Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Gorneck

    titán

    válasz fekeandras #12894 üzenetére

    Apám szívműtétével szerencsére nem volt semmi gond, de mivel már elég rég történt, így még nem voltak parasztok...de:
    - Mamám szemműtét után másnap úgy küldték haza, hogy az otthoni utókezeléshez elfelejtették felírni a gyógyszert. Mikor keresztanyám visszament reklamálni a patikából, még a főnővér volt felháborodva.
    - Idősebbik unokatesómékról 120k-t gondbolt le az orvos szüléskor. Persze ehhez hozzátartozik, hogy a feleségét le se szarta az orvos...bezsebelte a pénzt és kiadta a melót a nővérkének.
    - Egy rohadt anyajegy vizsgálatra amire kéne járnom fél-1 évente tavaly nem jutottam el, mert a főorvos nem tudott fogadni 3 hónapon keresztül. Meguntam a várakozást és beszéltem a szomszédommal. Másnap mehettem 11re. Érdekes volt, hogy se tömeg se semmi aznap nem volt. 20-25 percet vártam és bent voltam vagy 5 percet. Kérdem én, ismerős nélkül már nem megy?
    - Voltam egy motoros talin még ifjú titán koromba...sikerült úgy berúgnom, hogy az Ossian koncerten kiment a bokám...2 nap után mentem csak haza, de apám egyből az ügyeletre vitt. Egy fiatal picsa volt bent. A lábamnak túlképp semmi baja se volt, de kaptam 2 hét fekvő 4 hét járógipszet. Mikor mentem vissza egy idősebb bácsi volt bent, aki a leleteimet átnézve csóválta a fejét, hogy ez miért is lett begipszelve?! Köszönöm mai napig annak a hüle picsának, hogy frontérzékeny a bokám mai napig...és köszönöm azt is hogy hónapokig használhatatlan volt a lábam, pont mikor legjobban kellett volna.

    Szal nekem is eléggé tele a faccom néha...arról már nem is beszélek, hogy a háziorvosomhoz bejutni sem egyszerű a sok öreg miatt, akik trécselni és gyógyszert felíratni járnak a rendelőbe. Persze utóbbival semmi bajom, de azzal igen is van, hogy azt az asszisztens is fel tudja írni és nem kéne a teljes utcának ügyezni a dolgait...

    Gorneck#1239

Új hozzászólás Aktív témák