Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • sgery

    őstag

    Sziasztok!

    Nemrég áttértem egy elitebook 2760p tablet/noti-ra. Win8-at tettem rá, fut rajta minden rendesen, nagyon gyors, élmény használni... De nem ezért írtam, van néhány gond - kérdés is:

    - A toll megy rendesen, de a kölönböző nyomáserősséget nem érzékeli. Beszéltem hp oldalon support-tal, sajnos a driver-t nem jól írták meg... fél éve is jelezték nekik, azóta sem frissítették. Van rá valami más mód, hogy mégis működjön? (hivatalos wacom driverrel nem működik egyáltalán az érintés)

    - Az automata elfordulás sem megy. Fel van téve a legújabb HP hotkey és az intel video driver is, mégse működik. Nincs rublika a felbontás beállítása ablakon, ahol beállíthatnám, a Win+O sem megy, továbbá a regeditbe is engedélyezve van, de nem megy. Mi lehet a gond?

    - Hol tudom beállítani azt, hogy mikor elforgatom a kijelzőt tábla pc módba melyik tájolást alkalmazza? Most a 270 fokra állítja, de az nekem nem jó, mindig állíthatom vissza...

    - Mint megtudtam a wifi miatt tablet módban csak 0 és 270 fokban használható a készülék, ha kikapcsolom a wifit mindenhogy állíthatom. Ki tudom játszani valahogy a rendszert, hogy wifi-vel is forgathassam? Vagy nem érdemes? Annyiból talán zavaró, hogy ha 0 fokosra állítom a tájolást, utána már nem tudom 270-re állítani, mert a következő állítási mód 90 fok lenne, de azt a wifi miatt nem engedi így visszadobja 0 fokra.

    - Hp security progik közül mit érdemes feltenni?

    Előre is köszönöm a segítségeket :)

    FurTv-s Lapeno figurát keresek, aki tudja hol lehet venni szóljon!!!:)

Új hozzászólás Aktív témák