Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Tim82

    nagyúr

    válasz Wolfskin #120748 üzenetére

    Én nem mondanám a T470-et "eldobós" minőségűnek azért, az NVME SSD-s probléma úgy néz ki, hogy inkább T570-nél jelentkezik. A Thunderbolt firmware-t mind T470-nél, mind T480-nál, mind T480s-nél frissíteni érdemes, mert egy bizonyos verziószám alatt bugos, erről értekeztünk eleget itt a topikban.

    T470-ből volt kettő (egyik még megvan), van T480 és most aktuálisan egy A485-öt pofozok ki. Az s széria minőségibb, legalábbis a sima szériás gépekhez képest, de azok se nagyon vészesek (szerintem, persze). Cserébe a sima szériás gépeknél megvan még a két akku, két RAM foglalat.

    T490 nem volt a kezemben, de azt hiszem, az pont egy olyan értelemben kevésbé jól sikerült koncepciójú darab, hogy megörökölte a T480 burkolatát, de már csak egy RAM foglalat van (persze forrasztott RAM mellett).

    Touchpad-et még nem néztem, hogy a felület matrica-e, a megmaradt T470-nél cseréltem 1:1-ben valamelyik X1 Carbon modell "glasstic" touchpad-jére, de leginkább kíváncsiságból, mivel a Carbon touchpad-ről ódákat zengtek egy időben Reddit-en.

    "You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA

Új hozzászólás Aktív témák