Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dave0825

    őstag

    Üdv.

    Vettem használtan egy Thinkpad T540p gépet, és az a gondom, hogy hiába hajtom le a képernyőt, nem kapcsol ki, belátni, hogy világít.
    Utánanéztem, hall szenzor nézi, hogy le van-e hajtva, azzal szemben pedig egy kis mágnes van. A mágnest megtaláltam a touchpad alsó része alatt a gép keretében, de azzal ellentétesen a képernyő körül (a kamera mellett) nincs semmi, ami nézhetné. Se kis panel, se egy tranzisztor, ami a hall szenzor lelke... Hol kéne lennie, vagy egyáltalán hall szenzor nézi ebben a típusban is?
    Windows beállításait néztem, minden jó, be van állítva, úgyhogy nem az a gond, hanem hardveres. :F

    Illetve a másik gondom, hogy vettem hozzá dokkolót (40A2-t), és a HDMI portja nem megy. Kicseréltettem az eladóval, szerinte nem az a gond, mert több tízet eladott, és eddig 1-gyel volt valami gond. Megjött, megnéztem, ugyanúgy nem működik. A 2 Displayport megy, ugyanazzal a HDMI kábellel (Displayport-HDMI átalakító), de próbáltam másikkal is, a tv-n másik portba dugni is, sehogy nem megy. Először bejött a kép az első dokkolónál, 1-2 másodperc, és eltűnt, azóta semmi, az újnál nem néztem, hogy először volt-e kép, elfelejtettem bekapcsolni a tv-t. A Windows se lát másik megjelenítőt, a Displayportba dugva igen. Lehet, hogy az alsó csatlakozó, ami a dokkolóra megy, azzal van gond? Akksi ki, kicsit kontaktspray-vel csatlakozó megtakarít?

    [ Szerkesztve ]

    Huawei P30 // Suzuki DL650XT '15 <-- Kawasaki Z750 '07 <-- Aprilia RS 125 '99

Új hozzászólás Aktív témák