Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- DIGI Mobil
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Xiaomi MI-3 - odavág a nagyoknak
- Ulefone Note 16 Pro - nem mindegy, mennyi
- Motorola Edge 40 - jó bőr
Új hozzászólás Aktív témák
-
SH4D0W2011
őstag
Érkezik a Horizon Zero Dawn folytatása, melyben Aloy a rejtélyes nyugat felé veszi az irányt, ahol új törzsekkel, új gépekkel, valamint egy új fenyegetéssel is szembe kell néznie. Megjelenés 2021-ben, PlayStation 5-re.
-
Jim-X
őstag
-
felixo
őstag
Vajon kapunk hozzá magyar feliratot ?
Nagyon jó lenne.Redmi Note 9
-
SH4D0W2011
őstag
Nagyon bízom benne én is.
Kár, hogy a Zero Dawn még nem úgy jelent meg, de azt hiszem pont a következő exkluzív címmel, a God of War-ral kezdődött ez a tendencia, és remélem ez folytatódik a jövőben is.
(Egyébként tudtam, hogy a TLoUP2 is így jön, de még mindig kellemes "meglepetés" a magyar felirat.)
-
melega
őstag
válasz
SH4D0W2011 #5 üzenetére
Nekem előrendelt, de szerintem jövő tavaszig várhatunk rá legalább!
-
melega
őstag
válasz
SH4D0W2011 #7 üzenetére
Értem.
-
SH4D0W2011
őstag
Horizon Forbidden West témájú merchandise készül, lesz itt minden a ruházattól kezdve a társasjátékon át a képregényig. Bővebb infó a PlayStation blogon.
-
SPOILER ***
-
melega
őstag
válasz
SH4D0W2011 #12 üzenetére
Tudod mit tapasztalok:Számítógépszervizekbe, számítástechnika tanárok akik játékokból kiöregedtek, és internetszolgáltatók félnek a Horizon Zer Dawntól és folytatásától mondtam ha kiszedik a banditákat akkor nem lesznek benne gyilkosságok.Akkor is be vannak sz.rva mint a kontrollertörő soulsborne játékoktól hogy mindenki olyan agresszív lesz a Horizon Zero dawn könnyű bossfigtjaitól meg robotos harcaitól mint a soulsborne játékok istentelenül nehéz bossfightjaitól és mi ezért nem bűnhődünk, mi ezért nem süllyedünk el a föld alá.Szerintem ha gamepodon ezt csinálnák, mert személyesen üvöltöztek velem.egyből repülnének.Sőt a Cod 2 meg MW 1 multijáért is hogy gvolt rá példa hogy gyerekek agresszívak lettek tőle, meg fogyatékosok bekattantak nem bizonyított, de ott is azt hiszik azért kéne elsüllyednünk a játékkal a föld alá mert félnek mint a Bloodborne, és Sekiro játékoktól.Az utóbbiakhoz meg van aki azért ragaszkodik mert a legtöbb mai játékban hard fokozaton sem talál kihívást, a fajtörők sem különösebben nehezek. Ettől is agyvérzést kapnak.Na én ilyenekkel nem társalgok.Szóval ha rajtuk múlna izgulnának hogy a szülők mondassák le velem a Horizon II forbidden west előrendelésétés agyvérzést kapnának hogy nem lehet, mert volt rá példa hogy kőbe vésett rendelést kihoztak már nem lehetett lemondani.
üdv:
Bandi -
Peace
veterán
Hibernáljatok a megjelenésig!!!
-
myckey
veterán
Nekem ugyan nincs konzol, de nagyon várom én is ( még lehet, amilyen VGA árak vannak, bár PS-t sem kapni
PC-n megy a HZD, és remekül fest, a lopakodós játékélmény is fekszik.
Jó lenne, ha a parkour/mászás mechanikát kicsit fejlesztenék, ne csak ott lehessen vertikálisan haladni, ahol a fejlesztők megálmodták....erőteljesebben használja bárhol a kezét, ne kelljen ugrabugrálnom szikláról sziklára, felfelé menet.
Ezen kívül, a vizek megjelenítésén szeretném, ha csiszolnának.Ami sztm meg is lesz, tekintve az eddigi bejátszásokat, ami a területekről szól
Több lény, nagyobb változatosabb környezet, ez meg adja magát sztm...Tuti frankó lesz, ha csak az elsőnek lenne kiegészítője, már az is jól szólna !
[ Szerkesztve ]
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
SH4D0W2011
őstag
-
Peace
veterán
válasz
SH4D0W2011 #16 üzenetére
Azt hittem már, hogy tényleg új előzetes...
