Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • MK VII

    veterán

    válasz bubus66 #4367 üzenetére

    Tyűha...
    Most olvastam vissza.
    Kínai nekem amiket írtatok.. Mi az az FHM???
    A VH az még talán megy.. Végrehajtás.. :)

    Amúgy kicsit előreszaladtam. Jelenleg még nem küldött végrehajtásról papírt a bankom.
    Az a helyzet, hogy anno 2 éve mikor még pesten laktam és költöztem akkor kellett 120 ezer forint, hogy el tudjak költözni egy másik albérletbe. Akkori folyószámlámra pont felajánlották, hogy meg tudják csinálni, hogy mínusz 120 ezerig minden hónapban lemehetek és a kamat a számlazáráskori mínusz xy összegre jön rá.. Tehát, ha mínusz 120 ezren vagyok akkor a maximum, ha csak 50 ezren akkor sokkal kevesebb.. A lényeg, hogy 2 éve mínusz 120 ezerben van a bankszámlám, azóta egyáltalán nem is használom. Azóta csak épphogy mindig fizetgetek pár ezret, hogy ne menjen nagyon 120 ezer fölé az összeg. Most 12 ezer forint amit be kellett volna fizetnem, hogy ne menjen tovább az ügy. Nem tudtam befizetni és a 8 nap az szerintem pont ma járt le. Ergo a héten valószínűleg megkapom a behajtási szerelmeslevelet a banktól.
    Igazából itt tartok.
    A telekomnál meg bent voltam kb 2 hete, hogy mit lehet csinálni a tartozásommal. Azt mondták ,hogy kérhetek részletfizetést, de annak az a feltétele, hogy az esedékes számlákat rendben befizetem határidőre, különben azonnal felmondják a részletfizetést. Hát mondom akkor a szarnak egy pofon, mert nem véletlenül vagyok elmaradva. Szóval zsákutca lett az is.

    (#4368) Cunaja
    A lakáson levő hitel amit kb 9 éve vettünk fel az akkori 15 millióból mára 23 millió lett úgy, hogy azóta fizettük.
    Volt már árfolyamgát meg mindent kihasználtunk amit lehetett. 21 millióra tudták csökkenteni az összeget, ennyit tudtunk elérni. Az a hitel az a szüleim nevén van.

    Fizetésre visszatérve. Nincs fizetésem gyakorlatilag 2 éve egyáltalán. Mivel a családi órás üzletben dolgoztam azután mióta hazaköltöztem pestről, ezért csak épp annyit vettem ki amennyit tudtam. Ez általában havi 30-40-60 ezer körül volt. Jelenleg már hivatalosan alkalmazásban sem vagyok sehol, mert apu kijelentett, hogy a havi 24 ezret is meg tudjuk spórolni, bár azt sem fizette, mert nem tudta és most megint van egy 350 ezres NAV tartozása úgy, hogy tavaly ősszel fizettünk ki a NAV-nak egy 1 millió 150 ezres tartozását persze azt is baráti kölcsönökből.

    Szóval azt mondjátok, hogy a tartozásaim miatt nem tudnak behajtani rajtam semmit? Illetve, ha a bank vagy a Telekom bíróságra viszi az ügyet és ítéletet hoznak akkor sem vihetnek börtönbe?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák