Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • MPowerPH

    félisten

    válasz Dobrika #12103 üzenetére

    Latom meg mindig nem erted meg. Default beallitassal nem megy az IBT, 5GHz -n 9900K -nal nem tanacsos AVX, FMA3 utasitasokat csinaltatni a CPU -val, mert degradalhatja, fuggetlen a feszultsegtol. AVX offset -2 -vel meg vallalhato, mert 4.8GHz az ajanlott maximum.
    Az 5GHz azert megy alacsony feszen, mert a BATCH szam alapjan ennyit tud. Valogatott, nem golden hand. Nincs ebben semmi kulonos, van ennel sokkal jobb is, ami 5.3GHz@1.3V -on stabil, csak abbol a BATCH -bol sehol nem talaltam. Szoras van BATCH -on belul is, de nem jelentos.
    Az IBT, LinX es az osszes ilyen program pedig ugy mukodik, hogy ha valami hibazik, akkor vagy azonnal leallitja a szamolast, vagy mint a Prime, csak a hibazo szalon futtatott muveletet szunteti meg. Olyan nincs, hogy hibazik, es vigan fut tovabb. Az alacsony GFlops arulkodo lehet, ha pont a hataron van. De nalam a GFlops fixen, orajeltol fuggetlenul 95-105 kozott jon, random. De attol meg a magok ugyan ugy melegednenek, ami nalam nem tortenik meg.
    RealBench, Aida meg vigan fut.

    ImpersonatoR: Akkor pedig rendben van, mashol keresem a hibat. Nalad megy az IBT default beallitason is? Azon filozok, valamit a BIOS -ban kihagytam, ami miatt az emlitett utasitasoknal korlatozza a lap.

    [ Szerkesztve ]

    Don't Tread On Me

Új hozzászólás Aktív témák