-
Peace
veterán
válasz
SH4D0W2011 #18 üzenetére
Bizony, síri csend van. Majd lesz valami valamikor.....
-
SH4D0W2011
őstag
Ma este 23 órától újabb State of Play adással jelentkezik a Sony, melynek fő témája várva-várt játékunk.
A héten láthatjuk, milyen mozgásban a Horizon Forbidden West
-
Peace
veterán
válasz
SH4D0W2011 #20 üzenetére
<3
-
jerry311
nagyúr
Már megy a visszaszámlálás.
23:00 CEST és elindul a gameplay bemutató is.League of Legends: spambox
-
SH4D0W2011
őstag
Fini.
Horizon Forbidden West - State of Play Gameplay Reveal | PS5
Mosolyogtam a videó alatt, tetszett nagyon.
Jók a gadgetek, élvezetesnek tűnik a harc, jól néznek ki a gépek, a környezet, szóval bejövős. Holnap megnézem újra, mert így stream alatt elég vacak volt a képminőség, de ez legyen a legnagyobb bajom.
-
-
SH4D0W2011
őstag
Újabb izgalmas részletek derültek ki a Horizon Forbidden Westről, például a harcról és a térképről
Horizon Forbidden West - Meet the Composers | PS5, PS4
Illetve jött egy néhány dalból álló EP The Isle of Spires címmel, a legtöbb streaming oldalon megtalálható.
-
SH4D0W2011
őstag
Elindult a Horizon hivatalos oldal, sok-sok információval, magyarul.
-
Peace
veterán
válasz
SH4D0W2011 #30 üzenetére
Collector's Edition-ről meg semmi infó....
-
SH4D0W2011
őstag
Elindult az előrendelés, a linkelt cikkben olvashatjátok a részleteket.
Elég jó a Collector's és a Regalla Edition. -
glspeter1
őstag
válasz
SH4D0W2011 #33 üzenetére
Ja... főleg az áruk.
Élj ma, harcolj holnap. Privát üzenetre illik válaszolni !! :)
-
Bobek198508
csendes tag
Ez mennyire lehet igaz a magyar felirat?
Én nem találok róla infót.... -
válasz
Bobek198508 #36 üzenetére
-
SH4D0W2011
őstag
válasz
Bobek198508 #36 üzenetére
Magyar felirattal érkezik, a PlayStation Magyarország facebook-on kiírta.
-
Bobek198508
csendes tag
Köszönöm, király!
A régi is kaphatna egy magyar nyelv patch-et, lehet lepörgetném újra...[ Szerkesztve ]
-
donki
aktív tag
Kíváncsi vagyok, hogy milyen lesz, de valahogy szkeptikus vagyok. A játékélmény meghatározó része a történet illetve a világ megismerése volt. Feltárult a világnak a múltja, valamint a főszereplőé is, ezt tehát már nem lehet újra ellőni.
-
SH4D0W2011
őstag
Részben igazad van, de szerintem a világ továbbra is izgalmas/érdekes, ha emellé egy jó sztorit még raknak akkor már rendben lesz a játék.
+ A Gwenthez hasonló társas is lesz a Horizon Forbidden Westben
-
donki
aktív tag
válasz
SH4D0W2011 #41 üzenetére
Volt DLC a játékhoz, és nagyjából arra számítok, hogy úgy fog viszonyulni a második rész az elsőhöz, mint a DLC a fősztorihoz. Tehát minden benne lesz, kivéve az átütő erőt.
-
SH4D0W2011
őstag
Jött egy új, elég hosszú bejegyzés a PlayStation Blogra: Horizon Forbidden West: Master Aloy’s new abilities
-
SH4D0W2011
őstag
válasz
SH4D0W2011 #43 üzenetére
Megjelent magyarul is összegezve az IGN Hungary oldalán: Horizon Forbidden West: Alaposan bemutatták Aloy új mozdulatait és felszerelését
-
SH4D0W2011
őstag
-
SH4D0W2011
őstag
Újabb blogbejegyzés érkezett, Horizon Forbidden West: Így varázsolták élővé és izgalmassá a játék nyílt világát a fejlesztők
-
Peace
veterán
Kiszivárgott a PS4-es verzió.
Óvatosan böngésszetek az interneten!
-
Juhasz27
tag
Ha előrendelem ps4-re, akkor ps5-re való frissítés ingyenes lesz vajon ?
Psn: Juhasz27 I Xbox: Juhasz27
Új hozzászólás Aktív témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- FIFA 23
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Spórolós topik
- iPhone topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Servergarden Kft