Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • indianka

    tag

    sziasztok
    sikerült beújítani barátnőmnek egy vadiúj HP 6510b típusú gépet. Nagyon szép. nagyon okos, csak két hibája van. Egyik, hogy bekapcsolás után egyből feltűnt egy nagy pixelhiba...sztem kettő vagy négy sérült pixelről lehet szó, fényesen világít, szemből alig látszik, oldalról viszont nagyon. A gépet az Ipon-ból vette a barátnőm, még azt sem engedték neki, hogy kibontsák, és megnézzék, hogy meg van-e minden benne...így utólag már sajnálom, hogy nem értem rá, és nem tudtam elmenni vele. De ez akkor is tetű hozzáállás, csak azért átbaszni mert nem ért hozzá...na mindegy...mit lehet tenni szerintetek?? iponhoz vigyem vissza (még 3 munkanapon belül vagyunk), vagy egyből a HP-hoz? van esély rá h kicserélik??? az ISO szabvány szerint elvileg 2 fényes pixelnél már ki kéne cserélniük, nem? vagy?

    a másik 'probléma' pedig az hogy vista van rajta....nem is tudom... alapból tetszik, csak hát kb 3 perc míg feláll a rendszer...
    mik a tapasztalatok, vista vs. xp tekintetében akkuidőt tekintve??? neki nagyon fontos lenne, hogy minél tovább bírja, úgy tudom h közel azonos a fogyasztásuk, de van valakinek tapasztalata?? többet eszik a vista? A másik pedig az hogy amikor meglátta az office 2007 kezelőfelületét kikerekedett a szeme, és elég sokat kell irodai alkalmazásokkal dolgoznia, kérdésaem hogy fel lehet tenni vistára adott esetben az office 2003-at?

    köszi a válaszaitokat előre is, bocs ha hosszú volt...

Új hozzászólás Aktív témák