Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • K82

    őstag

    válasz trialboj #2517 üzenetére

    MUFG kapszulában képes szaporodni a kulcs, bár egy-két hete nagyon visszavették (?) a termelődést. 96 itemen tartom a darabszámot, eddig naponta fialt mindkét kapszula legalább 1-2 itemet. De most van h 2-3 naponta szaporodik csak valamelyik.

    A command center glyph gyakorlatikag egyenértékű azzal, amikor nincs kulcsod a portálhoz. Vagyis vagy kapsz vagy nem, a glyph sem jelent 100% garanciát. Sőt, ha hibáztál de a more parancs megvolt, akkor is kaphatsz kulcsot. Vannak "rossz napok" illetve "hisztis portálok", amik adott pillanatban nagyon nem dobják a kulcsokat; a rekordom a 6 hackből 2 kulcs - 2 heat sink ment a levesbe miatta.

    Checkpoint:
    vegyük úgy, h az intel fülön az állás a celládban egyenlő, legyen mindkét csapatnak 20k. Ha te csinálsz 10k-t és háromszor jarvisolod, akkor azért a statotban megjelenik mint 40k MU captured.
    Ha az ellenfeled bontja CP előtt a fieldet, akkor az állás marad 20k-20k, viszont Te a top agents 1. helyére fogsz ugrani (feltételezve az az optimális helyzetet h csak Te húztál fieldet).
    Ha CP után történik a bontás, akkor az állás 30k:20k lesz, tehát a még álló field nagysága beleszámít a cella eredményébe (a cellák eredménye pedig global MU-t fogja befolyásolni).
    Vagyis hiába húzol összesen 40k-t, azzal "csak" a toplista elejére tudsz kerülni, és ha CP előtt bontva lett, akkor a cella eredményébe sem számít bele.

    Ezzel a 175 (15*5) órás ciklussal vittek egy kis versenyt illetve motivációt a játékba; így látod h ki mennyire volt eredményes. És ha szigorúan vesszük, ez a játék célja, a saját frakciódnak minél nagyobb MU-t összehozni.

    Pixel / OnePlus Pad

Új hozzászólás Aktív témák