Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Habugi

    addikt

    válasz Tukolp #4207 üzenetére

    Elnézésed kérem de aki az elmúlt 24-48óra postjai után még mindig tanácstalan vagy éppen nem látja át miért lenne fail X db random ember (random dVGA, random RAM, random lap) ilyen jellegű összehasonlító tesztje, az szóljon hátra Chewbaccanak hogy adjon még rá energiát és fénysebességgel menjen PS4-et venni.

    Túl van lihegve a téma, az előző neked szánt postomban leírtam miért.
    Nincs nagy baj a 6700-al, kicsi se csak vannak körülmények/játékok amikor elfogyhat, nem úgy zusammen hanem egy 6600K-val szemben és ezen van a hangsúly.
    Nem rossz proci, szó sincs róla. :N

    Vannak itt azért egy páran akiknél ott figyelnek a 120/144Hz-es kijelzők, high-end VGA-k társaságában, nekik speciel nagyon nem mindegy hogy adott, szarabbul optimalizált amúgy remek játék, vagy nagy durva egyszálas erő igényes, amúgy megint csak remek játék 90FPS-el megy-e adott VGA-val adott felbontásban vagy 120+-al..
    Márpedig amikor arról van szó hogy 6700 vagy 6600K 4.5Ghz körül akkor erről van szó, nem többről.
    Talán ha három játékot tudok mondani amit ismerek és játszom is velük gyakrabban amik szárnyakat kaptak/kapnak a K-s procitól, kvázi tuningtól, olyan difit mutatnak amit monitorozás és FPS kiiratás nélkül is észreveszel. Azért hál istennek nem ez az általános gyakorlat, szintén az előző neked szánt válaszomban ennek okán direkt kitértem a DX12-re is többek között, ahogy a felbontás emelésre is..

    [ Szerkesztve ]

    ..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...

Új hozzászólás Aktív témák