Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • lipi67

    veterán

    válasz darál0w #18020 üzenetére

    tömören:
    A gyerekeim "mamája" kva sok (nekem) lével lóg a mai napig. Fizuját tiltja a végrehajtó, és a pest melletti házra is tett terhelést (pontos adatokat nem tudok, mert a tartozása csak nő)
    Nagykátáról kaptam a földhivataltól egy papírt régebben, hogy tulajdonjogom van a volt feleségem házában. Most meg megkeresett egy fasz, hogy neki is volt, sőt..övé lett a ház mert bebizonyította , hogy a volt feleségemnek alig volt benne pénze. S a nevére akarja íratni, de addig nem megy, amíg én alá nem írok papírokat. Úgy akarja, hogy a feleségem részét (mi annak jár) kifizeti nekem. valami ilyesmi no. Többet nem tudok.
    Erről viszont csak van valami passzus hivatalosan (azt mondta, hogy majd kapok). Ha igen, elmegyünk, ideadja a lét és csókolom. Ha nem..elmegyünk jól erverem, kiteszek egy táblát a házra, hogy eladó oszt kész:)
    Érted é már?

    (#18021) krammerka: Á! Most meg az alaplapos tünt el. Még"jó", hogy holnap jön a másik giga... :W

    (#18027) dízelracer : Én se vicceltem. kíváncsi vagyok erre a kis giga g31-re. brutalul passzol 3200/3300 alá, az eddigi eredményeit látva.
    -mondjuk..ez lesz a szép. 667-es kingstonokkal, gyári hűtővel:)
    Még ha kingmax lenne..kingstont én még nem láttam se hibásat, se olyat ami brutal lett volna.. :D

    (#18028) Gyuri27 : Elég lenne sztem most az is nekünk. Jön a nyár, remélem a törpék nem itt a gép előtt akarnak rohadni majd, nekem meg..még sok is. Ha beindulna vmi játék azivga-n, megy a vga is..

    [ Szerkesztve ]

    Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"

Új hozzászólás Aktív témák