hogy szeretném lemondani a szolgáltatást.Ekkor közölték velem, hogy 8 napom volt a módosításra, de mivel nem éltem vele, ezért automatikusan meghosszabbították azonos feltételek mellett a hűségemet 1 évre.Ügyvédhez fordultam, de kiröhögtek ott is.
    Ahogy csak lehetett mentem vissza az Invitelhez, mert hiába fizetek most 1500 Ft-al többet a szolgáltatás atombiztos, és tudom, ha kimarad akkor garantáltan jönnek és kapom a cseremodemet.
    Egyáltalán nincsen olyan ismerősöd, rokonod, barátod vidéken, vagy az ország bármely pontján(Budapesten is), akit fel tudsz hívni vezetékesen?Nem kell hivatalt, esetleg orvost hívnod?Gondold át, lehet hogy most is beszélsz olyannal mobilon, aki nincs mondjuk ingyen.Lehet hogy a mobilszámlán megspórolnád a dupláját is, mint amit az Invitelnek fizetsz.Ha van lehetőséged változtass a telefonálási szokásaidon.Sokan elfelejtették már a vezetékes telefont, pedig nem rossz az.
    Ha tényleg nem találsz mást megoldást, akkor egész egyszerűen ez a cég nem neked való.Próbáld meg máshol, hátha van kedvezőbb lehetőség.Abban biztos vagyok hogy a te lakóhelyeden van az Invitelnek konkurenciája.

    Üres az ágyam, mint a koponyám, csészémben felforr a hideg tej... az élet egy pénzdarab, feldobom néha.... de tudom mi a fontosabb: az írás, nem a fej

Új hozzászólás Aktív témák