Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kmarci25

    veterán

    válasz Teote #2629 üzenetére

    junkpod: ha teszel bele sim kártyát, akkor frissíti a dátumot, időt a szolgáltató alapján, úgyhogy ne aggódj, rendben lesz az. :K

    Mozgó karika zárképernyőn: ahogy Laza kollega is írta az az adathasználat. kikapcsolása: redőnyt lehúzod két ujjal (vagy egy ujjal és a jobb fölső sarokba pöccintesz), Adarhasználat, felül kiválasztod a szolgáltatót és a Megjelenítés a zárolt képernyőn opciót kikapcsolod.

    Milyen rezgést szeretnél kikapcsolni? Ha a rezgő visszajelzést (érintéskor rezeg), akkor Beállítások, Audió profilok, és az egyes profilok melletti kis ikonra kattintasz (ha nem csináltál sajátot, akkor csak az általános mellett lesz), és kiveszed a pipát az Érintéskor rezegjen opció után. (értelemszerűen a kültéri profilban nem tudod módosítani.) Megjegyzem ez az audió profil dolog eléggé béna: a redőnyről egy klikkel lehet módosítani, de csak a gyári négy közül, és ebből a négyből csak egy konfigurálható szabadon... (Pl. a kültéri profil jó lenne, mert azzal utcán is hallani, ha csörög, de pl. a képernyőzár hangja nem kapcsolható ki, azt meg idétlennek tartom. - Ez legyen mondjuk a legnagyobb bajom, de akkor is...)

    "There must be some way out of here" / Said the joker to the thief

Új hozzászólás Aktív témák