Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Adhie

    csendes tag

    Sziasztok!
    Driveres problémám van úgy gondolom, de még ez se biztos.
    Gépem: HP pavilion g6 1104sh
    (core i3 2310, 8gb ram, 500gb hdd, ati 6470m) A dobozán és a papírjain is ez van. Viszont található benne egy integrált VGA is hd 3000, ugye az akksis működési idő növelése érdekében. Csak az a gond, hogy a 6470 es radeont nem használja a gép, sem benchmark teszteknél, sem azoknál a programoknál ahol szükségem lenne rá.
    Van egy rossz előérzetem, mert az amd honlapjáról letöltöttem az auto detect and driver download nevezetü programot és érdekes módon megtalálja a 6470 es kártyát, le is szedi hozzá a drivert, de amikor telepítené azt írja, hogy nem talál megfelelő hardvert.
    A gyári HPs driver úgy van megcsinálva, hogy feltelpíti mindkét VGA-t és ad hozzá egy programot amivel be lehet állítani, hogy melyik alkalmazás milyen teljesítménnyel fusson, de a nagy teljesítménynél is csak az integrált VGA-t használja.
    Próbáltam letiltani az intel hd 3000-et hátha akkor csak a másikat használja, de akkor még rosszabb a teljesítménye, mert valószínű, hogy rossz a driver.
    szeretnék segítséget kérni hátha van vmi jó ötlet, mert lassan ott tartok, hogy küldöm vissza a gépet
    (Aida64 azt irja a Vga -ra hogy amd Seymour xt/pro, amit nem tudok mi, de talátam egy olyat, hogy azok a 6+++ series kártyák)
    Előre is köszönöm a válaszokat,
    Ádám

Új hozzászólás Aktív témák